Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Cristies...se trezeste de fiecare data cand incerc sa scot aerul, oricat de finutz as incerca s-o misc..
si dupa ce c-o trezesc nici nu-l scoate! si apoi se chirceste de durere de burta

nu e prea devreme pt colici???

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Si eu am intrebat acelasi lucru la spital si o asistenta mi-a zis ca teoretic da, e prea devreme. Practic insa colostrul si laptele de trnzitie sunt laxative pentru a ajuta bebele sa elimine complet meconiul, asa ca e posibil sa aiba gaze si dureri de burtica.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

mamidepuiuti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

mda nu te mai stresa cu papa....lasa-l in ritmul lui...daca ia in greutate/...si a luat f bine....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Neatza si bun gasit in casa noua!

Saru'mana de raspunsuri fetele. Am citit de aseara dar nu am apucat sa multumesc ca am fost ocupata cu o baita cu spuma, sare de baie si ulei parfumat.

Pufuletilor nascuti intr-o zi de 9

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

eu inca n-am aj la performantza asta...sunt inca in faza..totul pe apucate

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Cristies...se trezeste de fiecare data cand incerc sa scot aerul, oricat de finutz as incerca s-o misc..
si dupa ce c-o trezesc nici nu-l scoate! si apoi se chirceste de durere de burta

nu e prea devreme pt colici???

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

bun venit in club....

colici sau nu?....prb ce zici tu nu sunt colici...oricum...cam devreme..prb se screme de kk sau beshe...cum fac mai multi bb...si jiji fireste. colici...cica echivaleaza cu urlatul neconsolat..

io...si nu faceti ca mine...de mila...mai ales cand suge de la orizontala si adoRME...nu-l mai trezesc

poze

Mergi la inceput

mey....iar ma..dau in spectacol singura..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza mamici in noua casa,

Decenuela, merci pt cafea Ma bucur ca Jiji e mai bine si te-ai putut odihni si tu.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetele cu cezariana: la cat timp de la operatie ne putem rasfata cu baita in cada??????? Voua ce v-a spus medicul?

CRIS, ma bucur ca scapati de antibiotic, branule si tot ce a insemnat durere pentru micuta ta Ema. Noi o pupam dulce de tot si ii uram sanatate din plin sa nu mai aiba parte de asemenea raceala puternica.

Eu tot cu amandoi acasa si simt ca ma duc la sapoca. Paul e tare nazdravan, Daniel nu a dormit azi mai deloc, are colici, dilema mea este de ce nu poate face kk, desi e alaptat exclusiv.

Mergi la inceput

Citesc din urma si revin

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

cristies, multumesc de pont....dar eu nu am deloc chioshcuri in apropiere(adica e unul aici in Corbeanca, dar tot cu masina ar trebui sa merg si kilometrul ala). sufar des pe tema asta, mai ales cand e vreme mizerabila si nu pot conduce din diverse motive pana in supermarket. deh, am vrut la casa... asha-mi trebuie. am terminat insa mucenicii de mame izolate: paste spirala, putina faina sa ingroashe apa, restul ca la mucenici, cu extra migdale rashnite cu nuci. deci, miroase a mucenici, macar si...parca si gustul aduce

m-a sunat maica'mea sa intrebe daca am rezolvat cu dusul la spital si cum anume. apoi mi-a zis ca Xuleasca ii da la copil Debridat ptr. colici, sa ii dau si eu. "A dormit? A plans la fel de tare? A mai tushit?". Eu: da, da, da. "Bine, hai, pa". Zicetzi si voi....

hai, ca iar ma apuca si nu mai vreau sa va "incarc" cu de-astea off-topic.

nu prea apuc sa zic si au LMA (sau LML?) pufuletilor:
La multe lunitze! pufuleti de zilele astea:Natalia, Alena, Rares, MAia, MAria, Nicoleta si Arya Miruna

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

La multi ani pt toti pufuletii sarbatoriti azi.

NATALIA si ALENA
RARES
MAIA TEODORA
MARIA
NICOLETA
ARYA MIRUNA

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput