Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(36)
Raspunsuri - Pagina 4
dymomo77 spune:
Heiiiiiiiiii e luni!!!!! Fetili trezirea ca rugineste forumu...
mami fericit de Dan Mihail
Ancutza_Bro spune:
Simina am incercat si ieri sa te votez direct din quote dar link-ul ala e bagat la reclama ilegala ...ziceai ca ai trimis link-ul pe mail dar nu am gasit asa ceva
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Evy30 spune:
La multi ani tuturor mamicilor si viitoarelor mamici .
Este primul 8 Martie pe care il sarbatorim ca mamici si este un sentiment minunat .
SUNTEM MAME !!! Dumnezeu ne-a ajutat . Doamne ajuta in continuare sa avem parte numai de bine ,sanatate si o viata fericita .
strumfy_12 spune:
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni…si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.
La multi ani si sarbatoritilor de azi.
Imi pare bine fetelor ca v-ati intalnit..si imi pare rau ca nu am putut veni, sper sa nu mai am motive data viitoare cand va intalniti si sa vin.
siminanu merge link-ul
Va puik pe toate.
Mami fericita de strumfita
cristinica09 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI CATE O PENTRU FIECARE.
SIMINA vroiam sa votez si eu dar imi spune ca pagina nu e gasita...
In legatura cu baia atunci cand bebe are febra...mie pediatra mi-a spus tare si raspicat ca daca face febra dupa vaccin sa nu ii fac baie,asa ca doua zile l-am sters cu servetele umede si atat.Acum vad ca pediatrii au pareri impartite.
simina_kin spune:
Ancutza, am pus linckul pe ambele adrese de mail
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
HI HI HI AR RECTIFICAT LA QUOTE
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Ancutza, am pus linckul pe ambele adrese de mail fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009 Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
am gasit mailul trimis azi si am votat
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
simina_kin spune:
Ancutza mii de
Azi se da primul expresor de cafea