Aradence DC...! (139)
Raspunsuri - Pagina 7
alinamoro spune:
Citat: |
Am avut un soc azi cand am deschis DC-ul si am vazut poza lui Carmen... |
Si eu am fost surprinsa aseara cand am citit, de fapt azi noapte pe la 1 cand v-am scris mesajul...cand am deschis forumul exact poza ei am vazut-o. Doamne ce ganduri aveam apoi, ma gandeam daca erau copilasii mei...si tot de-astea... Saracii copilasi...
Moni, subiectul ala il citesc zilnic, sunt "la zi", uneori rad de una singura citind, vai ce faze super.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Moni si mei imi place subiectul de numa. Sunt la zi cu el
Alina cum e Ade? A facut si cucui?
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzica Alina cum e Ade? A facut si cucui? |
Are si un cucui mic, nu prea se vede de pansament. N-am desfacut-o inca, mai tarziu ii schimb pansamentul si vad cum e. Marti trebuie sa mergem la dr. in policlinica de copii, probabil ii scoate firul.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Multumesc de urari fetelor, sunteti cade obicei niste dragutze.
Nu prea m-am sarbatorit pt ca Bogdi e cu febra de aseara, 39.3 si scade dupa nurofen pana pe la 38.5, dar urca rapid inapoi. E faringo-traheita zice dr de la judetean si suntem pe antibitic si alte cele.
Am avut musafiri aseara, prietenii, si azi familia, putin, cam atat.
Io nu am citit, dar ce a patit fata de pe DC ce a decedat?
alinamoro spune:
Flavia, aici ii subiectul pe DC si www.mediafax.ro/social/o-femeie-se-afla-in-coma-profunda-de-doua-zile-dupa-ce-i-s-a-facut-rau-la-serviciu-5737746/" target="_blank">aici stirea pe mediafax.
Nu a fost bolnava, n-a suferit de nicio boala, pur si simplu a cazut de pe scaun la serviciu, a facut stop cardio-respirator si a intrat in coma. Cica a lucrat foarte mult peste orele de program, isi ducea si acasa de lucru si era epuizata.
cristinacsa spune:
La multi ani, Flavia! Sa ai un an mai bun , sa fii sanatoasa si fericita!
La multi ani Claudiu!
Multa sanatate lui Bogdi si Adelinei.Bine ca nu s-a lovit mai rau saracuta...
M-a socat si pe mine ce s-a intimplat ...
Cristina si gemenele
flavia ramona spune:
Multumesc inca o data de urari. Imi doresc din suflet un an mai bun fata de ultimii.
Am vorbit cu mami si zice ca Bogdi nu a mai facut febra insa se plange ca il doare gatul. Ieri se plangea de durere de cap, probabil de la febra. De mancat manca mai putin, dar insist pe lichide macar.
alinamoro spune:
Flavia, si Adelina s-a plans ca o doare gatul de 2 zile (nu s-a mai plans pana acum), nu mananca aproape nimic...ieri m-a uitat in gat si era rosu-visiniu, azi are punctulete de puroi.
Cristinacsa, .
monica70 spune:
Ce liniste p-aici ...
ALINA,FLAVIA cum mai sunt strumfii? Sper ca mai bine
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
alinamoro spune:
Moni, Adelina nu mai face febra, dar are gatul foarte urat. Azi am fost la policlinica la control, e ok, dar numai vineri ii scoate firul. In rest e maraita si nu mananca nimic, nici macar laptele nu-l bea, zice ca o doare gatul. Niciodata n-a fost asa bolnavioara...
Am o stare exact ca vremea de-afara...