Copilasi de Iulie - August 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

azi sint intr-o pasa proasta..Luca de dimineata cu miorlaitul..Sorin a decis sa-l luam o zi da si una nu si asta nu-i convine lui Luca..in plus clar nu suporta pe una dintre educatoare (cind este ea urla..nu-mi place de d-na Vali!!)..noroc ca de 2 saptamani este bolnava..ca sa zic asa noroc..

am plecat la spital..juma de ora nu am gasit loc de parcare...Sorin s-a enervat..mi-a varsat ciorba (aveam mancare pt tata) prin condusul la draci..asa ca nu ne-am mai dus la spital..Iar l-a apucat cu Romania..si tot tacimul..

pun rufele lui tata la spalat..se strica masina...and so on..

Eli felicitari!

sint pre necajita ca sa mai scriu...pup iu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Neata... soare si la noi de 3 zile - alta viata! Am primt doua felicitari facute de minuta lui si o tava mica de lemn decorata cu doua inimioare pictate facuta la Beavers! Mi-a adus cafeau la pat cu flori ..ce mai m-a dat gata!

Ioana- alege scoala care ti se pare pare tie buna si daca e aproape de casa e un plus, crede-ma, plus ca o sa aibe copii pe care ii stie. Mai tirziu o sa poti sa ii alegi 'altceva' daca nu iti place. Dar acum la inceput e imoportant. Scoala se invata peste tot !

Eli - bine ai revenit si felicitai pentru bb3. Eu inca nu mi-am scos din cap ( la43ani ) de al doilea, dar numai ca nu gasesc curajul sa pun in aplicare

Roxi - se vede ce frumos s-au distrat copii mici si mari ! Si ati avut o vreme tare buna!!

Simo- ce au facut la atelierul de ceramica>? Trebuie sa faci programare? Ma gindesc sa-l duc si eu pe alex in vacanta de paste - cred ca i-ar place.

Roberta- pune -l in cizme de cauciuc si lasa-l in noroi. La noi nu lipsesc din dotare si am de gind sa i le iau cind vin in Ro , pantaloni vechi ...si la namol cu el. Energia sa si-o consume, ca de spalat are cine!

Olivia- hai ca vine primavara! Casa o sa fie gata curind...putina rabdare! Ce a fost greu a trecut !

va trimit tot soarele si fllorile de aici .... ma duc la roboteala de luni dimineata !!!

Mergi la inceput

degeaba este gata casa..ultima varianta este ca o vindem la rosu si plecam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut balerina vazut ochii albastri in excursie
citit zi de kko a lui Kim :(
la noi ninge
am si io o stare d`aia de mare kko si am si venit fara portofel cu ganduri mari de spart bonurile ramase, col cazzo, cum zic macaroanele mele
ieri seara Giulik a intrat in sevraj asa ca i-am prestat crema de zahar ars ... cu cioce de genul ca ei nu i fac nicodata nimik apoi a zis ca ma iubeste mult no comment ... de dimineata era in extaz ca maine are pictura ...
Ioana, scoala de cartier pt primi 4 ani

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

eu sint cam speriat referitor la clasa I si la ce stie Luca..Ieri am vazut un copil de aici de la noi cum citeste!!(nu dau nume pt ca nu are relevanta)..
apoi ieri am fost la un party al unui copil de la gradi...si se vorbea de scoala...Ioana eu dau pe Luca ..incerc..si daca o sa mai fie cazul la cea mai buna scoala din Cta...si nu cea de cartier..o fi bine..nu stiu!

si la acest party era o mamica cu fetita in clasa I...mi-a spus clar daca nu stie sa citeasca cind merge la scoala ii va fi ingrozitor de greu! cerintele sint f mari..manualele sint minciuna si de aceea lucreaza pe culegeri..ce mai m-a speriat rau!..ma duc sa comand ceva carti recomandate de aceasta scoala..

Luca efectiv nu stie nici cifrele de la 1 la 10...de un an de cind am venit fie nu m-am ocupat de el fie nu am avut chef..si se vede grupa mare!

deci sint pusa pe fapte mari..ieri am repetat A si N de tipar mare si mic..recunoscut si scris..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, te rog link la ce comanzi.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Roxa am demarat "actiunea scoala 30"..astept raspuns..incepi si tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

geoana, la 23, e inscrisa la invatoarea lui ion fiind diferenta de 4 ani termina el si intra ea. acu ce sa zic, conteaza si scoala da` cel mai mult conteaza invatatoarea si copiii din clasa, deci e discutabil
fetelor, vreau sa`mi iau aspirator si nu stiu de care, cel mai bun:D astept sugestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

degeaba este gata casa..ultima varianta este ca o vindem la rosu si plecam..

WOW! Imi pare rau ca e asa rau!! Deci dincolo erai tu nefericita, aici sunt ei doi, Luca si Sorin...offf...

Oricum, nu te iluziona cu costurile, dupa ce o ridici la rosu greul abia incepe, costurile sunt f f mari.

Cu scoala e chiar problema, aici in clasa I nu sta nimeni dupa ei sa invete, fac ziua si litera si imediat dupa craciun incepu cu dictari. E groasa treaba. Uite al meu are 5 ani jumate, si deja face operatii aritmetice cu trecere peste ordin, asta numai din gradinita ca eu jur ca nu am facut cu el niciodata mate acasa. Si descompuneri.. si.. in fine, nu mai intru in detalii, dar ce face el in grupa mare eu faceam in cl I dupa 2 luni. Si mai are si pregatitoarea in fata ...

Andries

Mergi la inceput

Andries ai punctat!
Da asa mi s-a spus ca nu sta nimeni dupa ei..Matematica stie si Luca face adunari..si scaderi un eori dupa ce-i explic..la litere este dezastru..

gabi ai dat cu ceva pe lemnul de la acoperis??? noi am uitat si acum vrem sa folosim ceva anticarie dar dat cu pulverizatorul...si la Bricostore nu au:( Gabi ce inaltime ai la camere???

io sint de ieri pe antibiotic...de 13 zile m-am saturat//.mi s=a reactivat sinuzita..

Mergi la inceput