Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

si apropos de tzitzi tzashnitoare, voi ce tampoane de san folositi? eu am babylove de la DM, dar in ultima vreme s-au umplut prea repede si le simt ude noaptea mai ales.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

dupa un periplu prin mai toate, cele de la NUK sunt preferatele mele.

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Fetele de azi dim tot stau prin baie m-am stricat la stomac si tot am senzatie de pipi asta e vreun simptom de nastere.Scuze daca deranjez cu intrebarile mele.....

37+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Fetele de azi dim tot stau prin baie m-am stricat la stomac si tot am senzatie de pipi asta e vreun simptom de nastere.Scuze daca deranjez cu intrebarile mele.....

37+ Maria Alexandra

poze
Sa ne descretim fruntile

cum sa deranjezi.

E un semn... insa ar tb in curand sa simti si ceva dureri, dar cum e diferit de la femeie la femeie... nu stiu sigur.
Stai linistita si monitorizeaza-ti starea si alte simptome: dureri de mijloc, de spate, de bazin, burta ca la menstra.
Ai pierdut dopul gelatinos?

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

37+ Maria Alexandra

poze
Sa ne descretim fruntile

draga mea,diareea e un semn ca vrea bb sa te cunoasca[inceput de travaliu]...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel(05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

37+ Maria Alexandra

poze
Sa ne descretim fruntile

Nu deranjezi pe nimeni. E posibil sa fie primele semne de travaliu. Ai si dureri?

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

si puiului meu ii place pe umar! nu tot timpul dar se uita cu niste ochi mari si studiaza tot!
se vb despre alaptatul intinsa in pat. si mie miar fi placut asa, poate adormea singurel, noaptea ar fi mai usor.....dar... nu pot pt ca el se ineaca, si ii iese laptic pe nas.... mie nu mi se golesc sanii never. ii dau 2 mese poate 3 de la un san apoi la fel cu celalalt. kand are cate un puseu de crestere si mananca la o ora mi se mai golesc dar dak mananca la 2 ore nu se golesc.
lorex nici o veste? ce mai zici? cu ce te mai lauzi?
am mai citit despre wrapul asta.... nestiutoare ... deci in principiu il tii pe bebe langa tn tot timpul, te poti apleca poti face treaba prin casa nu?
apropo de treaba vad ca unele mamici au timp sa dea cu aspiratorul.....uauuuuuuu. eu nu am timp de nimic....curatenia o face sotul in weekend cicalit de mn fa asa fa asa si tot nu leface cum vreau eu...el doarme putin si nu ma apuc de treburi care stiu ca dureaza mult. am logoree azi... oboseala....
acu de ex a mancat piticul si il tin in brate pana adoarme adnac altfel se trezeste dak il pun jos.....o sa vina si zilele alea bune....

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

am uitat ceva important: LARISEL la multe lunite bebelinelor! dak au facut 3 luni inseamna ca nu mai au colici? nu ne ucide sperantele zi ca da

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Mom nu am nici o durere mai alarmanta ca sa zic asa, dopu nu a cazut.Simt niste intepaturi ca sa zic asa pe ici pe colea doar atata.Am un morcov......

37+ Maria Alexandra

poze
Sa ne descretim fruntile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va invit la un capitol nou!
Sa fie plin doar cu vesti bune!

Mergi la inceput

La contractiile pt nastere tot asa se face burta pietroi ca sa stiu.Si incep sa cronometrez de cand se intareste pana incepe urmatoarea intarire de burtica?

37+ Maria Alexandra

poze
Sa ne descretim fruntile

Mergi la inceput