Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 7
ale1212xa spune:
mamidepuiuti
-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
cristies spune:
Neata Mamidepuiuti! Am auzit ca la Oradea ies profesorii in strada sa picheteze... ceva!
Oare ce-o fi cu Beatrice? Sper ca nu mai e vreun obicei sa vina toata lumea in vizita si dupa botez c-o dam la disparuti.
Si Plateea ce-o fi facut la Iasi?
Si Alexutzzza... pe unde umbla oare?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Neata Mamidepuiuti! Am auzit ca la Oradea ies profesorii in strada sa picheteze... ceva! Oare ce-o fi cu Beatrice? Sper ca nu mai e vreun obicei sa vina toata lumea in vizita si dupa botez c-o dam la disparuti. Si Plateea ce-o fi facut la Iasi? Si Alexutzzza... pe unde umbla oare? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
aici
sper ca am reparat...ca se latise pagina de m-am speriat...
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
ne-am intors victorioshi d la spital: a tzinut branula, mai avem ultima admin. diseara..
vad ca vorbiti de kg bb...din pacate noi am scazut mult de la boala. avea deja 600 gr. luate in 3 sapt de la greutatea de la 1 luna, dar dupa...a scazut vreo 200, pe care le-a recuperat, aproape..azi avea 4800 imbracata. asa ca am anulat controlul de 2 luni, asteptam sa treaca si convalescentza. la fel si vaccinarea, amanata.
io nu am luat mucenici (de fiert)...nu am avut de unde. poate sun sotzul sa caute, desi e super ocupat in nshpemii de drumuri. acu' a trebuit sa vina sa ne duca si la spital (daca mamaia a plecat), dupa ce a dus-o pe Ana la scoala(40' dus, 40' intors).
poate fac cu paste simple
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
http://crisana.ro/stiri/invatamant-17/extemporal-la-solidaritate-sindicalistii-din-invatamant-picheteaza-astazi-prefectura-91192.htm cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
Exact!!! Eu vroiam de fapt sa-ti spun unde e, ca sa ocolesti zona, dar uitasem fix elementul principal. Neuronul meu e razna prin zapada.
_
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ne-am intors victorioshi d la spital: a tzinut branula, mai avem ultima admin. diseara.. vad ca vorbiti de kg bb...din pacate noi am scazut mult de la boala. avea deja 600 gr. luate in 3 sapt de la greutatea de la 1 luna, dar dupa...a scazut vreo 200, pe care le-a recuperat, aproape..azi avea 4800 imbracata. asa ca am anulat controlul de 2 luni, asteptam sa treaca si convalescentza. la fel si vaccinarea, amanata. io nu am luat mucenici (de fiert)...nu am avut de unde. poate sun sotzul sa caute, desi e super ocupat in nshpemii de drumuri. acu' a trebuit sa vina sa ne duca si la spital (daca mamaia a plecat), dupa ce a dus-o pe Ana la scoala(40' dus, 40' intors). poate fac cu paste simple Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
lasa nu fii trista,ca ema va recupera repede ce a pierdut cu boala...ei ii place tzitzi bun ...
mariucasara spune:
Neatza si bun gasit in casa noua!
Saru'mana de raspunsuri fetele. Am citit de aseara dar nu am apucat sa multumesc ca am fost ocupata cu o baita cu spuma, sare de baie si ulei parfumat.
Pufuletilor nascuti intr-o zi de 9
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cristies spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ne-am intors victorioshi d la spital: a tzinut branula, mai avem ultima admin. diseara.. vad ca vorbiti de kg bb...din pacate noi am scazut mult de la boala. avea deja 600 gr. luate in 3 sapt de la greutatea de la 1 luna, dar dupa...a scazut vreo 200, pe care le-a recuperat, aproape..azi avea 4800 imbracata. asa ca am anulat controlul de 2 luni, asteptam sa treaca si convalescentza. la fel si vaccinarea, amanata. io nu am luat mucenici (de fiert)...nu am avut de unde. poate sun sotzul sa caute, desi e super ocupat in nshpemii de drumuri. acu' a trebuit sa vina sa ne duca si la spital (daca mamaia a plecat), dupa ce a dus-o pe Ana la scoala(40' dus, 40' intors). poate fac cu paste simple Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
Super ca a tinut branula. De ce nu-i faci vaccinul? Trebuie sa aiba o anumita greutate sau doar sa nu interfereze cu refacerea?
Eu am cumparat mucenici la pachet promotional. Cu scortisoara, zahar vanilat, zahar... Cred ca are la toate chioscurile.
_
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Exact!!! Eu vroiam de fapt sa-ti spun unde e, ca sa ocolesti zona, dar uitasem fix elementul principal. Neuronul meu e razna prin zapada. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
esti o dragutza...multumesc...
in zona aia urasc sa merg si cand am treaba,ca de......nu-s locuri de parcare
lorex spune:
Cristies...se trezeste de fiecare data cand incerc sa scot aerul, oricat de finutz as incerca s-o misc..
si dupa ce c-o trezesc nici nu-l scoate! si apoi se chirceste de durere de burta
nu e prea devreme pt colici???
_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)