O membra DC, mama a doi copii, este in coma
O stire tulburatoare. 
" Mama a doi copii, in coma de la suprasolicitare
O tanara de 34 de ani, din Bucuresti, este de doua zile in coma profunda, la spital, de la prea multa munca. Femeia a facut stop cardio-respirator la birou, in fata calculatorului, dupa ce, sustin colegii ei, muncise zile in sir peste program.
Femeia, mama a doi copii gemeni, in varsta de 3 ani, a fost operata pe creier, dupa ce a facut stop cardio-respirator la birou, informeaza Adevarul.
In urma incidentului, medicii au intervenit imediat, insa din cauza complicatiilor survenite in urma stopului cardiac, ei au fost nevoiti sa o opereze pe creier. Pronosticul medicilor este rezervat.
Sotul femeii sustine ca tanara isi aducea acasa adesea de lucru, pentru ca volumul de munca i se marise in urma disponibilizarilor facute de firma, iar termenele limita de predare erau presante."
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Raspunsuri
cristina1974 spune:
Saraca de ea, ma rog sa depaseasca momentul si sa ramana langa copilasi.
Este inadmisibil ce se intampla in Romania ..... Aici la ora 5 punct totul se termina in materie de serviciu. Oamenii alearga, la propriu, spre case. Iar daca fac ore suplimentare, alea se platesc la cel putin 1,5. Mi-e mila de biata femeie,sper ca tineretea ei sa-i dea puterea necesara sa revina langa familia ei.
minossota spune:
Sa ne rugam pentru Carmen sa revina printre noi si sa ramana alaturi de copilasii ei
.
Este membra a comunitatii desprecopii (first_carmen)si imi este fosta colega de servici si prietena.
Un om deosebit, vesela mereu, iubeste viata si-si adora familia!
Sa fim alaturi de ea si de familia ei in aceste momente grele!
Mamica de 2 baieti
Mihnea (20.01.2003)&Victor(10.02.2005)
karligutza spune:
a fost colega noastra de odisee la iulie-august 2007... este sigur vorba despre ea?
m-a luat cu fiori cand am citit, sper sa isi revina din coma... si deja au operat-o... sper sa fie bine pana la urma.... Doamne, ce nenorocire ![]()
Carmen ne rugam pentru tine si pentru copilasii tai care trebuie sa te aibe aproape!!!! 

karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
stirea de pe Mediafax suna asa:
http://www.mediafax.ro/social/o-femeie-se-afla-in-coma-profunda-de-doua-zile-dupa-ce-i-s-a-facut-rau-la-serviciu-5737746/
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
minossota te rugam frumos daca tii legatura cu familia ei sa ne spui si noua ce se mai intampla.. daca o putem ajuta cu ceva, gandurile noastre se indreapta deja oricum spre ea!
.... 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui minossota Este membra a comunitatii desprecopii (first_carmen)si imi este fosta colega de servici si prietena. Mihnea (20.01.2003)&Victor(10.02.2005) |
Poftim??! Esti sigura? O stiu si eu pe Carmen de la mamici de gemeni. Va rog spuneti ca nu de ea e vorba! Doamne!!

Sa-i dea Domnul sanatate multa!Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
minossota spune:
Da, chiar despre draga de Carmen este vorba....
. M-a sunat de 1 martie si am vorbit multe lucruri si chiar am fost uimita de cat de bine sta cu moralul avand si job si 2 copii nazdravani. Aseara am sunat pe telefonul ei dupa ce am vazut stirea si...mi-a raspun sotul, deci e adevarat, din pacate. Am sa va tin la curent cu ce se intampla.
Sa ne rugam pentu ea 
Mamica de 2 baieti
Mihnea (20.01.2003)&Victor(10.02.2005)
asi spune:
Doamne ajuta sa-si revina 
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Mindy spune:
am citit de dimineata stirea si m-am gandit toata ziua la ea si prin ce trece acum familia ei.

katty spune:
Doamne-ajuta,
, ma rog si eu pentru ea sa-si revina si sa se intoarca la copilasii si sotul ei!