Aradence DC...! (139)
Raspunsuri - Pagina 6
ancapolgar spune:
Alex e mai bine, cu tratamentul de rigoare, tuseste rar dar destul de nasol, marti mergem la control. Am inceput si eu sa imi mai revin. Avem si cateva poze de la serbare, facute cu tel., dar inca nu le-am descarcat.
flavia ramona spune:
Neatza,
Of Anca, nu mai scapati odata de problemele de sanatate? Nu ai intrebat ce sa-i dai pentru imunitate sau ce il poate ajuta sa nu mai faca asa des? Cat despre conditiile din spital prefer sa nu mai spun nimic, doar ca sper din suflet sa nu ajunga nimeni acolo.
Eu sunt la munca, normal, . Azi si maine am musafiri asa ca am de facut una alta prin casa si nu stiu cand apuc sa le fac pe toate.
Vaiiiii ce m-am saturat de frig . Mai putin si vine sarbatoarea Pastelui si noi tot cu palton umblam. M-am saturat de haine groase si multe, vreau soare. Am vorbit cu prietena mea din Iordania si la ea erau ieri 27 de grade .
gabitzica spune:
Clau la multi ani sotului tau. Si la multi ani pentru aniversarea casatoriei.
Miha, nu ne zici cum a fost la opereta? Uite ce am gasit http://www.vestic.ro/articol_8310/scufita-rosie-si-prietenii-sai-au-fost-in-aceasta-seara-la-filarmonica-(foto).html. O sa o vedeti si pe Daria in poze.
Claudelu spune:
Flavia, Alina si Gabi, va multumim pentru urari
Anca, multa sanatate lui Alex!
Moni, vai ce fain e Tudor
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
Offff, de jumate de ora am venit de la Urgenta, am fost cu Adelina ca a cazut de pe scaun si a dat cu capul de dulap, s-a lovit in frunte si s-a taiat putin de marginea dulapului. Am avut musafiri, eu eram in bucatarie sa incalzesc lapte, Calin la baie si ei in dormitor sa se imbrace in pijama. Am auzit-o plangand f tare si cand ma duc la ea toata era sange de la frunte pana la gat. Am spalat-o si am mers la Judetean. Dr. Osake a fost de garda, i-a pus un fir numai, a zis ca-i suficient. Asistenta a pregatit xilina sa-i faca anestezie si dr.-ul a zis ca n-are rost ca doar un fir pune, tot o intepatura e. Asa cumintica a stat, n-a zis nimic, doar m-a strans de mana. I-a facut si un vaccin VTA (antitetanos).
Acum am citit pe forum de Carmen, fata de pe DC care a fost in coma cateva zile a murit. ce dureros!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Aualeu Alina prin ce ati trecut Saracuta Ade! sa se faca bine!
Am citit si eu de Carmen...dureros si trist
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
La multi ani Flavia!
Iti doresc multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti tu sa se implineasca!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Multumim Clau!
gabitzica spune:
La multi ani Flavia Cele bune sa se adune, cele rele sa se spele. Iti doresc un am mai bun.
Alina, of saracuta Ade, ce cazatura nasoala.
Am avut un soc azi cand am deschis DC-ul si am vazut poza lui Carmen...
monica70 spune:
FLAVIA LA MULTI ANI!
CLAU LA MULTI ANI SOTULUI TAU!
ALINA bine ca n-a fost mai rau ...
Eu p-aci cu strumfulici.Trebuie sa cam apara si mami cu Diana.
De vestea cea trista citisem inca de-seara in presa,apoi pe DC ...
M-am mai remontat psihic citind la subiectul asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149384
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">