O membra DC, mama a doi copii, este in coma
O stire tulburatoare.
" Mama a doi copii, in coma de la suprasolicitare
O tanara de 34 de ani, din Bucuresti, este de doua zile in coma profunda, la spital, de la prea multa munca. Femeia a facut stop cardio-respirator la birou, in fata calculatorului, dupa ce, sustin colegii ei, muncise zile in sir peste program.
Femeia, mama a doi copii gemeni, in varsta de 3 ani, a fost operata pe creier, dupa ce a facut stop cardio-respirator la birou, informeaza Adevarul.
In urma incidentului, medicii au intervenit imediat, insa din cauza complicatiilor survenite in urma stopului cardiac, ei au fost nevoiti sa o opereze pe creier. Pronosticul medicilor este rezervat.
Sotul femeii sustine ca tanara isi aducea acasa adesea de lucru, pentru ca volumul de munca i se marise in urma disponibilizarilor facute de firma, iar termenele limita de predare erau presante."
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Raspunsuri
cristina1974 spune:
Saraca de ea, ma rog sa depaseasca momentul si sa ramana langa copilasi.
Este inadmisibil ce se intampla in Romania ..... Aici la ora 5 punct totul se termina in materie de serviciu. Oamenii alearga, la propriu, spre case. Iar daca fac ore suplimentare, alea se platesc la cel putin 1,5. Mi-e mila de biata femeie,sper ca tineretea ei sa-i dea puterea necesara sa revina langa familia ei.
minossota spune:
Sa ne rugam pentru Carmen sa revina printre noi si sa ramana alaturi de copilasii ei.
Este membra a comunitatii desprecopii (first_carmen)si imi este fosta colega de servici si prietena.
Un om deosebit, vesela mereu, iubeste viata si-si adora familia!
Sa fim alaturi de ea si de familia ei in aceste momente grele!
Mamica de 2 baieti
Mihnea (20.01.2003)&Victor(10.02.2005)
karligutza spune:
a fost colega noastra de odisee la iulie-august 2007... este sigur vorba despre ea? m-a luat cu fiori cand am citit, sper sa isi revina din coma... si deja au operat-o... sper sa fie bine pana la urma.... Doamne, ce nenorocire
Carmen ne rugam pentru tine si pentru copilasii tai care trebuie sa te aibe aproape!!!!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
stirea de pe Mediafax suna asa:
http://www.mediafax.ro/social/o-femeie-se-afla-in-coma-profunda-de-doua-zile-dupa-ce-i-s-a-facut-rau-la-serviciu-5737746/
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
minossota te rugam frumos daca tii legatura cu familia ei sa ne spui si noua ce se mai intampla.. daca o putem ajuta cu ceva, gandurile noastre se indreapta deja oricum spre ea! ....
karligutza
sunt mamica Adelutei
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui minossota Este membra a comunitatii desprecopii (first_carmen)si imi este fosta colega de servici si prietena. Mihnea (20.01.2003)&Victor(10.02.2005) |
Poftim??! Esti sigura? O stiu si eu pe Carmen de la mamici de gemeni. Va rog spuneti ca nu de ea e vorba! Doamne!! Sa-i dea Domnul sanatate multa!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
minossota spune:
Da, chiar despre draga de Carmen este vorba..... M-a sunat de 1 martie si am vorbit multe lucruri si chiar am fost uimita de cat de bine sta cu moralul avand si job si 2 copii nazdravani. Aseara am sunat pe telefonul ei dupa ce am vazut stirea si...mi-a raspun sotul, deci e adevarat, din pacate. Am sa va tin la curent cu ce se intampla.
Sa ne rugam pentu ea
Mamica de 2 baieti
Mihnea (20.01.2003)&Victor(10.02.2005)
asi spune:
Doamne ajuta sa-si revina
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Mindy spune:
am citit de dimineata stirea si m-am gandit toata ziua la ea si prin ce trece acum familia ei.
katty spune:
Doamne-ajuta, , ma rog si eu pentru ea sa-si revina si sa se intoarca la copilasii si sotul ei!