Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
cris.dogarel spune:
si apropos de tzitzi tzashnitoare, voi ce tampoane de san folositi? eu am babylove de la DM, dar in ultima vreme s-au umplut prea repede si le simt ude noaptea mai ales.
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
cristies spune:
Cris.dogarel, surprinzator nu. Ziua da, ca ii dau cate un san si pana ajunge la celalalt fac ceva, ca niste noduli, dar noaptea nu...
Poate ca si pentru ca ultima masa sunt ambele tzitzi. Sau poate ca asta inseamna reglajul... chiar nu stiu sa zic.
Merci ca m-ai linistit cu orizontala.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel si apropos de tzitzi tzashnitoare, voi ce tampoane de san folositi? eu am babylove de la DM, dar in ultima vreme s-au umplut prea repede si le simt ude noaptea mai ales. Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
Eu am avut de la bella. Si am mai primit cadou de la Bubchen, erau foarte mari, mi s-au parut mai ok alea ca material.
_
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies Fetele, intrebare intrebatoare. Voi tineti copii doar la orizontala? Pe mine m-a zapacit toata lumea sa nu-l pun pe umar, sa il tin in brate in pozitia aia de bebelin, dar Gargaritzul nu sta decat cand mananca. In rest el vrea sa se ridice, se infige in picioare si plange daca il tin jos... Balansoarul iar nu e perfect orizontal... doar noaptea ce sta drept. In mama si copilul aia recomanda pentru linistire si ca sa-ti mai faci una alta prin casa sa il pui in marsupiu de la trei saptamani cand incep colicile... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
nu il tin doar la orizontala,cand e in brate sta "sus",dar are momente cand "se cere" in patut sau in balansoar[se tot foieste in brate si incepe sa planga ] ,iar dupa ce-l pun in patut adoarme in 10 min...
pe mine ma streseaza rau ca nu-i place deloc sa stea pe burtica...... imi vine sa mor...la 10 sec dupa ce il pun pe burtica incep urletele,nu plansul...... numai pe spate ii place...si da tot timpul din manute si picioruse...nici gimnastica nu putem face pe burtica...... in schimb lui radu ii placea doar pe burtica...frati...
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
cristies spune:
Mamidepuiuti, eu l-am pus pe perna de alaptat ca si cum ar sta pe burtica. Era asa de fericit si se impingea in genunchi sa sara peste perna...
_
mamidepuiuti spune:
alex abia accepta sa ne jucam de-a avionul fara sa planga [de la pozitie ]... daca adoarme in brate il mai pun cateodata in patut pe burtica,dar se trezeste in 10 min max[i-am facut si poze asa ca nu se intampla prea des si sa pastrez momentul pt psihicul meu ]
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
nu il tin doar la orizontala,cand e in brate sta "sus",dar are momente cand "se cere" in patut sau in balansoar[se tot foieste in brate si incepe sa planga ] ,iar dupa ce-l pun in patut adoarme in 10 min... pe mine ma streseaza rau ca nu-i place deloc sa stea pe burtica...... imi vine sa mor...la 10 sec dupa ce il pun pe burtica incep urletele,nu plansul...... numai pe spate ii place...si da tot timpul din manute si picioruse...nici gimnastica nu putem face pe burtica...... in schimb lui radu ii placea doar pe burtica...frati... cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
si la noi. ana dormea, statea doar pe burta. daca o puneam pe spate o ggaseam p burta, inca din maternitate.isi intorcea capul in stg-dr. sa suga degetele, tot de cand s-a nascut. ema nici suzeta, nici pumnii nu-i duce macar la gura, iar pe burta se enerveaza rau....
insa tot o pun un pic, pt gimnastica. ciudat ca la mine pe burta sta pe burtica ei...
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel mai, fete...chiar ma gandeam aseara la chstia cu dormitul mult noaptea. voua nu va pocnesc sanii de plini+durere noaptea daca trec peste 3-4 ore? eu noaptea trecuta am pus-o la san din somn, dupa 5 ore, de la 8.30 la1.30, ca ma dureau rau. poate ptr ca ziua papa asa des...? daca ia si un singur san la o masa, am pus-o, ca trec 6-7 ore pana ii vine randul. cum faceti voi? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
da, si eu patesc la fel!! si daca doarme m mult decat de obicei imi curg, ud cearsaful, si mi-am pus un scutec absorbant dedesubt
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui haircut Multumim de cafea, Mamidepuiuti Ar cam fi nevoie, Maia m-a tinut treaza de la 2,30 la 5...picam de somn...acum a adormit iar, asa ca fug un pic in patut, desi nu cred ca tine... Cristies, eu o tin pe umar pe Maia pt aer si de acolo isi ridica mereu capul, se uita pe pereti, tavan...si eu ma tot intreb daca sunt prea crude oasele ei de 6 sapt pentru asta sper ca nu... Larisel, felicitari pentru bebelusele mari, deja domnisoare... Andrelina, ajutoarele tale de noapte sunt de inchiriat? La multi ani, Sebi, Radu, Sara, Danut!!!! de Maia Ilinca (29.01.10) |
din moment ce sunt imaginare, sunt de inchiriat sigur!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
mariucasara spune:
Neatza fetele!
Larisel pentru DA noi am folosit apa termala Avene+crema Atoderm de la Bioderma. Rezultate in cateva zile. Nu are nicio legatura cu ce mananci tu si marcheaza din pacate o predispozitie alergica. Eu sper ca pe la 7-8 ani sa se amelioreze.
cristies nici al meu nu sta doar la orizontala. In brate sta cu capul sprijinit pe bratul meu aproape de umar, in wrap sta pe pieptul meu ca o broscuta, mai sta si prin scoica, in patutul lui sta destul de putin, ziua doarme in landou.
Gogosile sunt bine multumim de intrebare. Sara iar ia antialergic ca iar arata batuta. Ma astept sa cheme vecinii protectia copilului ca o data la cateva luni fii-mea e cu ochii umflati si vineti. Puiu' mic face ce stie el mai bine, urla, papa, doarme...de mai multe ori pe zi.
Gargaritzul precoce ce face?
Nici la mine nu sunt eficiente tampoanele de san si ma trezesc fleasca, mai ales ca la noi masa de noapte (ca e una singura) e de bibe.
Feciorul meu nu are treaba cu ce mananc eu si nu s-a iritat niciodata la fundulet, si am papat toate minunile. Il dau cu crema doar dupa baita.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)