Aradence DC...! (139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi stii ceva ce eu nu stiu de Gyula??? Il sun maine pe Cipri ca acum si asa plec imediat acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia stiu ca toata lumea e entuziasmata de iesirea asta, care cred ca o sa fie mai mult relax decat training.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Flavia, e 50 de lei ora cu monitorul. La Staja mergea sa platesti si pe tura, 15 lei tura. La asta mai pui si biletele tale de teleschi.
Edit vezi ca in Austria gasesti monitori romani cati vrei.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Gabi, nu stiu cine ii entuziasmat ca io nu i-am auzit. Si nu stiu cat relax o fi ca suntem 6 grupe care avem fiecare cate un proiect de facut, de cate 30 de minute, dupa care cate 30 de minute sa raspundem la intrebari. Asta inseamna din start 6 ore, plus alte cursuri si alte cele asa ca nu vad unde va fi relaxarea. Dana mi-a spus ca data trecuta cand au fost au avut cursuri non-stop si au ajuns acasa mai obositi decat cand au plecat. Io sper sa ai dreptate insa .

Diana, nu am stiut ca is monitori romani in Austria, mersi de pont.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Haideti la o .

Io mi-am lasat masina in service si umblu cu a lui tati pana saptamana viitoare.

Asa ma enerveaza vremea asta de afaraaaaaa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Saluti!
Gabi, ce faze nasoale ai avut cu serbarea...
La noi lucrurile nu sunt roz, e scris in stele ca inainte de serbare TREBUIE sa ne internam. Prin urmare, duminica noaptea am ajuns din nou la spital, a 3-a tura de laringita + traheobronsita. Nu am ajuns in faza prea avansata, dar tot nu era ok. Ieri am reusit sa venim acasa, desi doctorita ne-ar fi tinut pana azi acolo. Am reusit sa racesc si eu, pt ca noaptea era un frig in salon... Cand i-am spus doctoritei, a zis sa ne aducem de acasa radiator sau calorifer. Nu mai spun ca deja aveau in plan sa dubleze/tripleze paturile in urmatoarele zile. Cum Doamne iarta-ma sa dormi atatea persoane intr-un pat din ala in care abia dormi tu si copilul? Nu am cuvinte, urasc spitalul ala si nu mai vreau sa ajung acolo niciodata! Totusi am fugit luni la serbare si ne-am intors apoi la spital. A fost ok la serbare, Alex a spus poezia perfect, fara ajutor, doar ca in loc sa se uite la mine, se uita numai la doamna. Mi-a fost mila de el la cantece, ca parca nu se mai terminau si el saracul se chinuia din rasputeri sa nu tuseasca. De baiatul presedintei de comitet ce sa spun, nu a stat locului nicio clipa, cand ceilalti isi spuneau poezia el sarea pe langa ei, iar pe un baietel l-a si lovit cu piciorul. Alex a avut noroc si a scapat de manifestarile lui. Tatici si bunici am avut si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
ANCA ce rau imi pare de bietul Alex! Un sa ii treaca repede si sa nu mai ajungeti niciodata in spital

La noi nimic nou,adica ba da,Tudor deja merge bine in patru labe :
http://www.dropshots.com/MONICA2010#date/2010-03-11/14:59:02
Si evident tot pe unde nu trebuie ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Moni, multumim! Felicitari plimbaretului Tudor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni e mortal Tudor. Iti vine sa il mananci, nu alta! Si ce bine ii sta cu roz. Si mei imi era drag de Tudorelul meu in roz
Anca nasol ca ati ajuns din nou la spital. Sanatate multa va doresc.
Noi mergem de 1 mai la schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, vai ce scump ii Tudor cum umbla in 4 labe! A zis Adelina "ce dadut (dragut) e!

Anca, imi pare rau ca ati ajuns iar la spital! Cum e Alex acum? Sanatate si tie!
Poze nu aveti de la serbare?

Pe mine ma doare IAR gatul si Adelina ii mucoasa de azi dimineata.

La multi ani Clau, sot de Clau!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput