Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(36)
Raspunsuri - Pagina 18
laurairina13 spune:
si sa zic si io ashea mai tarziu Neataa!!
Lavi, unde e bre cofi??sper ca nu esti cumva suparici, ca s-a discutat de felicitatul pt lunite implinite si alte dulcegarii, si cumva te-ai simtit numai tu cea vizata!!!
Cred ca toate simtim nevoia sa fim 'periate 'ashea..nitzel, doar nu o sa stam vesnic crispate, si pregatite sa dam doar raspunsuri serioase si cu un subiect zilnic pe buzite. Iar tu chiar ai fost aici in ultimul timp mama ranitilor, zilnic cate o varba buna pt toate fetili, indiferent de preferinte!
Hai nu te ascunde si tu la umbra
Acu sa nu interpretati gresit ca nu vreau subiecte hot si interesante zilnic
Monisu, sa raspund la intrebare, da sa stii ca pt linistea mea si a lui, mi=am propus sa bag forumache mai bine dimineata..in rest citesc atenta, iau notite de la toata lumea, salvez orice info caci sigur mai devreme sau mai tarziu sigur ma lovesc de ele..
Avea si el dreptate la un moment dat, ajungea fata urland la el in brate, iar io faceam pe spirituala pe forum..
Simi, sa raspund si io la subectu hot, la noi ...pauza lipsa gaura.. se intelege cred..Nu simt nevoia deloc, ma simt super nasol in privinta asta, el ma simte , si ezita,de altfel si el are destul de multe retineri, inca sap sa le deslusesc pe ale lui si iote asa trec zilele noastre
Unde mai pun ca ma simt o balena esuata si grasa/vergata de vergeturi si cu sunci atarnande, epuizata, oboseala de dupa noptile frichinite isi spune cuvantul si in privinta asta..sau oare imi caut eu singura scuze???
Nah ca sufar de logoree pe acilea , se vede treaba ca simt nevoia sa refulez dupa ce ca dupa amiezile lipsesc de la postari
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot aaa, am uita sa va zic, ieri au nascut niste prieteni de-ai mei o fetita. Sa va mai zic ca si cumnata mea va avea un bb in maximum 2 saptamani? Socrii mei sunt in extaz: de la nici un nepotel, in mai putin de 5 luni au doi:) |
Sa le traiasca fetita,si voua viitotul nepotel ce vine! Si la noi ieri a nascut cumnata tot o fetita si de unde pana acu cateva luni socrii aveau doar un nepot, au au dintr-o data si 2 nepotele!!
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui coquelicot de multe ori mi-e ciuda cand vad ce subiecte frumoase se dezvolta in alte parti 'nu dau nume', persoane importante , ce reusite glumele etc. |
Nu esti singura care a simtit asta..Dar ma linistesc singurica zicandu-mi ca nu am timp sa imi fac procese de constiinta ca nu fac si io la fel, din lipsa de timp sa mai stau si pe mess..
apropo de asta, un , am id -ul la multe feti dragi pe mess care nu indraznesc sa le salut macar din lipsa crasa de timp liber, darmite sa mai dezvolt si alte sobecte
p.s. vaz ca am o sumedenie de greseli in mesajele de azi, cer scuze ochilor vigilenti, da scriu de o ora aproape cu rechinila dormicioasa pe mine
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Vaz ca ma distrez de una singurica pe aici
p.s. astept sa vina si 'singurica' sa mi se alature, asta daca nu da nametii de pe aleea din curte de o parte cu bubu la wrap
rechinas in pozici
Andrecluj spune:
Am uitat cu nesimtire sa va transmit ca va pupa pe toate fara exceptie Lacra a noastra. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
gabitza35 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
Gabitzule , zi-mi si mie te rog treaba cu debridatu..si a mea se frichineste cam dupa ora 5 dimineata la greu...se foieste, tranteste piciorusele de saltea , face ca toti aia...nu se poate odihni si pace, pe langa ea si eu stau si chirai de somn...O pun de obicei pe burtica si mai trage un somnic asa mai putin agitat pana pe la ora 7..Oare ar functiona si la noi debridatul???Noi i-am dat cat avea o saptamana./doua de viata debridat, dar atunci nu am observat sa o linisteasca, sau vreo diferenta notabila.. Cum ti-a zis sa le dai debridatul?seara sau cand??? Imi pare rau pt treaba cu alocatia, mama lor de birocrati puturosi si nesimtiti Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) rechinas in pozici |
asa faceau si ei si am crezut ca au revenit colicii (noi am avut o varianta extrem de usoara de colici, sau deloc, nu s-a lasat cu plans, decat niste chirciri) si, pentru ca atunci functionau parturile labonisan, incepusem sa le dau seara... mare imbunatatire nu era... tot agitatie maxima in patuturi, dar nu plangeau, nici nu deschideau ochii... oricum la mine adio somn
doctorita a zis sa le dau debridat, la greutatea lor cate 2 ml de 3 ori pe zi, ca ii calmeaza la burtica, nu sunt neaparat colici, poate fi durere de burta sau mai greu cu parturile
abia ieri le-am dat , ce sa zic, dragos a primit de 2 ori si, coincidenta sau nu, el nu s-a mai frichinit spre deosebire de Eva
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui betty78 Iar acum vazand ac nu ma baga nimeni in seama, apropos de faimoasele bisericutze, va urez o noapte buna |
io citit tot abia acu neatza, salvat tot, nu te mai gandi la bisericele, mai bine outsideri .., spun io care is ciudoasa ca nu-s si io afiliata la vreo una..
cat despre voi si io ti-am simtit lipsa, cu gandul la pruncul tau cel mare,Mario, ce mai face? cem evolueaza petele?tratamentul..
si bb mic, ce face, ai avut controlul la vestitul cardiolog???
hai pupici multi!!
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
si Lumi,sa nu uit, ma bucur sa ti vaz, hai sa facem cu toatele forumul mai interesant!
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Gabitzu , interesanta treaba,dar pt linistea mea o sa imi intreb si pediatra mea dac sa dau sau nu debridat, stiind feti de pe aici care au avut problemutze de la debridat, parca Miany povestea ca l-a dat pe davidutu peste cap cu medicamentu asta...
rechinas in pozici
gabitza35 spune:
debridatul sa-l dau 14-21 zile
si eu fierb apa plata pt biberoane...se depune la calcar pe ibric... si in termos...
si apa la bebei... stiam eu ca am uitat ceva sa intreb ieri la pediatru... sun si revin cu raspuns... eu nu le dau, dar am vazut ca la baita Eva linge mainile lui taicasu'
Eu nu stiu cum sa fac sa "decalez" ora de somn a lui Dragos... am incercat din baita, dar slabe rezultate : a mancat aseara la 19, baita la 20 si urma masa cand o terminam pe Eva de spalat... in timpul asta Dragos maraia si smocaia la manute... pana a fost eva spalata si imbracata, dragos a adormit...credeam ca se trezeste la 22 sa pape si apoi somnul cel lung, dar de unde, a dormit pana la 1, cand a mancat si apoi clasicele treziri la 3-4 ore... daca as reusi un decalaj, sa inceapa somnul de baza pe la 11 , nu la 8...
la eva e clar, ultima masa la 22, somn pana la 3 si apoi 3-4 ore
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii