Primul an de scoala:2009-2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Happi, se pare ca ati petrecut si voi fain! Ce-mi place mie cand se aduna familie mai multa si stau impreuna.

La noi a fost o invazie ciocolatina din toate partile, din pacate, a plouat cu oua si iepuri de cioco... In rest, J a primit ceva ce si-a dorit inca de la Craciun, mi-e greu sa explic ce e aia (un fel de copac pentru zanele ei - sunt toate dintr-o colectie a unei firme). Se joaca mult cu ele, face jocuri de rol etc.

Nicoleta, a venit bicicleta? Cred ca abia asteapta. Ce marime ati luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Adina, bicicleta vineri abia, vinerea viitoare (o putem lua de miercuri, insa nu avem cum, fiindca sotul meu nu este in Viena). Este 20, Stefan nu este un copil prea robust (inca) (are cam 1,24 si 24 de kg. Dar sigur ajunge el barbatel!).

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Adina, bicicleta vineri abia, vinerea viitoare (o putem lua de miercuri, insa nu avem cum, fiindca sotul meu nu este in Viena). Este 20, Stefan nu este un copil prea robust (inca) (are cam 1,24 si 24 de kg. Dar sigur ajunge el barbatel!).

Sigur ajunge, a Jasminei tot 20 este, si ea e mai scunda decat Stefan. Si a mers si vara trecuta cu ea, mai greu, dar ok. Insa e de tip mountainbike, adica rama e joasa. Sper ca ma fac inteleasa, tare greu mi se pare sa explic detaliile astea

Mergi la inceput

Da, inteleg ce zici, si a lui Stefan e genul asta, nu e "de oras".

Mergi la inceput

Gata offtopicul :).

Mergi la inceput

chiar scuze de off topic :)

asa e si a jasminei, doar ca mai are si ceva culoare de fete pe ea ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Am revenit si noi si ne pregatim de scoala. Din pacate, vacanta noastra a fost una urata. In sambata Pastelui a decedat tatal meu, asa ca... banuiti cum a fost. Cel mai greu si cel mai greu mi-a fost sa le dau explicatii celor mici, o experienta extrem de ciudata - parca ma vedeam din exterior cum raspund tuturor intrebarilor lor si le vorbesc pe un ton normal, cand in sufletul meu era in desfasurare o ditamai frutuna. Au invatat, deci, despre moarte in aceasta vacanta .
Sunt cam zombi, ca nu prea am mai dormit de aproape doua saptamani (doar cate o ora - doua pe noapte). Sper sa imi revin cat de cat pana luni si sa incepem scoala cu forte proaspete.
Numai bine tuturor!

P.S: i-am dat astazi catea exercitii complexe lui Dragos si am costatat cu incantare ca le-a rezolvat perfect. Imi era teama ca a uitat cum se fac.

Mergi la inceput

Tisina, condoleante! Si vacanta noastra a inceput asemanator, joi inainte de Florii a murit bunica sotului meu... Trist...

------------------
A venit primavara!

Mergi la inceput

Tisina, condoleante! Imi pare tare rau, trist e mult prea putin spus.

Parintii mei sunt destul de in varsta, este una din temerile mele cele mai mari, ca le voi pierde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Tisina-sincere condoleante...

Gata vacanta!
Succes la scoala piticilor!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput