Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (377)
Raspunsuri - Pagina 5
ceamica spune:
Yaia, ai ma , dincolo de ce ,,simt'' eu , daca dr zice ca-i fetita , asa e! nu cred ca au plecat toti dr buni , cum ziceai tu candva!
Gata perdeaua?
nu cred in chestia cu baietii sunt mai lenesi si fetele vin mai repede , ma mai gandesc la cea cu prima nastere rapida atrage dupa sine atentie la cea de-a doua
Da' barza e oricum asteptata cu drag!Unde nu mai pun ca Tudor e de nadejde

Roxana, prietena mea lauda mirena ( bine , ea nu-l are de multa vreme , cred ca jumatate de an ) si am vazut ca ati discutat de mirena . M-am bagat repede cu intrebarea
Multumesc
felicitari Alice pt bebe!
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Roxana, prietena mea lauda mirena ( bine , ea nu-l are de multa vreme , cred ca jumatate de an ) si am vazut ca ati discutat de mirena . M-am bagat repede cu intrebarea |
Si eu il laud dupa 2 ani.
valentina_22 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Io, io! Eu am baba azi, pe 9. Va place de mine? Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Drept sa-ti spunem, DA!

Si Alex tot azi are babuta! E drept insa, ca mititica nu prea a fost in apele ei zilele astea!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
danuta36 spune:
Hello!
Alice felicitari si sa va traiasca bebe Felix!
Ema cum ai procedat cu piciul,i-ai facut pasaport,sau a-ti avut voi si l-ai trecut si pe el? Am inteles ca cel pt copii e valabil 3 ani..
Yaia te poftim la noi..sa stii ca m-a ajutat si Miruna ![]()
http://family.webshots.com/photo/2676354930101708002laeUGM
Si eu am baba azi,iar la noi e soare..iuhuuu!
valentina_22 spune:
Cu scuzele de rigoare, multi ani fericiti,plini de sanatate si fericire pentru tomasa, Si_bv, Teodora si Alina!
Alinus, multumesc de mesaj!
Printre picaturi, am mai citit din umbra, insa am fost foarte ocupata si sincer, in anumite momente nu am avut nici dispozitia necesara.
Copii, sunt binisor, insa au o energie...
De cateva zile umblu creanga prin oras, cat este ziulica de lunga.
De luni am inceput gimnastica cu Alexandra pentru ca are scolioza
(are o deviatie de 9 grade, peste 10 se pune corset). Exercitiile sunt relativ simple, insa o solicita foarte mult si de multe ori abia coopereaza. In paralel facem gimnastica si acasa si sper eu sa recuperam repede. Acum cautam si un club de innot,pentru ea (astept sugesti de la mamici), pentru ca este sportul cel mai indicat in afectiunea ei. Tot acum am aflat ca are si tulburari de mers, nu va spun tot termenul medical ca va ia durerea de cap, asa ca vrand-nevrand va purta si ghetute ortopedice si mai rau ca nu a asimilat vitamina D3 si are sechele de rahitism.
. Drept urmare pana la 8-9 ani trebuie sa ia cate o pastiluta de vigantoletten in toate lunile cu R. Cica majoritatea copiilor au aceata problema. Atfel toate analizele sunt bune.
Azi am fost la oftalmologie, se tot plangea in ultimul timp de dureri de cap, spre marea mea usorare este ok. Se pare ca timpul petrecut in fata calculatorului o oboseste foarte tare, desi statea maxim 1 ora si nu zilnic. Acum i-am facut program cel mult o jumatate de ora.
Mai rau este cu iesitul afara , trebuie sa mergem la gimnastica zilnic si pe timpul asta nu as da nici un caine afara.
Andrei este si el un nazdravan fara pereche. A inceput sa duca rasfatul la extrem si de cele mai multe ori o simpla observatie se lasa cu urlete. Incerc sa il ignor, insa sunt si momente cand ridic vocea la el. Este de o incapatanare rara, daca nu vrea el sa faca un lucru,pai nu il face. Este foarte mamos si afectos cu mine. Nu suporta sa ma vada suparata, imediat vine si ma pupiceste,daca i se pare ca cineva imi vorbeste pe un ton care nu este pe placul sau, reactioneaza imediat.
S-a intamplat ca in aglomeratia din autobuz sa ma loveasca cineva din greseala,a inceput sa-l certe pe bietul om spre amuzamentul celor din jur si spre rusinea mea. Abia astept sa inceapa gradinita ca sa am si eu parte de putina liniste.
Martea viitoare il duc si pe el la tipa care a consultat-o pe Alex , am observat(sau poate mi se pare mie)ca merge cu piciorusele
in interior.
Vad ca s-au trezit amandoi din somnicul de dupa-amiaza. Cer de papica si trebuie sa ma conformez. Fug, dar nu inainte de al pupici rau de tot pe Cristian pentru urarea facuta!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Yaia adimercedes, maruntescu, slippers, toate bune la voi? =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Nope, da' deja incepem sa ne obisnuim cu situatia

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
ceamica spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Hello! Ema cum ai procedat cu piciul,i-ai facut pasaport,sau a-ti avut voi si l-ai trecut si pe el? Am inteles ca cel pt copii e valabil 3 ani.. Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Danuta, nu cred ca mai poti s-o treci pe Miruna pe pasaportul vostru. Acum se face separat pt copil si e valabil 5 ani . Partea nasoala e ca tb sa va potriviti programul toti 3 caci tb sa dati cu subsemnatul voi parintii .. Costa in jur de 100ron ( taxa consulara +taxa pasaport), daca nu s-a schimbat cumva, iar de platit nu stiu unde la voi.
Danuta , tie nu iti tb pasaport sau sotului , puteti intra cu buletinul .
slippers76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Io, io! Eu am baba azi, pe 9. Va place de mine? Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Si io ...
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Dragi mamici, sa aveti o primavara frumoasa si insorita

Carpatina felicitari pentru examen.
Erina, you're next? Nastere usoara si abia astept sa fac cunostinta cu bebe David.

Yaia, tu mai astepti putin, da?
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Si sa va spun si de ce-s catranita, sa nu credeti ca ma fandosesc pe aici.
Vlad e de trei saptamani pe cortizon fara aproape nici un rezultat. Se pune deja problema de prednison si chiar mi-e groaza. Si asa e nervos si agitat si vai steaua lui... Din pacate temerile noastre par sa se adevereasca, bronsitele lui nu prea sunt bronsite...
Miruna e cu maseaua in pioneze. Ceea ce parea o minuscula pungutza de puroi s-a dovedit a fi de fapt ditai cangrena cu complicatii pe nerv si radacina. Si noi am stat ca gastele
nestiind nimic. Azi mai facem o rezectie si mi-e o mila de ea de plang in fiecare zi.
Si-am incalecat pe-o sa si am fugit sa duc fata la dentist.
Zile linistite va doresc
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts