Dovlecei de septembrie-octombrie2009*105*LMAmamici
Raspunsuri - Pagina 9
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Jumari??? If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
super tareeeeee, dar nu
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta
un parfum .. j'adore .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Uite cum se vede ce viseaza fiecare
Nu...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 Elle draga ai si o reteta de mucenici moldovenesti de post, please? Ai tai arata ff bine dar al meu vrea de post. Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
nu incercata de mine dar cred ca ies buni.
700g faina
50g margarina
2 linguri ulei + 1 lingura de ulei masline
100g zahar
50g drojdie
300ml apa
coaja de la o lime rasa
zahar vanilat
miere
nuci macinate
sirop facut din apa cu zahar, vanilie, rom, coaja de lime
Preparare:
dizolvam drojdia in 1/2 cana de apa(calda) adaugam o lingurita zahar,2 linguri faina si lasam sa creasca 10 minute.Topim margarina cu uleiul,fierbem o cana de apa cu zaharul,vanilia si coaja de lime.Le lasam sa se raceasca.Dupa ce a dospit drojdia o turnam peste faina si incepem sa framantam,adaugand pe rand siropul cu zahar si margarina topita.Framantam aluatul vreo 30 de minute.Dupa ce a crescut il impartim in 20 de parti,facem din fiecare bucata un sul si ii dam forma de 8.Ii asezam intr-o tava unsa cu ulei,ii mai lasam 30 min sa creasca apoi ii dam la cuptor timp de 30 min.
Dupa ce s-au copt, ii ungem cu miere si ii presaram cu nuca macinata. Se pot insiropa cu siropul prezentat mai sus.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui raluk16 cine ghiceste ce am primit de 8 martie? incepe cu J Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Jucarii? Jderi? Jambon? mai zic? mai stiu, sa stii!!!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
iulia0807 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
Uite cum se vede ce viseaza fiecare Nu... Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Aoleo,asa sa fie? in suconstient mi-oi dori jambiere?
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui Ioanna81
Jucarii? Jderi? Jambon? mai zic? mai stiu, sa stii!!! Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
hai mai zi=ne o litera .. poate ghicim ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
liliac1 spune:
citat din mesajul lui raluk16 cine ghiceste ce am primit de 8 martie? incepe cu J Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Jucarele de-alea de adulti???
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui liliac1
Jucarele de-alea de adulti??? Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
iulia0807 spune:
Si pentru ca am vorbit si de rele azi,imi amintesc si de lucruri frumoase! Azi avem aniversarea casatoriei si dau de baut Ce ''doreste'' inimile voastre!Si a mai fost si ziua sotului ieri.Uite aici motive de sarbatoare de 8 martie!
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
liliac1 spune:
Ellenuto mucenicii tai arata demential! Mi-e pofta cand ii vad in poze si in timp ce pap si io ...facuti de mama
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri