Primul an de scoala:2009-2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Tisina si Nicoleta,condoleante pentru pierderile suferite!Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste aceste clipe grele!
Noi am pregatit deja uniforma pentru maine,am luat flori de primavara pentru doamna invatatoare si...ne bucuram de ultimele clipe de vacanta.Desi s-a mai racit,si ieri si azi am stat mult pe afara,cu scooterul,la joaca,si cred ca reincepem scoala cu forte proaspete.
Va doresc tuturor sa incepeti cu bine saptamana,iar boboceilor...doar note mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Condoleante fetelor indoliate. Imi pare sincer rau.
Tisina, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Tisina si Nicoleta - condoleante.

Maine incepe scoala .... din pacate. Mi-ar fi prins bine o vacanta mai lunga.
Urmatoarea vacanta e vacanta mare ... pana atunci bafta tuturor.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Multumesc, fetelor, pentru gandurile bune!
Nicoleta, acum am citit ca nici tu nu ai avut o vacanta prea vesela. Sincere condoleante!
Tuturor mamicilor le urez o saptamana linistita, iar copilasilor succes la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Va doresc o saptamana calda (la noi vremea s-a racit muuult) si usoara la scoala! (se pare ca pe Stefan il bantuie o viroza... Sper sa ii treaca repede - ieri am iesit, desi era frig si batea si vantul...).

------------------
A venit primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Gata si prima zi de scoala de dupa vacanta.Se pare ca au inceput in forta,la romana au scris in clasa 2 pagini jumatate de cuvinte si propozitii la z,Z,iar la mate au facut o fisa cu adunari/scaderi 0-100.Totusi,nu le-a dat tema pe maine,ceea ce ne bucura foarte tare.Tema traditionala,adica,pentru ca ei au si proiectul pe acel site,in care posteaza online desene facute in paint sau texte,diverse raspunsuri pe teme date de doamna.Prima grija cand ajunge acasa e sa citeasca ce i-a mai scris doamna si ce au raspuns colegii ei in proiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Si ai nostri au inceput in forta. Nu au avut matematica azi, insa la abecedar au facut litera noua, au dat test si au facut concurs in clasa cu compunere de propozitii, cine citeste mai frumos... fara notare, dar o recapitulare generala (notarea va fi la test). Si teme am avut destul de consistente pentru maine (cred ca recuperam vacanta in care nu au avut deloc). Oricum, la Dragos se cunoaste ca e odihnit, ca ii merge mintea mai rapid, scrie mai frumos (corect oricum scria) si chiar mai repede. Sper sa se mentina asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

In forta s-a inceput si la noi:
- la romana grupul de litere gi si Gi
- la matematica au masurat cu calcaiul, cu pasul cu talpa, cu degetul, cu palma si cu cotul
Problemele din culegere pentru tema tot de genul acesta au fost.
Dar suntem veseli si bucurosi deocamdata.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Noi am facut azi z, Z si avem multe teme. Dar nu pentru maine ci pentru poimaine ca maine e zi de teatru.
Evident ca fi-mea a facut doar foarte putin din tema. Asta e, maine o sa aiba multa treaba.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

Buna gasit tuturor, noi am reintrat de ieri in normalitate (dupa 3 sapt de vacanta ), am trecut cu bine si de varsatul de vant, iar el este extrem de incantat ca a reinceput scoala.

Din cate am observat aseara, uitandu-ma pe caietul lui, au scris alfabetul si au facut si diacritice, iar astazi au avut smart-ul la lb. romana.

Nicoleta si Tisina sincere condoleante.

happiness interesant proiectl despre care vorbesti, ne poti da mai multe detalii? Poate ii putem propune si noi doamnei noastre aceasta abordare, care cu siguranta va aduce beneficii in randul boboceilor!

Mergi la inceput