Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (377)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaa. Zi nebuna la munca azi, abia am timp de forum. Asa ca repejor repejor bag un ochi si raspund pe fuga.

Ieri am fost la serbare, dragutel, dar cam aglomerat. In general poezii si cantece la gramada. Andrei a stat in primul rand dar nu a cantat deloc. Alex a fost mai zeloasa. Am primit felicitari, cadouri, flori si poze de la ei. Minunat! Poze maine seara.

Nana, cea mai mare imbratisare pentru tine si multe multe . Sa aveti o primavara minunata! Imbratisam Fluturasul si speram ca totul este bine la voi.

Andries, vad ca tot full esti la job. Dar nu e o scuza ca ai lipsit pe aici pentru ca am vazut ca la gasca de copii mai mari ai postat mai des. Noi stii ca am amanat scoala un an, tocmai pentru ca e nebunia de la munca. Poate se mai termina criza si ma reprofilez si eu pe ceva mai lejer. Desi sincera sa fiu lucrurile s-au imbunatatit mult la mine la birou. Tot stresant si mult de munca, insa atmosfera e mai ok si ma simt in sfarsit mai apreciata si mi se respecta deciziile. Mai ales ca noua dispozitie organizatorica se va publica in curand si am departament distinct si atunci sper eu sa fie si mai bine. Dar nu stiu cum se va impaca asta cu scoala fetei.

Alice, felicitari pentru BB Felix, sa fie sanatos si norocos!

Aandreea27, zau nu sunt un munte de amabilitate si nicidecum cu copiii mei, mai ales in ultima vreme. Ia vezi ce ma cearta Yaia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Rox, chiar daca nu am mai reusit sa ne vedem cum vorbisem candva(acum muuult timp), am impresia ca, copii astia ai nostri sunt crescuti unul langa celalalt!Nu cumva ai povestit despre Olivia?
In alta ordine de idei, la FTK, as fi vrut sa fie instructoarele alea mai naturale, sunt prea siropoase, prea vor sa ne multumeasca...
La Alex sta altfel treaba!
Multumim frumos de apricieri!

Pai sper sa reusim sa ne si vedem candva, poate prin Baneasa sau Pipera ca acolo imi e mai usor.

Nu stiu cat seamana copiii nostri la nazbatii, dar la vorbire nu.

Nici mie mi mi-au placut siropoasele alea, dar nici dezinteresate nu as fi vrut sa fie. Intr-adevar, si cele de la Alexandra sunt mai normale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Rox, respira adanc inainte sa 'faci mai mult'! E doar un omulet care testeaza limitele si e important acum ca ele sa fie stabilite corect si el sa obtina reactii cumpatate de la voi, cu explicatii. Hai, stiu ca oboseala e mare, dar se poate, ca doar tu esti o super mamica!

Offf, ai vazut postarea?

Iti dai seama ca teoria o cunosc, doar ca la practica nu iau nota de trecere. Stiu tot ce zici tu acolo, dar daca imi dai si o locatie pentru resurse suplimentare ar fi si mai bine. Pana una alta ma doare gura de atatea explicatii neauzite, si capul de atatea tipete (nu mai zic de usa data in cap ). Si zau, am obosit sa fiu super mamica! Si super orice altceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Mihaileasco, si io ma gandeam sa invat de la tine cu disociatul .. dar vad ca musafirii se plang de kg in plus... Sau si asta e o tehnica? (ii ingrasi pe cei din jur si asa pari si tu mai slaba?)

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Asta o fi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
nu prea am motive sa zic sa nu.. poate doar alea invocate la televizor (cu dauneaza grav sanatatii)..

Lasa doamna, ca tot suntem muritori. Baga vinul aicea! Alb si sec sa fie! Sa imi relaxez si eu pumnii astia tinuti atata stransi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Chiar, cine are baba astazi?

Io, io!

Eu am baba azi, pe 9. Va place de mine?

Mergi la inceput

Cecilia, multumim lui Cristi de urare. Cat despre nazdravanii, uite asa ma linistesc ca nu e doar al meu atomic, ma gandeam ca e ceva in neregula cu atata energie din partea lui. Ieri am vorbit cu educatoarea care a fost suprinsa, pentru ca la gradi este cuminte foc. A avut si acolo o perioada de agresiuni, insa se pare ca acum e chiar linistit.

Betty, deci poti sa il faci stripper pe Mario! Si al meu mai sta in pampers (deh, eu am fost lenesa la capitolul asta) si in maieu si se crede "sessi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Rox, respira adanc inainte sa 'faci mai mult'! E doar un omulet care testeaza limitele si e important acum ca ele sa fie stabilite corect si el sa obtina reactii cumpatate de la voi, cu explicatii. Hai, stiu ca oboseala e mare, dar se poate, ca doar tu esti o super mamica!

Offf, ai vazut postarea?

Iti dai seama ca teoria o cunosc, doar ca la practica nu iau nota de trecere. Stiu tot ce zici tu acolo, dar daca imi dai si o locatie pentru resurse suplimentare ar fi si mai bine. Pana una alta ma doare gura de atatea explicatii neauzite, si capul de atatea tipete (nu mai zic de usa data in cap ). Si zau, am obosit sa fiu super mamica! Si super orice altceva.

Atunci singura solutie e sa te bantui! Inainte de a 'face mai mult', o sa-ti apara chipul meu implinit, rotund si zambaret si o sa te bufneasca rasul! Gata, am zis!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Chiar, cine are baba astazi?

Io, io!

Eu am baba azi, pe 9. Va place de mine?

Bey...de pe 9 nu-s mosnegii? Eu stiam 1-8 babele, apoi vin mosnegii la rand!
Hai, bagati si la mine un mucenic moldovinesc...SIIIIIM!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Yaia, atunci stau linistita ca mai ai putin si scapi de rotunjimi. Mai ales cand o sa incerci si tu rolul de super mamica cu 2 pui. Daca vor fi si atomici, nici nu iti mai trebuie disociatul cumetrei. Cat despre babe, eu stiam ca sunt si pe 9 inclusiv, si daca nu, ce conteaza, azi e baba mea. Si e friiiiiig rau! Ca sa stiti cu cine aveti de a face.

Mergi la inceput