Dovlecei de septembrie-octombrie2009*105*LMAmamici

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Carinablanca multumesc mult, m-ai mai linistit, sper si eu sa se obisnuiasca, e tare greu. Pana sa iti manance bine ii mai dadeai si lapte pana la completare? Al meu ia 4-5 lingurita si incepe foiala si vanzoleala. Nu vreau sa-l fortez, dar pe de alta parte nici nu stiu daca e bine sa-i mai dau lapte la masa asta, ca poate se invata asa cu gustarica din mancare si lapte dupa. Nu stiu cum sa fac. Maine ii fac doar morcov, sa vedem ce se intampla.

Elle ce harnicuta esti tu, ca o furnicuta. Te admir ca ai timp sa faci de toate

Techila imi pare rau ca picii nu mananca cum trebuie, sper sa fie ceva trecator.

Monikus mamica incercata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

care minunatul sotz imi facea surpriza si ma ducea in seara asta la concert Iris la Teatrul National si nu pot iesi cu copiii pe vijelia asta sa ii inchiriez pe undeva. si nici nu are cine sa vina la mine sa shada cu ei

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alex poti sa-i dai de 2 ori pe saptamana. sanatate multa!

fragutza eu am facut o cantitate jumate si au iesit aprox 40 de mucenici.

monica sa veniti cu vesti bune de la dr!

ioanna ce veseli sunt baietii tai!

raluk ce smecheros puiul tau. eu cred ca nu vroia sa-l lase pe tati sa plece la job ..

liliaco esti cremenala, soro! de cate ori ti=a facut striptease radulescu?

kinga ce frumos si ochios e chiuitorul tau!

mada imi pare rau pentru cearta cu mami tau .. sper sa va impacati si sa va pupati azi de ziua mamei.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

La multi ani mamicute dragi! si o primavara frumoasa va doresc!

Fetele aveti un spor la scris nevoie mare!Sincer nu stiu cum reusiti!
Ioana ce mai faci? Mai plange bebe la san?
Mihai inca plange la san, dar azi la masa de fructe a fost un copil tare cuminte! Sa stii ca eu cred ca Mihai inca mai are colici pt ca inca imi da afara lapte branzit, iar doctora mi-a spus sa-i dau din nou (pt ca eu intrerupsesem) picaturi de colici dar cu 10-15 min inainte de masa.
Monikus un si de la mine sa treci mai usor peste toate.

Fug ca s-a treit Mihai!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

mada ma bucur ca te-ai impacat cu mami tau!'

hepi uf .. imi pare rau ca ti-ai luat teapa cu bananele. ce or fi avand de s-au inegrit asa?

selen felicitari pentru mama!!

monikus eu ma rog sa fie bine!

ioanna eu cred ca ar fi bine sa-i dai un pic de apa ..

techila imi pare rau ca nu poti merge la concert .. auzi, au papat puii marul cu para si br?

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

laura78nico mai plange si Carol cateodata. sunt zile cand mananca foarte linistit si sunt zile in care imi vine sa ma duc pe campii! colici la varsta asta eu nu cred sa aiba. dar, mai stii!??!

ellenuta i-am dat niste suc de morcov si mar. tu zici sa-i dau apa dupa cereale? si sucul intre mese?

va multumesc fetelor ca ati vizionat fotografiile noastre.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

laura78nico mai plange si Carol cateodata. sunt zile cand mananca foarte linistit si sunt zile in care imi vine sa ma duc pe campii! colici la varsta asta eu nu cred sa aiba. dar, mai stii!??!

ellenuta i-am dat niste suc de morcov si mar. tu zici sa-i dau apa dupa cereale? si sucul intre mese?

va multumesc fetelor ca ati vizionat fotografiile noastre.

Pataniile noastre

eu asa ii dau si acum evei, suc intre mese si dupa masa principala, apa .. daca vrea, daca nu, sanatate ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

nu esti singura iuli noi nu mai apucam sa scriem! (glumesc, evident). eu am intins niscaiva rufe si acuma ma bag la bucatarie la mucenici si mancarica

Pataniile noastre

Ehehe,daca ai avut ce intinde...Eu am vrut sa pun masina si am uitatHoasca batrana ce sunt!Si mucenici,imi face mama.S ane traiasca tuturor

Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

care minunatul sotz imi facea surpriza si ma ducea in seara asta la concert Iris la Teatrul National si nu pot iesi cu copiii pe vijelia asta sa ii inchiriez pe undeva. si nici nu are cine sa vina la mine sa shada cu ei

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Nu fi suparata! Pupa minunatia de sotz si reprogrameaza iesirea.De data asta dupa ce gasiti pirson sa shada cu putzele

Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Elle, e super reteta! Au iesit atat de buni

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput