Copilasi de Iulie - August 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hai ca`ntre timp primii incurajari, cica nu s`o inventat aspiratoru` vietii mele;)) mey, alice, sa aspire bine sa nu vad praf in casa o stamina;)), daca mai face si`un masaj ie ok s`in alte amanunte nu intru:d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Carmencita si io-s pe faza la aspirator...io am unu de cand m-am maritat(de vreo 11 ani),da vaz ca mai merge...de fapt mi-am propus sa-mi schimb intai masina de spalat si apoi aspiratorul...da' vreau unu din ala de face covorul nou
Leelootinem pumnii pentru urmatorii doi ani!
Alice si Vivialasa-ti supararile la o parte si moralul sus..(meii io am intrat intr-o faza din aia ca nu ma mai stresez deloc,important este sa fim sanatosi si sa ne bucuram de fiecare zi cu soare sau cu viscol,cum ie acu la noi.....o viatza avem si nu merita sa ne-o consumam pentru toate alea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana este f greu de aplicat..daca nu-ti este in fire ...si daca nimic nu merge bine pe nici un plan este si mai greu//.nu pot da toate detaliile...

Mergi la inceput

geoana, ieri mi-am schimbat masina, zilele astea aspiratoru` si pin ` la barbat ie chestiune de timp;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Carmencitooo, esti de belea !! Pasa citeste pacilisha ?? Sa nu fie el primu de schimba nevasta ... pe vrun aspirator performant !
Si ca ajunsei la aspiratoare, sa stii ca poti satz iei si mama lu aspiratorul cel mai ultramegaperformant, prafu tot acolo se face rapid, de parca n-ai fi dat ever cu nika prin casa ! Cel putin la mine asa este, daia mi-am luat unul no name, macar sa nu ma oftic de banii dati !
Ioana, cuscrela, , ai dreptate tu acolo in ce zici, dar vine un moment cind se string mai multe si oricit ai vrea sa vezi partea plina, dai doar de aia goala ! Plus ca la mine e vorba de mama mea ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

OLIVIA

Noi am turnat beton si afara ninge

IOANA, noi cred ca l-am inscris pe Matei la scoala 11. Zic "cred" pentru ca a discutat altcineva pentru noi, noi mergem oficial in toamna sa depunem dosarul.
La fel ca si Carmen, eu cred ca e importanta scoala dar mai important este invatatorul. Nepoata mea cea mare (copilul supradotat din familie) a invatat la scoala din cartier, cotata printre cele nu tocmai bune si a intrat cu brio in clasa a 5-a la Racovita. Dar a avut invatatoare super. Cea mica, la 23. Se facea carte, nu zic nu, dar doamna avea mofturi si lucra numai cu "varfurile". A intrat si ea la Racovita in clasa a 5-a dar sora mea lucra non-stop cu ea.
Eu am ales scoala si pentru ca e bine cotata dar mai ales pentru ca are after-school.

Matei cunoaste toata literele mari si cifrele, isi scrie numele, mama, tata, dar nu citeste. Nu am lucrat cu el acasa, ce stie e de la gradi.

Vazut Gorodica mica si pe Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

ati turnat betonul si ninge??? pai trebuiau 3 zile sa fie peste 5 grade...zi si noapte..ai mare grija constructorii vor sa termine si ei sint cu graba..lasa domne' merge si asa!!...ma inveti dumneata pe mine???
macar are adeziv special in el??? este vorba de fundatie nu vreau sa te descurajez...

Mergi la inceput

alice, nu brei, pasa nu citeste doar cumnata`mea mai baga okiu asa ca daca se anunta soacra`mea n`am sa ma mir;))
v`as recomanda inaltele scoli din marasesti, ocsfordu` ie apa de ploae;))
edit, olivia, da` vaz ca le ai cu constructiile, io zic sa schimbi macazu` cu medicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

adunari, scaderi ??? glumiti ???

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu va povestisem ce tragem si noi cu scoala. uite, P saptamana asta sta acasa ca e in Spring break dar are teme, de citit, de scris, nu filosofie, dar are, tre sa facem cate un pic in fiecare zi. dar eu zic ca lui ii prinde bine. si eu am fost de principiul sa nu-l imping sa nu urasca scoala, dar vad ca fara ajutor de acasa nu stam prea bine, asa ca nu avem incotro. i-am luat si un caiet special sa practice literele mici, e incantat ca scrie cu un marker si poate sterge si cu mana (sau un servetel). dar a scris 10 minute intr-o zi si gata, l-a pus deoparte si departe ca sa nu ajunga N la el...
cu scolile, eu nu stiu prea multe in iasi, eu am facut la 23, carmen, mai e invatatoarea tinca mariu? si daca 11 e tot pe acolo prin zona o stiu, dar cred ca nu e ca parca tu, robi, stateai in alexandru, nu?
imi pare sincer rau sa vad atata tristete pe aici
eli, inca o data felicitari, noi stiam de sarcina ca ne anuntase daria de sarcina ta. pupici copiilor.
mani, frumos cadou. de azi incepem sa ne uitam si la siteurile trimise de tine
la noi s-a schimbat ora ieri si baietii dorm, eu-s matinala, casc gura pe aici pana dau ei desteptarea.

Mergi la inceput