Copilasi de Iulie - August 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
Andries spune:
Mie imi e rau, nu stiu ce dracu am, parca ma scurg pe podele... cred ca am exagerat cu munca. Am mai auzit si de fata care a lesinat la munca si acum e in coma la spital si mi s-a ridicat parul pe mine. La analize sunt in parametrii mei obisnuiti... nici mai prost, nici mai bine, totusi de ce naiba ma simt asa?
Andries
bunny spune:
Acusica vine primavara...inca putina rabdare! Eu zic ca din cauza vremii si noi si copii suntem asa- noi fara vlaga iar ei nu stiu cum sa-si mai omoare energia si ne omoara pe noi.
Noi am reusit ( partial) sa ne program sapt asa incit 2 ori pe sapt sa-si consume energia (innot ) si vinerea merge la un club - Beavers - in care pur si simplu sunt salbatici . Un grup de 20 de copii intrer 6-8 ani , intr-o sala de sport cind e vremea urita ...jocuri, alearga, se tavalesc...o nebunie. Dar dupa atitea ore de stat 'cuminte' asta le trebuie. Mai tirziu ... merg cu cortul, orientare in teren ( sa zic cum erau ciresarii la noi ) .
Numaram zilele pina sa venim acasa ( Roxi venim pe 5 pina pe 18 ) .
Cumva ... o intilnire? Dau copil limba engleza pe copil limba romana!
Cine se baga? O sa stam la mama la Rosu ... dar mai trec si pe la app din Tineretului - deci suntem in miscare.
Astazi e rindul meu sa iau baietii de la el din clasa care merg la 'ciresari' asa ca voi avea 5baieti. Le-am pregatit ingredientele sa-si 'decoreze' fiecare pizza... si banuiesc ca vor fi intr-un tropait continuu , lego si tipat ! Dar e vineri !
Va urez un wk-end placut - la noi e 'Mothering Sunday' duminica ...asa ca sa vad cu ce vine copilul , sau ramin cu ochii in soare!
philip spune:
bunny, frumos, si eu caut activitati pt philip in satucul asta al nostru. astia-s boy scouts la noi. deocamdata l-am inscris la fotbal.
dana, imi pare bine sa te recitesc
simona, si philip face la fel, nu suporta sa piarda si se enerveaza rau.
robi, felicitari lui Matei ca a stat cuminte
Gabi, pupici, ma bucur ca ti-ai mai revenit ca sa intri pe la noi 
bunny spune:
Liliana- scout sunt si aici dar dupa 8 ani ... e acelasi sistem banuiesc beavers- cubs si apoi scouts. Nu va spun cum a fost in casa cu 5 baieti !!! Noroc ca a venit sotul si i-a luat sa ii duca!Iar eu mi-am facut un G&T = asa de vineri seara!!!
Cu fotbalul noi ne-am lamurit - numai dam bani sa dea cu piciorul in minge , poate sa dea si fara bani asa ca simbata dimineata se intilnesc 3 tati cu baietii si bat mingea 'pe maidan'. Ca la club - daca apuca sa dea cu piciorul in minge de 10 ori intr-o ora si costa a caruta de bani.
La jocuri - de mic l-am invatat sa piarda si acum ne prefacem ca suntem suparti cind pierdem noi si ne consoleaza'mami nu fi trista- e numai un joc' .Macar cu asta sa ne laudam. In schimb a invatat sa trisesze dela colegii lui si asta nu-mi place. Dar ...cum ziceti si voi e nevoie si de asta in viata!
philip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bunny Liliana- scout sunt si aici dar dupa 8 ani ... e acelasi sistem banuiesc beavers- cubs si apoi scouts. Nu va spun cum a fost in casa cu 5 baieti !!! Noroc ca a venit sotul si i-a luat sa ii duca!Iar eu mi-am facut un G&T = asa de vineri seara!!! Cu fotbalul noi ne-am lamurit - numai dam bani sa dea cu piciorul in minge , poate sa dea si fara bani asa ca simbata dimineata se intilnesc 3 tati cu baietii si bat mingea 'pe maidan'. Ca la club - daca apuca sa dea cu piciorul in minge de 10 ori intr-o ora si costa a caruta de bani. La jocuri - de mic l-am invatat sa piarda si acum ne prefacem ca suntem suparti cind pierdem noi si ne consoleaza'mami nu fi trista- e numai un joc' .Macar cu asta sa ne laudam. In schimb a invatat sa trisesze dela colegii lui si asta nu-mi place. Dar ...cum ziceti si voi e nevoie si de asta in viata! ![]() Mani si Alex |
:)
szivarvany spune:
Buna dimineata 
La noi e senin si frigut, asa ca sper sa fie semn bun 
Suntem la birou ... cearta vesnica pe muci ![]()
Ziceati de activitati ... martin si joi avem arte plastice cu pictorul ![]()
Sport inca nu stim unde cand cum.
Eu sper inca 2 ture de inot la vara.
Giulia vrea dans - dar de ala de societate ![]()
WE frumos la toata trupa 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
g_ioana spune:
Neatza la gagici
...se vede ca a iesit soarele afara ca deja este pustiu pe aici![]()
Aseara la balet a fost superb
...mandra a fost tare incantata,nu s-a plictisit deloc,muzica foarte faina, surorile si mama vitrega erau travestiti
asa ca ne-am distrat la maxim...dupa care am mers la o pizza ca ni se facuse foame de la atata dans....azi dimineata a zis ca vrea sa mai vada de 3 ori baletul...i-am zis ca trebuie sa-si vanda din jucarii ca sa faca rost de bani de bilete...s-a mai gandit si a zis ca mai vrea doar odata
...dupa juma de ora s-a dus la tacsu sa-l intrebe daca-si doreste ceva,tacsu a zis ca vrea un aparat foto performant.."pai atunci trebuie sa-ti vinzi tricourile si adidasii ca sa faci rost de bani"![]()
Azi am avut program administrativ...maine mergem la un party la o colega de gradinita de-a mandrei
si s-a dus week-end-ul..
Mani cum te-ai descurcat cu 5 baieti?
Andreea las ca-i bine si la fotbal
......si io cred ca in curand o duc la dansuri si karate...
Robi
imi pare bine ca i-a placut lui Matei de Geanina...(noi din pacate ne-am aruncat la un dinte care avea abces....asa ca a vrut sa o curete cu un ac...de durut nu o durea deloc dar o deranja pilitul ala...asa ca,nu a mai avut curaj sa se aseze pe scaun
hai pupicei
edit ca am pus niste filmulete si poze cu balerina:)
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/ianuarie%202010/
si ca nu am reusit sa o lamuresc pe mandra de ce toti balerinii aveau pantaloni normali iar "printul are ciorapei...cine a mai vazut un print in ciorapei?"![]()
kim222 spune:
Ioana la ce balet ati fost?
Maine si noi mergem la un party al unui coleg de gradi.
Azi Luca si-s facut 3 ore de lucru la santier..si ne-a ridicat moralul..inseamna ca nu ne mutam degeaba la casa ![]()
Mani ce activitati dragute!
Daria cit timp vei lucra sambetele si de ce?
g_ioana spune:
Vivia am fost la Cenusareasa.....mei m-am gandit la tine azi,am vizionat It's complicat...distractiv filmul
si semeni tare mult cu Meryl Streep

Acu descarc PS i love you,an education, old dogs si coraline pentru Maria![]()
Ma duc sa fac clatite in echipa