Dovlecei de septembrie-octombrie2009*105*LMAmamici
Raspunsuri - Pagina 8
iulia0807 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
eu asa ii dau si acum evei, suc intre mese si dupa masa principala, apa .. daca vrea, daca nu, sanatate .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Si noi dupa masa de cereale luam ceva ,ceai sau apa ,mai degraba ceai.(nu dati cu rosii,noi bem ceai baby drink)
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta
eu asa ii dau si acum evei, suc intre mese si dupa masa principala, apa .. daca vrea, daca nu, sanatate .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
mamica experimentata. asa voi face!!!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
raluk16 spune:
cine ghiceste ce am primit de 8 martie?
incepe cu J
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 cine ghiceste ce am primit de 8 martie? incepe cu J Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Jambiere?
Bebe voios de mami Iulia
Raluk,evident glumesc,e singurul cuvant c mi-a venit in minte cu j pe moment
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui Fragutza Elle, e super reteta! Au iesit atat de buni If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
asa e .. am balotat doi deja .. acum sunt gata si cei cu zeama .. cred ca mor ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Fragutza spune:
citat din mesajul lui raluk16 cine ghiceste ce am primit de 8 martie? incepe cu J Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Jumari???
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
raluk16 spune:
citat din mesajul lui iulia0807
Jambiere? Raducu si mamica lui Iulia Bebe voios de mami Iulia |
macar de ziceai jartiere
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
monique02 spune:
Elle draga ai si o reteta de mucenici moldovenesti de post, please? Ai tai arata ff bine dar al meu vrea de post.
Ellenuta spune:
un parfum .. j'adore ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui Fragutza
Jumari??? If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
iata una mai adevarata ca mine! pupam unguroaica
Bebe voios de mami Iulia