Copilasi de Iulie - August 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Scoala- off greu mai e.
Cind Alex a inceput reception ( care banuiesc ca e gen grupa pregatitoare) nu stia decit sa-si mizgaleasca numele. La el in clasa erau copii cu 9 luni mai mari - ca virsta iar ca educatie - sa zic 30% scriau si citeau. Nu l-am fortat... l-am lasat in mina invatatoarei -si acum citeste aproape la fel de bine ca ceilalti si scrie ( nu corect, nu foarte frumos) dar face propozitii. Intodeauna se vor gasi copii cu parinti care ii imping de la spate- dar in felul asta ei nu au nici o placere de scoala.
Noi avem probleme sa zic asa cu facutul temelelor - nu ca nu le stie- dar ii e foarte greu sa stea 5-10min sa isi puna mintea la treaba. Acum a prins 'placerea' sa scrie biletele... e casa plina 'mummy I love you ' 'wet floor right here.donot get theies cheir of theis spot. thank you ' si il las ...asa cu greseli ... important sa vrea. I-a dat o prietena un carnetel ..ca un jurnal sa scrie el acolo ce vrea... si vad ca scrie putin cite putin.

Aici se practica scrisul 'in nisip' la inceput ca e joaca pentru ei.

Olivia- cu fetele e altfel, ele stau si deseneaza, mizgalesc ...baietii nu au acest 'dar' . Sa nu-l bagi la culegeri ...inca ( zic si eu ) sa nu prinda ura pe scoala . Incearca totul prin joaca. Fiecare copil e diferit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Kim - lemnul de la pazie l-am baituit, vopsit si tratat pentru ca l-am vrut la culoare cu tigla (evident a fost mai scump...) - pe dinauntru l-am tratat sa fie ignifug (oricum cobstructorul mi-a spus ca in mod normal tratamentul trebuie repetat la citiva ani). Camerele au in general cam 2.50-2.60 m.

Eu sunt racita moarta, zau daca stiu cum am reusit...

Vad ca vorbiti de scoala, eu nici nu vreau sa ma bag in discutia asta pentru ca eu nici macar nu stiu cum vom proceda cu Stefan - la noi problemele sunt cu adevarat grave si va trebui sa luam in considerare inclusiv o scoala speciala, desi la posibilitatile de tratament si ajutor din Romania, imi imaginez eu cam cum sunt scolile speciale... Din ce am discutat cu terapeutii, mai avem doi ani sa vedem evolutia, doi ani hotaritori, si apoi vom evalua situatia si vom vedea ce e de facut si ce posibilitati avem...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi multumesc..dar nu la pazie ma refer ci la capriori si asteriala..
In proiect avea inaltimea la 2.80..constructorul insista cu 2.60..de aceea intreb si eu ..
Despre scoala la voi este un subiect delicatSanatate multa!!!

Mani asa m-am gindit si eu !!!!! La nisip..dar sa se mai incalzeasca si la biletele!! Azi noapte mi-a venit ideea/...mey ce desteapta m-a facut mama!

Robi noi tot cu cizme de cauziuc l-am dus pe santier!la noi va fi asa mereu..nu avem stada...oribil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pentru toate fetele mele dragi, multe si !
Io ma simt nashpa, am avut ieri un show cu mama, pe cuvint ca m-a intristat mai mult decit credeam io ca pot sa ma intristez .. si am o stare nasoala !
Robi, tin pumnii ! Desi, daca e sa iti spun parerea mea, io ma bucur ca gizmoul a facut varicela, macar am scapat de inca o boala a copilariei ! Am cam albit eu mai mult decit trebuie, dar am trecut peste ea, cu o mie si una de miorlaieli si convingeri ca ceea ce fac este pentru binele lui ! Eu una nu stiu exact cind i-au aparut bubitzele prime, doar ca se scarpina pe spate mai mult decit trebuia si socrela mi-a atras atentia ... m-am uitat si am vazut pustulele (sint imposibil de confundat cu altceva) si am stiut ca are varicela ! Eruptia apare in valuri, la noi au fost bube din cap pina in .. celalalt capat ! Chiar si la fund ...
Olivia, imi pare tare rau sa aud vestile de la voi ! Acum chiar nu mai stiu cu ce sa iti ridic moralul ... ca si la mine e varza ! Uneori ai impresia ca ajungi la the end of the rope ... la mine asa este acum, sper din suflet sa se intoarca lucrurile spre bine la voi !
Cu scoala ... eheeee, asta e alta mincare de peste !Aseara Andrei era baschicat - el de ce tre sa mearga la scoala ? Ca acolo este greu, sint lectii multe ... si da-i si smiorcaie-te ! Parerea mea este ca invatamintul este la pamint in Romania ! Credeam ca pe vremea noastra era nashpa, dar vad ca m-am inselat big taim !
Va pup cu mare drag ! Sint pe aici ... doar ca nu am mai scris !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Alice...aminteste-ti ca este mai bine s-o ai decit sa nu...alt sfat nu am Ma mai ajuti din nou cu casa de pensii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mey, nu ma uitati cu aspiratoru`;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmen, io am un Delonghi batran de peste 10 ani, mere brici. De cand cu Giulik, aspiram muci non stop ... apoi aparu` cainele si aspiram si dupa ala ink juma` de an puful ... Este setat sa si spele, nu l-am folosit in veci pt asa ceva de puturoasa ce sunt

Alice, sa ti treaca supararea !

Leeloo, nici nu stiu ce sa zic, sper sa fie 2 ani buni pt Stefanut, si sa fie bine

Io nu vreau la scoala ... pe motiv de caracter imposibil al copilului ... ceva de genul Gizmo ... deci daca poate fi greu, mai bine renuntam din start spre deosebire de alti copii, stiti voi aia de se lupta si ii ajuta concurenta ... nu-i cazu` lu` Giuli ...

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Carmencita..io nu stiu..dar iau notite ce spun fetele..
Simo ca mi-am adus aminte..baie cu jacuzii si noi vroiam..dar cica din cauza duritatii apei nu ar pre merge mult timp...io asta stiu si nici macar nu stiu daca este adevarat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, eu m-am lasat de job (nu ca am vrut eu ), nu am mai fost la firma de la inceputul anului, dar zi-mi pe PM cu ce te pot ajuta si ma descurc eu ... si asa tre sa trec pe la firma sa cer inchiderea cartii de munca !
Cit o priveste pe mama, ai dreptate, dar sa stii ca am avut mereu in minte chestia asta ... doar ca ma doare ca mama ar fi trebuit sa fie prietena mea cea mai buna, cea de la care sa am mereu ajutor si la care sa ma refugiez mereu ... doar ca la noi nu este asa !
Carmencita, nu am scris nik la intrebarea ta ca sincer nush ce sa zic ! Depinde de ce vrei sa faca spiratoru ala (si cafea ? si un masaj ?? ).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput