Dovlecei de septembrie-octombrie2009*105*LMAmamici
Raspunsuri - Pagina 9

raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Jumari??? ![]() If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

raluk16 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta
un parfum .. j'adore .. Elena, mami de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uite cum se vede ce viseaza fiecare

Nu...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 Elle draga ai si o reteta de mucenici moldovenesti de post, please? Ai tai arata ff bine dar al meu vrea de post. Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
nu incercata de mine dar cred ca ies buni.
700g faina
50g margarina
2 linguri ulei + 1 lingura de ulei masline
100g zahar
50g drojdie
300ml apa
coaja de la o lime rasa
zahar vanilat
miere
nuci macinate
sirop facut din apa cu zahar, vanilie, rom, coaja de lime
Preparare:
dizolvam drojdia in 1/2 cana de apa(calda) adaugam o lingurita zahar,2 linguri faina si lasam sa creasca 10 minute.Topim margarina cu uleiul,fierbem o cana de apa cu zaharul,vanilia si coaja de lime.Le lasam sa se raceasca.Dupa ce a dospit drojdia o turnam peste faina si incepem sa framantam,adaugand pe rand siropul cu zahar si margarina topita.Framantam aluatul vreo 30 de minute.Dupa ce a crescut il impartim in 20 de parti,facem din fiecare bucata un sul si ii dam forma de 8.Ii asezam intr-o tava unsa cu ulei,ii mai lasam 30 min sa creasca apoi ii dam la cuptor timp de 30 min.
Dupa ce s-au copt, ii ungem cu miere si ii presaram cu nuca macinata. Se pot insiropa cu siropul prezentat mai sus.
Elena, mami de

Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui raluk16 cine ghiceste ce am primit de 8 martie? ![]() incepe cu J ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Jucarii? Jderi? Jambon? mai zic? mai stiu, sa stii!!!

iulia0807 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
Uite cum se vede ce viseaza fiecare ![]() Nu... ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Aoleo,asa sa fie? in suconstient mi-oi dori jambiere?

Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

Ellenuta spune:
citat din mesajul lui Ioanna81
Jucarii? Jderi? Jambon? mai zic? mai stiu, sa stii!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hai mai zi=ne o litera .. poate ghicim ..
Elena, mami de

liliac1 spune:
citat din mesajul lui raluk16 cine ghiceste ce am primit de 8 martie? ![]() incepe cu J ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Jucarele de-alea de adulti???

Liliana,

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri

Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui liliac1
Jucarele de-alea de adulti??? ![]() ![]() ![]() Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |

iulia0807 spune:
Si pentru ca am vorbit si de rele azi,imi amintesc si de lucruri frumoase! Azi avem aniversarea casatoriei si dau de baut Ce ''doreste'' inimile voastre!Si a mai fost si ziua sotului ieri.Uite aici motive de sarbatoare de 8 martie!
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

liliac1 spune:
Ellenuto mucenicii tai arata demential! Mi-e pofta cand ii vad in poze si in timp ce pap si io ...facuti de mama
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri