Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

No..ma opresc din scris ca mai am putin si se redenumeste forumu din fulgusori in lauraniada de nov.dec

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata, a venit "singurica" (laura ) cu cafeaua, lavi mai dorme nitel

Lumi - cred ca ai casuta de mesaje plina de aceea nu mai poti trimite

Simi - eu am anuntat cand am eliberat caprioara, si de atunci nu mai vrea sa iasa, asadar doar odata de la nastere, desi noi dormim impreuna, sotul meu nu concepe sa dormim separat. Chiar asa voi de ce dormiti separat????? este o mare dilema pt mine
multumim de cadou, dar vorbeste cu baiatul ala sa tina plancarda cu ambele maini

Coque - ma bucur ca a fost ok medicul (si tanar zici a ? ) lasa ca facem oracol in parc, ca doar ce-om vorbi nu tot despre bebei

Lyly - sanatate multa, ce virus nenorocit

Andre multumim si noi o pupam

LMA sarbatoritilor de astazi

si la multi ani si barbatiilor chiar daca e ziua lor NEOFICIAL

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

Intru scurt sa va spun sa va spun ca la chioscurile de ziare a aparut o revista numita BUCATE PENTRU COPII 0-10 ani. Au retete si pt bebelusi - primele mese din alimentatia micutului. Costa 3 lei si de abia a aparut primul nr. Nu l-am cumparat inca, doar am vazut reclama.

Daca a mai anuntat cineva, imi cer scuze ca nu am avut timp sa citesc din urma.

Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata, hmmm interesant pe aici...
referitor la ,,iubire'' si la noi merge prost, eu nu simt nevoia, si cand se intampla (a se citi rar) parca as fi virgina si mi frica (cred ca daca nasteam normal nu mai pupa vreo 2 ani )....buuun asta cu ,,iubirea''....
diversificarea....parca nu ma mai agit asa tare, nu mai fac atata caz de asta, o sa reusesc eu sa fac cumva sa fie bine...am zis ca incepem pe la 4 luni jumate sau 5 cu suc de mar, vedem apoi reactii, apoi portocala, si vreau undeva la 6 luni sa ajungem la pireu de fructe dimineata si la amiaza de legume, mar cu biscuite fara gluten, in rest laptic de la mine (daca se va mai putea)...cereale nu ma omor f tare dupa ele, nu stiu de ce, va manca si cereale dar nu stiu cand.....in orice caz borcanele nu vreau sa aud si sa vad in fata mea (mie mi se par niste porcarii )
si nici din ce legume si fructe voi face mancarica nu ma stresez, din alea cumparate de la piata si din magazin, nimic nu mai ii natural acuma, de ce sa-mi bat capu cu ceva ce nu mai exista?...la urma urmei si noi mancam ,,chimicale'' si e-uri, etc....si tot in laptic ajung....
si cand am fost gravida am rascolit tot internetu si forumu (nu zic multe lucruri mi-au fost de ajutor) dar o gramada nu am apucat sa le pun in practica, doar mi-am facut capul calendar cu ele...(si nici macar sa nasc natural cum am vrut n-am reusit
la fel si acuma, citesc 1000 de feluri de diversificari si mai tare ma bag in ceata...oricum asta este ,,planul'' meu de actiune, dar vom vedea david daca ii de acord cu ce zice masa aici

p.s. cred ca are 2 km mesajul meu, dar na, asta e parerea mea (deocamdata )

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Coque - lasa ca facem oracol in parc, ca doar ce-om vorbi nu tot despre bebei

ntz..ntz..rusinicaaa..si io care mi's curioasa ca o cine imi face rezume'ul???

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

lyly, off, sa scapati repede si usor de virusel
simina referitor la fierberea apei plate...si eu stiu ca apa plata nu se fierbe, iar mancarica o voi gati cu apa de la robinet (sa nu exageram cu atata ,,sterilizare'', vine imediat timpu cand bebeii nostri vor baga in gura tot ce prind prin casa, pamant,etc)
si mie mi-au spus mai multe mamici cum adica fierb apa plata? de ce???? (asta cand a primit david 1 zi de lp)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

fetelor, Lavi a dat o cafea buna acum vreo doua ore.

Si eu pe aici, dar tot apas refresh, si intorc copil de pe o parte pe alta sa stea linistit sa pot eu citi.
Forumul asta chiar creeaza dependenta. Alaptez si nici macar nu imi dau seama ca bb a pierdut tzitzi sau doarme ca eu is cu ochii in calc.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

apropos de , ia priviti aici: http://www.snotr.com/video/3928

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

ramonika iubaret tare catelul ....pana si cainele cu gaina se ,,iubeste''.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neatzaaa

La noi cred ca a aparut si o scadere a apetitului dupa vaccinul asta de la 4 luni, ca pare ca suge f putin pitix... De unde cu o noapte inainte s-a trezit la 3 ore, asta noapte nu s-a mai deranjat... s-a trezit direct la 7 dimineata...

Ma intrebam si eu, legat de fetele care dau suc de portocale... de ce nu suc de mere, care ajuta si ala la tranzit?

Doris - imi pare rau de raceala lui Matteo . Ce tratament v-a dat? Si alte simptome a mai avut? Sau doar plansul? Sper sa treaca repede

Andre - am inteles cu orezul. In mintea mea putina... ma gandeam la orez de prin cutiute si nu la orez-orez. Vai in ce hal de consumatorism am ajuns Nu stiu daca e in Spock sau nu, ca merge cam greu lectura (ma scoate din minti cartea aia care e greu de tinut cu o mana cand alaptez ). Zi de Chiara cum mai e

Many - vezi cum sta Vlad cu cresterea in greutate vs. cresterea in inaltime si fa bilantul la sfarsit de luna. Sa stii ca si Iulian seara, daca nu e bagat in seama, se pune pe plans. Asa ca tati are program de pe la 8-9 pana la baita si-l plimba prin casa iar asta e extrem de interesant pentru copil... uneori am impresia ca ar sta asa cu orele sa analizeze tot ce vede . Cu plansul in somn nu ma pricep, Coquelicot a scris la un mom dat despre subiectul asta.

Coquelicot - pentru info de la vizita la doctor si ma bucur tare ca te-ai linistit cu Mateiutz.
am discutat si despre calciu sau fier, ca suplimente date copilului default. A zis ca de cate ori au suspectat o lipsa de calciu, niciodata nu s-a confirmat in analize. La fier, cu atat mai mult. ce ma bucur ca ti-au spus asta (la noi s-a si confirmat asta cu fierul, dupa hemograma de acum 2 saptamani), aviz fetelor care dati calciu si fier fara analize, asa doar la ochiul doctorului sau ... preventiv...
Stii si tu pe unde am citit ca rezervele de fier incep sa scada pe la 6 luni nu din cauza ca ar pati ceva laptele de mama, ci tocmai din cauza difersificarii - copilul bea mai putin lapte de mama -> deci primeste mai putin fier...
La faza cu diversificarea... strict din punctul meu de vedere, ce teama ai avea legat de biberoane de exemplu? . Eu cred ca vom sari peste faza asta (am sperat mereu, acum sper din ce in ce mai mult)... cand i-am dat lapte muls de la mine i-am dat cu lingurita si a mers f bine... si de aici sper sa sara direct la bautul din canitza cu cioc

Nastere usoara cumnatei! Ce fain ca Matei va avea un verisor apropiat de varsta cu el pentru joaca si mai incolo, pentru facut dracii impreuna

Betty - multumim de scheme. Pe aia cu bisericutzele n-am prins-o... aici nici macar bisericutze nu-mi par a exista

Gabitza - dar chiar stati f bine la greutate! AI de grija cu debridatul ala, au scris mai multe fete pe aici ca au fost f nemultumite de el... si s-au dereglat puiutzii la burta.

Evy - ai PM. Legat de fontanela, tu de ce dai de fapt copilului calciu?
Iar legat de lapte... fii serioasa, cum adica s-a "subtiat"? Adica pana acuma a fost bun si deodata nu mai e bun? Astea-s babisme. Cu siguranta cere mai des ca sa-si mareasca productia si apoi se linisteste.

postez si revin

Diana - ai fost f tare cu progresul in materie de

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput