Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(36)
Raspunsuri - Pagina 3
nov.dec2009 spune:
Dymomo esti la listuta mamicilor 'actionare' La cat mai multe si nu
laurairina
Lavi, mi-am modif si la mine kg
Mamici de fulgusori
Biara spune:
LA MULTI ANI
Fie ca toata viata sa va fie ca un 8 Martie, asa cum vreti voi, o primavara frumoasa pentru toate mamicile si fetitele si viitoarele mamici
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
miany75 spune:
buna dimineata!!
Cu ocazia celui mai special 8 martie din viata noastra,noi(eu si david) uram tuturor mamicilor si viitoarelor mamici:o primavara insorita, cu multa dragoste si multa ,multa veselie!!!LMA SI SARBATORITILOR DE AZI !!
RAMO multa ,multa sanatate broscoiului!!
Na_bo la fel si printesei tale!!
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biara LA MULTI ANI Fie ca toata viata sa va fie ca un 8 Martie, asa cum vreti voi, o primavara frumoasa pentru toate mamicile si fetitele si viitoarele mamici Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea |
Cuscri, printesa noastra e superba!Multumim de martisorul frumos! Rares inca mai lucreaza la cadoul pentru voi doua...asa ca revenim
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
Lumi_Richard spune:
La multi ani tuturor mamicilor,bunicilor si fulgusoarelor!
Va doresc o primavara frumoasa,un an plin de bucurii,multa sanatate si fie ca viata voastra sa fie frumoasa ca o primavara!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
simina_kin spune:
La multi ani dragi mamici!!!!!!!!! .....muuuullltteeeee de la mine!!!!!!!
LA CA MAI MULTE LUNITE DRAGUTUL MEU GINERE!!!!!
Cuscreloo sa-ti traiasca puitul cel mumos!!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
La multi ani si celorlati sarbatoriti de azi:
Sandor Cristian de Edelya
Matei Andrei de Ralu_seby
Laura de Pady
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
IAR va dau un quote la ceva
votati-ne
Citat: | ||
citat din mesajul lui Katyuscha21
hi hi ce faine sunt pozele.si ce fetita ai .....o dulceata dao incoace sa o pap eu toata |
broscuta_80 spune:
Fetelor va doresc un 8 Martie minunat, sper din tot sufletul sa fiti iubite ( de cine vreti voi ) iar fericirea sa fie aproape de voi ca aerul pe care il respirati.
Distractie placuta celor care chiar merg pe undeva sa se distreze.