Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 22
cris_mario spune:
buna
am de recuperat un cap intreg,dar astept capnou,sa am unde scrie ...sper sa nu se trezeasca micuta,ca doarme de ceva vreme
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
myky791 spune:
ioana fota eu nuti pot da nici un sfat ca am cezariana la amebele nasteri. dak e sa nasti uite putina incurajare
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
cris_mario spune:
ooo, ce ma bucur sa aud numai vesti bune ... felicitari cris.dogarel, decenuela, baly, al3csa
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Beatrice1982 spune:
aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu fratilor ce va caut eu sinmai nu stiu unde sa va caut...............sa va gasesc...................
ooofffffffffffffff iar am lipsit la evenimente importante...................shit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce noroc am eu ca lipsesc tocmai la evenimente importante................oooof offffffffffffffffffff
voi bine???????????????
ca noi cam nashpa
sa trimit repede mesajul, ca paote se deschide cap nou, pana ma apuc eu de povestiti ce si cum..................
Bea de bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
evyme spune:
Azi facem cinste ca implinim o lunita, asa ca serviti-va cu ce doriti:
si multumim pentru urari!
cris.d si pe mine ma dor sanii daca trec mai mult de 4 ore de la ultimul alaptat. Credeam ca sunt eu ciudata, ma bucur ca nu-i asa
Si Sebi vrea la verticala... Aseara n-am reusit sa-l facem sa taca decat cand il tineam in pozitie verticala; cum il puneam culcat incepea iar sa urle Capul cel putin si-l ridica si-l intoarce de vreo doua saptamani... Si cand il pun pe burta mea, se impinge cu picioarele in picioarele mele si se deplaseaza in sus, spre gatul meu si trebuie sa-l cobor eu iar
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Am raspuns la capitolul precedent, ca n-am stiut ca s-a facut altul nou, asa ca postez si aici raspunsul
Azi facem cinste ca implinim o lunita, asa ca serviti-va cu ce doriti:
si multumim pentru urari! Bebe are azi 4600 grame si 55 cm, deci a luat intr-o luna 1,2 kg si 3 cm
cris.d si pe mine ma dor sanii daca trec mai mult de 4 ore de la ultimul alaptat. Credeam ca sunt eu ciudata, ma bucur ca nu-i asa
Si Sebi vrea la verticala... Aseara n-am reusit sa-l facem sa taca decat cand il tineam in pozitie verticala; cum il puneam culcat incepea iar sa urle Capul cel putin si-l ridica si-l intoarce de vreo doua saptamani... Si cand il pun pe burta mea, se impinge cu picioarele in picioarele mele si se deplaseaza in sus, spre gatul meu si trebuie sa-l cobor eu iar
Si eu il pun pe bb in wrap la fel ca mariucasara cand iesim afara; in casa nu l-am folosit inca, pt ca nu face mofturi si doarme oriunde: in patul nostru, in patutul lui, in brate, la mami pe burtica etc
p.s. am mai pus niste pozici mai recente pe contul comun
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
decenuela spune:
iote si noi...azi nb-am semnat condica
jiji iar a vomat plus ca ieri n-a fc kk deloc si nici nu s-a omorat cu mancatul si de la 2-3 se screme saracul degeaba...a adormit la tt si io langa el si m-am trezit cand el iar sugea.....
la insistentele alui meu m-am prg la victor babes la un pediatru...e aproape de mine,,..
i-a pus supozitot a fc kk imediat...voma a zis ca nu stie de ce...trebuie urmarit...sa-i dau doar laprte de mama...cica am fc bine ca nu i-am dat LP fara lactoza n-are nicio treaba voma cu intoleranta la lactoza...ma rog...si sa-i dau debridat 2 ml x 2 ori...si ma mai duc maine...dupa ce a fc kk...jiji a mancat 1 ora....n-a mai vomat...am iesit afara 1 ora am aj in casa la 5 si doarme de atunci...adik de 1.30 min...ceea ce nu mi s-a intampl pana acu....
l-a masurat cantarit, contr, plaman , gat..cica se [rezinta f bine
tre sa citesc din urma l n-am av timp...sper ca sunteti toate ok
vedem...sa speram ca va fi ok...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)