Primul an de scoala:2009-2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Sorana,te inteleg foarte bine,si eu in situatia ta as fi extrem de revoltata.Eu asa as fi procedat,dar nu inseamna ca asa trebuie sa faca toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Am fost la directoare. Ne-a promis ca nu se mai intampla. Ca o sa vorbeasca cu d-na. Ca isi cere scuze, bla-bla. Cica a auzit ca au mai fost situatii dar parintii s-au dus la d-na respectiva, au vorbit cu invatoarea, oricum nu au mai fost reclamatii la director pana acum.
Eu intentionez sa inregistrez audio orele de sport de acum incolo. Sa aud si eu ce se intampla acolo. Si in plus sa am o dovada.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

Sorana, super!

Ce mai fac copii vostri? Noi aseara pe la 7, am aflat ca trebuie sa-i pregatim un outfit format din produse reciclabile, pt parada de moda care a avut loc in dimineata asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Buna, fetelor! La noi se cunoaste ca s-a acumulat oboseala dupa o saptamana destul de incarcata, pentru ca la o fisa la mate, baiatul meu a luat "vazut" pentru ca a facut varza. A incurcat plusul cu minusul, a inlocuit cifrele (zecile cu unitatile, adica in loc de 12 a scris 21). A mai facut si bine, unele exercitii (cele de la inceput, cam jumatate din fisa), insa dupa aia nici nu a mai corectat doamna, ca era dezastru. Acum, dupa ce a mancat de pranz, doarme, desi el nu a mai facut asta de foarte multa vreme).
Cred ca totusi sunt solicitati prea mult. Ieri l-am pus sa isi faca si tema de la abecedar, desi abia luni mai au, plus tema de la matematica (nici ea prea mica), pentru ca as vrea sa il las mai lejer in weekend. Sa va mai spun ca inca am mustrari (intime) de constiinta ca l-am dat la scoala asa de mic? Stiu ca e inutil, dar nu pot sa nu ma gandesc la asta de cate ori are cate o "cadere" ca cea de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

sorana, eu am facut o plangere scrisa la directoare atunci cand am fost intr-o situatie aproximativa (abuz emotional) cu fiul meu. Fosta lui diriga era tot o isterica si o zmucita. Initial am incercat sa vb cu ea, dar a reusit sa ma enerveze atat de tare incat mai aveam putin si o bateam (am si inregistrat doar vocal convorbirea). Asa ca am fost la directoare cu sotul de manuta si cu o plangere scrisa (foarte documentata , cu citate din regulamentul scolar, din constitutie si Declaratia Drepturilor omului), si cu amenintarea voalata ca daca nu se rezolva pe plan local inainte sa mergem la inspectorat anuntam si televiziunile...
S-a rezolvat

http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

De fiecare data functioneaza amenintarile astea, ca te duci si faci cunoscuta problema prin mass-media. Bine ca s-a rezolvat andata.

Si la noi se cunoaste ca s-a asimilat oboseala, iar eu oricum consider ca le da totusi mult prea multe teme pt acasa..

Va doresc un weekend excelent si relaxare maxima copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

La noi temele sunt tot putine,dar vad ca se acumuleaza si la noi oboseala desi saptamana asta am lasat-o fara nimic suplimentar ca sa fie odihnita la spectacolul de dans,maine.A facut doar teme si a citit.Intr-una din zile nu a fost atenta la doamna si nu si-a notat ca are tema la romana,a scris doar la mate.Din fericire,doamna nu s-a suparat foarte tare,ca era prima data.La romana au ajuns la j,la mate operatii pana la 100.Azi chiar le-a dat o fisa cu adunari/scaderi./probleme 0-100,la care am vazut ca a gresit in doua locuri,fisa avand cateva zeci de exercitii in total.Una din greseli era la o adunare cu trecere peste ordin.No comment ce cauta aia acolo.Plus ca au avut doar 15 minute pentru fisa .Surprinzator este ca nu a gresit la cele 3 probleme tip Mate 2000,ceea ce ma bucura foarte tare.
Saptamana asta a luat si semnaturi,si FB-uri,are deja 3 de FB in carnet si catalog,dar ce e mai important eu am fost mai relaxata in privinta greselilor ei si chiar a avut mai putine greseli decat atunci cand o certam ca nu face perfect.Si asta fara nimic suplimentar.Dupa ziua de maine reincepem sa mai facem cate un pic in plus,dar in functie de cheful ei si doar acolo unde vad ca nu stie foarte bine.Maine avem marele spectacol la dans,asa incat la scoala ne gandim abia duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

SORANA ai procedat bine, zic eu pentru primul pas. Situatia ar trebui sa NU SE MAI REPETE. mai ales ca acum apele sunt cam tulburi sistemul asta al nostru. filmatul nu e o solutie si ar fi bine sa nici nu incerci.oricum e ilegal si nu il poti folosi nicaieri.te poate da si in judecata. in schimb , ca parinte,ai putea sa ceri sa asisti la ce ora vrei tu. nu mai stiu exact daca mai apare scris undeva in regulament. eu am cerut chiar de multe ori parintilor elevilor mei sa faca lucrul asta. (bineinteles ca nu a venit niciunul).cu acordul directiunii, desigur , si al profesorului cu pricina("inexistentul" in cazul de fata).
nu este deloc normal ce se intampla, dar se intampla si de aceea, pe buna dreptate, toata lumea e cu ochii pe profesori si ii blameaza.
as mai incerca, daca se repeta istoria, o vizita noua la directiune, dar toti parintii nemultumiti odata, eventual o intrevedere cu doamna in cauza si directiunea.
dar daca zici ca ai primit promisiuni, eu sper ca dna dir. va sti ce masuri sa ia pentru a-si proteja imaginea.

succes!!!
pupici micutei.

moama ce haotic am scris. nu mai am cand sa editez, sper ca ai inteles ce am vrut sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Diarux multumesc mult.
Si eu cred ca pentru un ticnit sunt blamati oameni ok. De asta am si reclamat.

Filmatul nu e ilegal in sensul ca sunt camere in scoala ... dar nu in sala de sport. I-am spus directoarei ca putem sponsoriza o camera pentru sala de sport, nu tin sa vad eu imaginile, poate sa se uite ea .... E o lege care zice ca ai voie sa-ti inregistrezi angajatii doar ca trebuie sa-i anunti.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Stiti vreun site pe care poate intra Stefan sa faca exercitii de matematica? Baiatul unei prietene intra asa, dar are parola de la scoala. Si un user etc....

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput