Copilasi de Iulie - August 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

O zi faina si de la noi va dorim !
Olivia, si eu m-am gindit la voi, ma bucur ca ati avut o zi buna azi ! Vezi ca santierul o sa fie gata repede, aveti un ajutor destoinic acolo, pupici multi pentru Luca !
Noi stem bine, ne luptam cu muci si tuse in continuare, sper sa treaca cit mai repede ca nush cit mai am rezerve de rabdare !!
Ps I love You l-am descarcat si eu, nu il vazusem, dar am ales azi un film mai vechi al lui Ang Lee (pe care il admir)- e vorba de The Ice storm !
La Bucuresti a fost soare, dar la naiba tot frig este, astept primavara care incepe de miine, hehe, sa vaz daca e pe bune sau nu !
O duminica linistita va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Ioana- ce frumos ca ati fost la balet! Asa incep sa prinda gusturi de balet. Mi-ai facut pofta cu clatitele... cred ca le fac si eu la baieti in seara asta.

Olivia- copilul are nevoie de spatiu sa se desfasoare. Inceraca sa-l implici mai mult - la cumparaturi sa faca el din desene lista de cumparaturi , si sa le gasesaca in magazin. Si la sf binenteles sa isi aleaga el ce vrea bun. Sa stii ca de cind ne-ai povestit de sedinta ( prima ) cu pshiholoaga ... il las pe alex sa stea in baie cite 10-15 min in fiecare seara - numai avem jucarii de baie dar cu tuburi goale .
Daria- as vrea sa avem si noi aici pictura la scoala, dar nu . Sa vina primavara si ii pun masa in gradina ...si sa picteze.

Alice - sa stii ca si noi suntem fonfaiti si raciti - dar mai mult de suflat nasul si pus picaturi nu prea am ce sa-i dau. Azi a fost la footbal dim si a venit in tricou acasa- asa ca sa vedem la noapte!

Baietii mei m-au dat afara din sufragerie - unde au atelier de creatie - fac felicitari de ziua mamei. Le-am spus ca numai am rabdare si copilul imi zice ' mami sa iti stergi din cap ca e ziua mamei miine... nu te mai gindi , altfel nu va mai fi supriza!' Ce sa mai zic!!!
Ma duc sa le fac stir-fry cu noodles....!!!

Duminica placuta si sanatate multa !!! Va trimit soarele de la noi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mani, multumesc frumos !
Sa ne spui cum a fost surpriza, sint sigura ca o sa fie ceva minunat ! Si sanatate lui Alex !
Ma duc sa ma uit la pozele cuscrelei mele !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Mani, cum a fost de mothering sunday? felicitare, poza?
noi in week end am fost putin la plimbare, la o aniversare si duminica cu Patrick in vizita pe bricul Mircea. tare frumos a fost, pentru ca fost si putin soare. asa mai da vreme! sper sa se si incalzeasca.
trebuie sa cautam si noi inot.... ma pun eu in miscare curand
ma apuc de trebi.. sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna! mai intram si noi ca avem prea mute absente!
kim am vrut sa vad si eu casuta voastra dar nu am gasit nic o poza

Stef merge la inot si engleza. la inot se vede ca a evoluat. o ora cat inoata eu si Florence il privim din camera dest pt galerie . impushc 2 iepuri dintr-o lovitura, copilul mare la activit exrascolare iar cel mic ishi primeste gustarea, se joaca cu jucariile de la piscina si interactioneaza cu alti copii/adulti.
la engleza nu stiu ce face ptca sunt doar ei cu profa, iar acasa e prea rusinos sa vb. mai scapa ceva din cand in cand. deocamdata imp e ca se duce de placere. cu pianul nu a fost asa si am lasa-o balta.

trimit eu 18 grade din Jp. din pacate nu si soare ca nu am avut parte de el azi.

mortala Giulia cu agrafele

la noi, daca ne ajuta D-zeu, in noiembrie, pe 1 vine bebe 3. nu a fost in plan, a fost un mic accident soldat cu o mare surpriza . sunt putin panicata pt ca Flor e inca mic, inca bebe si nu am ajutoar dar sper sa ne descurcam. pupicei si sper sa nu mai treaca asa de mult timp pana sa trec iar pe aici!

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Eli, felictari inca o data
Sunt cu \sefii, cum pleaca, revin .
Pup trupa

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare !!!
alta viata cu soarele pe cer ..si este un cer asa albastru si frumos !!!
Eli , felicitari !!!Sarcina usoara !!!
de bine ce intrebam de bb pe aici !
Rox , ce faina excursia la bric ? se viziteaza ? da-mi si mie cateva detalii ..

Olivia , cum a fost azi?
Andries, ia-o mai usor !!!
Ioana , ai o scumpete de fetita !!!
Alice , Mani si Daria , multa sanatate la pici !!!
Daria , dansul de societate este chiar fain ...

Noi sambata am avut program la Muzeul Taranului !!!Luca la atelier de ceramica iar eu cu coco la teatru de papusi ...
tati la cafenea ...apoi ne-am plimbat prin targ si am salivat incontinuu ...si am lasat o caruta de bani
Duminica am fost pe la Ikea ..si gata wknd-ul ...

la noi , in fiecare seara este program de balacit ...avem un bideu pe care nu l-am folosit niciodata in scopul lui initial si adevenit chiuveta copiilor ...isi pun apa acolo si se uda din cap pana-n picioare ...dar distractia e maxima !!!

eu aseara am vazut Good year ..este mai vechi , din 2006 ..dar eu am de recuperat ..mi-a placut tare mult !!!
am incercat sa vad Hurt Locker ..nu am avut rabdare si chiar nu mi-a placut ..nu e genul meu de film !!!

o zi faina sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Simona, excursia a fost organizata de FTK. dar banuiesc ca se poate vizita si in alte ocazii. nu stiu mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata,

La noi a fost o vreme superba in week-end, azi se anunta din nou ninsoare dar noi turnam fundatia

Eu sunt sub stres maxim, lui Matei i-a iesit sambata o buba cu lichid, eu am jurat ca e varicela, dar cum nu i-a mai iesit alta, l-am dus astazi la gradi direct la cabinetul medical. L-a consultat asistenta din cap pana in picioare si a zis ca nu e varsat de vant dar... asteptam...
Ieri am profitat de vremea buna si am fost la socri si la verisorii lui Petro, undeva langa padure, am stat mai mult pe afara, daca vine cumva varicela macar am respirat si noi o zi aer curat.
Alice, cum stati cu bubitzele?
Simona, super faza cu bideul, sa stii ca si Matei e mare fan, l-a declarat chiveta pentru copii si abia asteapta sa avem si noi
Eli, inca o data, felicitari!
Ioana, ce frumos ca ati fost la balet (eu nici la teatrul de copii nu l-am dus vreodata, noroc ca merge cu gradi )
Olivia, Matei e topit sa mearga la santier, acum are interdictie pentru ca este noroi, dar dupa ce se incalzeste acolo ne vom petrece dupa-amiezile, sper sa isi consume energia ca m-a terminat psihic in ultimele zile. Sambata am incercat sa fiu calma dart dupa ce m-a hartuit 5 ore nu m-am putut abtine si l-am batut Imi pare rau dar vad ca numai la asta reactioneaza mai nou si chiar sunt foarte suparata.

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
La noi este o vreme tare urata,bate vantul este frig si a inceput sa ploua
Mandra a chefuit 3 ore si jumatate ieri asa ca azi dimineatza se plangea de febra musculara(si mi-am adus aminte de chefurile din tinerete cand dansam pana dimineata de faceam febra musculara...ce vremuri domle)
Eli inca odata felicitari si sarcina usoara!!sunteti tare curajosi
Ieri am socializat cu parintii colegiilor mandrei de la gradi si am ramas un pic pe ganduri...s-a vorbit de scoli,io am o scoala exact langa blocul meu ,o scoala destul de bunicica si acolo vreau sa o inscriu,scoala 13 pentru iesence,...insa vreo 3 mamici erau foarte vehemente...ca ele nu isi inscriu acolo cupilu,ca sa nu-l nenoroceasca pe viatza....si ca deja i-au inscris la scoala 15...acu' nu stiu ce sa fac...Robi si Carmen voi unde va inscrieti cupii????...iar restul preferati o scoala de cartier sau una mai centrala????

Mergi la inceput