Copilasi de Iulie - August 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mie imi e rau, nu stiu ce dracu am, parca ma scurg pe podele... cred ca am exagerat cu munca. Am mai auzit si de fata care a lesinat la munca si acum e in coma la spital si mi s-a ridicat parul pe mine. La analize sunt in parametrii mei obisnuiti... nici mai prost, nici mai bine, totusi de ce naiba ma simt asa?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Acusica vine primavara...inca putina rabdare! Eu zic ca din cauza vremii si noi si copii suntem asa- noi fara vlaga iar ei nu stiu cum sa-si mai omoare energia si ne omoara pe noi.
Noi am reusit ( partial) sa ne program sapt asa incit 2 ori pe sapt sa-si consume energia (innot ) si vinerea merge la un club - Beavers - in care pur si simplu sunt salbatici . Un grup de 20 de copii intrer 6-8 ani , intr-o sala de sport cind e vremea urita ...jocuri, alearga, se tavalesc...o nebunie. Dar dupa atitea ore de stat 'cuminte' asta le trebuie. Mai tirziu ... merg cu cortul, orientare in teren ( sa zic cum erau ciresarii la noi ) .

Numaram zilele pina sa venim acasa ( Roxi venim pe 5 pina pe 18 ) .
Cumva ... o intilnire? Dau copil limba engleza pe copil limba romana!
Cine se baga? O sa stam la mama la Rosu ... dar mai trec si pe la app din Tineretului - deci suntem in miscare.

Astazi e rindul meu sa iau baietii de la el din clasa care merg la 'ciresari' asa ca voi avea 5baieti. Le-am pregatit ingredientele sa-si 'decoreze' fiecare pizza... si banuiesc ca vor fi intr-un tropait continuu , lego si tipat ! Dar e vineri !

Va urez un wk-end placut - la noi e 'Mothering Sunday' duminica ...asa ca sa vad cu ce vine copilul , sau ramin cu ochii in soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

bunny, frumos, si eu caut activitati pt philip in satucul asta al nostru. astia-s boy scouts la noi. deocamdata l-am inscris la fotbal.
dana, imi pare bine sa te recitesc
simona, si philip face la fel, nu suporta sa piarda si se enerveaza rau.
robi, felicitari lui Matei ca a stat cuminte
Gabi, pupici, ma bucur ca ti-ai mai revenit ca sa intri pe la noi

Mergi la inceput

Liliana- scout sunt si aici dar dupa 8 ani ... e acelasi sistem banuiesc beavers- cubs si apoi scouts. Nu va spun cum a fost in casa cu 5 baieti !!! Noroc ca a venit sotul si i-a luat sa ii duca!Iar eu mi-am facut un G&T = asa de vineri seara!!!
Cu fotbalul noi ne-am lamurit - numai dam bani sa dea cu piciorul in minge , poate sa dea si fara bani asa ca simbata dimineata se intilnesc 3 tati cu baietii si bat mingea 'pe maidan'. Ca la club - daca apuca sa dea cu piciorul in minge de 10 ori intr-o ora si costa a caruta de bani.

La jocuri - de mic l-am invatat sa piarda si acum ne prefacem ca suntem suparti cind pierdem noi si ne consoleaza'mami nu fi trista- e numai un joc' .Macar cu asta sa ne laudam. In schimb a invatat sa trisesze dela colegii lui si asta nu-mi place. Dar ...cum ziceti si voi e nevoie si de asta in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bunny

Liliana- scout sunt si aici dar dupa 8 ani ... e acelasi sistem banuiesc beavers- cubs si apoi scouts. Nu va spun cum a fost in casa cu 5 baieti !!! Noroc ca a venit sotul si i-a luat sa ii duca!Iar eu mi-am facut un G&T = asa de vineri seara!!!
Cu fotbalul noi ne-am lamurit - numai dam bani sa dea cu piciorul in minge , poate sa dea si fara bani asa ca simbata dimineata se intilnesc 3 tati cu baietii si bat mingea 'pe maidan'. Ca la club - daca apuca sa dea cu piciorul in minge de 10 ori intr-o ora si costa a caruta de bani.

La jocuri - de mic l-am invatat sa piarda si acum ne prefacem ca suntem suparti cind pierdem noi si ne consoleaza'mami nu fi trista- e numai un joc' .Macar cu asta sa ne laudam. In schimb a invatat sa trisesze dela colegii lui si asta nu-mi place. Dar ...cum ziceti si voi e nevoie si de asta in viata!

Mani si Alex

:)

Mergi la inceput

scuze - Andreea... e de la dupa amiaza cu 5 baieti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
La noi e senin si frigut, asa ca sper sa fie semn bun
Suntem la birou ... cearta vesnica pe muci
Ziceati de activitati ... martin si joi avem arte plastice cu pictorul
Sport inca nu stim unde cand cum.
Eu sper inca 2 ture de inot la vara.
Giulia vrea dans - dar de ala de societate

WE frumos la toata trupa

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza la gagici...se vede ca a iesit soarele afara ca deja este pustiu pe aici
Aseara la balet a fost superb...mandra a fost tare incantata,nu s-a plictisit deloc,muzica foarte faina, surorile si mama vitrega erau travestitiasa ca ne-am distrat la maxim...dupa care am mers la o pizza ca ni se facuse foame de la atata dans....azi dimineata a zis ca vrea sa mai vada de 3 ori baletul...i-am zis ca trebuie sa-si vanda din jucarii ca sa faca rost de bani de bilete...s-a mai gandit si a zis ca mai vrea doar odata...dupa juma de ora s-a dus la tacsu sa-l intrebe daca-si doreste ceva,tacsu a zis ca vrea un aparat foto performant.."pai atunci trebuie sa-ti vinzi tricourile si adidasii ca sa faci rost de bani"
Azi am avut program administrativ...maine mergem la un party la o colega de gradinita de-a mandrei si s-a dus week-end-ul..
Mani cum te-ai descurcat cu 5 baieti?
Andreea las ca-i bine si la fotbal......si io cred ca in curand o duc la dansuri si karate...
Robiimi pare bine ca i-a placut lui Matei de Geanina...(noi din pacate ne-am aruncat la un dinte care avea abces....asa ca a vrut sa o curete cu un ac...de durut nu o durea deloc dar o deranja pilitul ala...asa ca,nu a mai avut curaj sa se aseze pe scaun
hai pupicei
edit ca am pus niste filmulete si poze cu balerina:)
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/ianuarie%202010/
si ca nu am reusit sa o lamuresc pe mandra de ce toti balerinii aveau pantaloni normali iar "printul are ciorapei...cine a mai vazut un print in ciorapei?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana la ce balet ati fost?
Maine si noi mergem la un party al unui coleg de gradi.

Azi Luca si-s facut 3 ore de lucru la santier..si ne-a ridicat moralul..inseamna ca nu ne mutam degeaba la casa
Mani ce activitati dragute!
Daria cit timp vei lucra sambetele si de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vivia am fost la Cenusareasa.....mei m-am gandit la tine azi,am vizionat It's complicat...distractiv filmul si semeni tare mult cu Meryl Streep
Acu descarc PS i love you,an education, old dogs si coraline pentru Maria
Ma duc sa fac clatite in echipa

Mergi la inceput