Primul an de scoala:2009-2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Si la fiica-mea e vorba de asa ceva,dar numai campionii,cei care au facut 30 probleme gen Mate 2000 in 45 minute,au acces la el.Fiica-mea acum face suplimentar doar-doar i-o da doamna si ei parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Se pare ca s-a rezolvat.
Adica azi au avut sportul si a raportat fi-mea ca d-na n-a mai fluierat, n-a mai batut cu bete in podea ba cica a reusit sa si zambeasca.
Acum sper s-o tina .... Macar oluna pana ies afara

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

Sorana, ma bucur ca s-a rezolvat.

Eu nu am auzit de acest site, chiar exista asa ceva?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Nicoleta nu stiu un astfel de site. Fi-mea are un animal virtual Webkinz si acolo daca vrei sa castigi bani trebuie sa-l duci la job si ca sa-l duci la job trebuie sa rezolvi un quiz cu 50 de intrebari mate sau cultura generala, etc. Chestia nasoala e ca sunt in engleza si pana ii traduc, pana intelege expira timpul .
Chiar eram curioasa - pe siteul asta de ziceam (american de felul lui) daca bifezi la varsta copilului 7-8 ani iti niste probleme de mi-a stat mintea in loc (gen (2+3) * 4 / 5 - 2) - adica inmultiri, impartiri, paranteze, etc. Mai mult de jumatate din ce era acolo fi-mea nu intelegea intrebarea .... Chiar asa multe fac americanii la 7-8 ani?

In alta ordine de idei suntem la H iar la mate repetam operatii cu numere 0-100. La romana au inceput chestii mai dificile gen conjugarea verbelor, declinarea substantivelor etc. Nu le zice asa dar au exercitii cu "alege forma corecta" si ai de ales hotele/hoteluri sau copiii/copii, etc.

Nu avem multe teme dar le facem mai greu, probabil a obosit ....

A fost si circul la scoala si s-au distrat.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Si noi suntem la h,maine H,doamna insista foarte mult pe sinonime si antonime.La ultima fisa a avut de facut ,intre altele,propozitii cu 2 sensuri ale cuvantului "banca".La una din propozitii a scris "copiii"cu 3 de i,am ramas foarte surprinsa ca a scris atat de corect.Se pare ca are simtul limbii totusi.La mate au lucrat tot operatii 0-100,in caiet si in Mate 2000.Printre exercitii le mai strecoara si trecerea peste ordin,uneori scrie perfect,alteori nu se prinde ce si cum.Pe maine are 2 fise cu cate 2 texte de citit pe ele,si ne-am chinuit sa le parcurgem de cate 2 ori,dar era deja obosita dupa dans si nu am mai chinuit-o ,sper maine sa se concentreze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Buna, mamici ! Imi poate spune si mie cineva unde se gaseste aceasta culegere Mate 2000 pentru clasa I?
Multumesc frumos !

Mergi la inceput

In librarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Fetelor, doamna noastra ne-a facut azi la mate exercitii cu paranteze
Evident ca si tema pentru acasa a fost cu acelasi tip de exercitii.

La voi s-a "inventat" asa ceva in clasa I?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Sorana, poata ca saptamana viitoare te anunt ca facem si inmultiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alba_ca_zapada

Fetelor, doamna noastra ne-a facut azi la mate exercitii cu paranteze
Evident ca si tema pentru acasa a fost cu acelasi tip de exercitii.

La voi s-a "inventat" asa ceva in clasa I?

cineva acolo sus, ne iubeste!

Asta au facut mai de mult, pe cand inca adunau si scadeau doar pana la 10. Si aveau operatii combinate, adunari cu scaderi, gen: 10-(3+2)
Acum suntem la luptele seculare cu necunoscute, cu adunari si scaderi 0-100. Inca nu au facut trecerea peste ordin (dar cred ca nu mai dureaza mult)

Mergi la inceput