Primul an de scoala:2009-2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Sorana,nu cred ca e cazul chiar de mers la inspectorat.Eu,una ,as prefera sa urmez alti pasi.Mai intai as vorbi chiar cu doamna cu pricina,si daca nu se rezolva,mergeti la directoare.
Nikkibaciu,felicitari!!!Foarte frumos rezultat!Serbarea a fost de fapt o activitate,a fost ok,dar parca asteptam ceva mai mult.
Anya,sanatate baietelului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'poi e obligatia profesorului de sport, cel "inexistent" sa supravegheze si sa TINA ora cu copiii!!
Du-te si spune-i care e problema si subliniaza-i ca mergi la director daca nu i-a masuri ca d-na respectiva sa-si vada de clasa ei si nu de alta.
Off, m-am enervat...

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Sorana, nu stiu daca mersul la inspectorat are vreo mare valoare. Stii ca sunt cadre didactice cu...''spate'' la inspectorat, care au postul asigurat dintr-o anumita cauza sau alta, indiferent ce se intampla, nu le afecteaza. Mai intai vorbeste cu duamna prifisoara de sport. Ca de la om la...aaaaa... cadru didactic? Pe locul I este fetita ta. Asa ca ia taura de coarne.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sorana, eu as merge pe 3 directii, la inceput.
1. Discutie cu profesorul de sport "inexistent". Pana la urma in ora respectiva este raspunderea lui ca totul sa se desfasoare ok.
2. Discutie cu profesoara "agresiva".
3. Audienta la directoarea scolii si "promisiunea" ca daca se repeta faceti memoriu scris la scoala/inspectorat + filmare si dat la stiri. Probabil ca nu veti ajunge la asa ceva, dar le e frica de publicitate negativa, pentru ca pe langa profesorul in cauza zboara si directiunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Anya exact asa vom face. Pana la inspectorat si minister exista un sef direct, adica directoarea scolii. Maine mergem la directoare. De vorbit cu cei 2 profi de sport - nu stiu daca sunt maine in scoala (ne interesam) dar copiii au ore luni si marti asa ca atunci sigur vorbim si cu profii de sport. Chestia este ca stiu ca au mai fost probleme si cativa parintii au vorbit cu proful de sport ceea ce nu a rezolvat nimic. Asa ca noi o luam de la director.
Si da anya si eu ma gandeam la filmare dar practic nu prea am cum ... adica nu are copilul cum s-o filmeze. Poate doar inregistrare audio. Presupun ca e ok si cu inregistrare audio. Daca nu gasesc azi sa cumpar un reportofon o sa pun copilul sa ma sune cand incepe ora de sport si lasam convorbirea toata ora. Oricum o sa cerem voie directoarei sa participam la ora - adica unul dintre parinti. Nu e chiar solutie pentru ca nu va face ca animalul cu unul dintre noi de fata dar poate fi o solutie momentana.
Cand e cald afara vor iesi afara ceea ce va rezolva problema ca e curtea mare si stau in locuri diferite, fiecare cu proful lui, pana atunci insa ...
Va zic maine ce a zis directoarea .

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ma gandesc ca daca i-a speriat pe copiii carora nu le profa....vai de saracii copii care suporta si trebuie sa ia si note la ea. Nu e normal sa se comporte asa, indiferent daca e sau nu profesoara "directa" a copilului.

Cat despre filmare....am zis doar sa arunci o vorba....de "bau-bau". La ora "deschisa" evident ca se va comporta mai bine. Teoretic ar trebui ca directoarea sa va promita ca va cerceta, va discuta cu profesoara respectiva si ca va lua masuri ca episodul sa nu se mai repete. Daca a avut sesizari repetate - la un moment dat va trebui sa ia masuri (avertisment verbal, avertisment scris cu reducerea salariului pe 1-3 luni...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

Multumim pentru urari.

Este incredibil ca un astfel de om sa se numeasca cadru didactic si sa fie lasat sa lucreze cu copii.

sorana ma bucur sa aud ca exista oameni ca tine care iau intr-adevar masuri si incearca sa schimbe lucrurile, ca oamenii cam greu..Felicitari pentru pozitia pe care ai luat-o si ca nu ai ramas indiferenta situatiei! Sa ne tii la curent cu evolutia lucrurilor, te rugam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Doamne iarta-ma stres la ora de sport la copii atat de mici!Ora de sport trebuie sa te invete sa faci cu bucurie miscare nicidecum in asa conditii.
Cred ca primul pas este la doamna directoare desi imi este imposibil sa cred ca ,la un astfel de comportament,nu stie deja.Apoi poate o mobilizare mai larga si ,daca tot nu pricep ca nu e bine ce se intampla,gasirea unei modalitati de filmare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Eu tot cred ca atunci cand ai o problema cu cineva respecti niste pasi,intai vorbesti cu el,ii ceri explicatii,astepti sa vezi daca se schimba ceva si abia apoi treci la seful lui-director,inspector...Sorana,ai incercat sa o abordezi?
Noi am trecut azi la B,a facut copiere si a gresit iar undeva,intr-un singur loc...La dictare alaltaieri la fel,totul perfect,pana intr-un punct...A scris dulci cu i intre l si c.In schimb scris frumos,cu linei de dialog,cu semnul intrebarii...La mate au lucrat tot pana la 30,vad ca acum face probleme de genul celor din acel test si oral,stie si ce e predecesorul,si succesorul,rezolva chiar repede.Ce ma bucura cel mai tare e ca nu si-a pierdut increderea in ea,este tot activa,vrea mereu sa raspunda,a zis ca azi a citit toata lectia la B,si a laudat-o doamna ca a citit foarte bine.In schimb,a lovit-o un baietel intr-o pauza si o doare piciorul,nu stiu cum va dansa maine si mai ales daca va fi ok la spectacol.Asta ne mai lipsea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Hapinessnu am incercat s-o abordez. Nu este profesoara fiica-mii. Si in plus fiica-mea vomita de frica! Cica ii e frica si i se face rau de cand o vede. Ce crezi ca as putea vorbi cu ea?
Sunt plina de nervi. Sunt si eu om si copilul meu vomita de frica unei ...... Daca as fi fata in fata cu ea as incerca s-o fac si pe ea sa vomite de frica! De asta e preferabil sa nu dau ochii cu ea ca nu garantez ca nu-i sar in gat.
Oricat de calma si rationala as fi totusi sa vorbesc calm si rational cu una care mi-a facut copilul sa vomite de frica e peste puterile mele.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput