Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

apropos de , ia priviti aici: http://www.snotr.com/video/3928

Mai Ramo, ce mi-ai dat sa vad...aproape ca mi-era mila de biata gaina

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5Andre - am inteles cu orezul. In mintea mea putina... ma gandeam la orez de prin cutiute si nu la orez-orez. Vai in ce hal de consumatorism am ajuns Nu stiu daca e in Spock sau nu, ca merge cam greu lectura (ma scoate din minti cartea aia care e greu de tinut cu o mana cand alaptez ). Zi de Chiara cum mai e
Multumesc de intrebare. Nu stiu sa-ti raspund. Ieri urlat, azi somnic si chiote de ras. Deocamdata. Tot racita sau a revenit raceala, a inceput sa scoata laptic la 2 -3 ore dupa ce papa si urla dupa apa cu oscilo. Inclin sa cred ca e mai bine, dar nu vreau sa spun "hop" inainte sa sar gardul. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

ok, nu voi exagera cu debridatul, doar daca e nevoie odata seara

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Coque - lasa ca facem oracol in parc, ca doar ce-om vorbi nu tot despre bebei

ntz..ntz..rusinicaaa..si io care mi's curioasa ca o cine imi face rezume'ul???

face fata

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna dimineata, dragele mele!
cu mii de scuze urez cu intarziere, dar din toata inima:

La multi ani fericiti, dragele mele!
Si cate un brat de flori fiecareia!

Nu am mai apucat sa intru, caci m-am procopsit cu ceva de munca, o datorie mai veche. Mi-a facut programul varza. Am casa o dezordine totala, noroc cu masina de spalat automata..., nu ma mai plang, sper la zile mai bune. Imi e ciuda ca nu mai pot sta cu bebelusa mea scumpa asa de mult timp, trebuie sa o pun in balansoar sau in patut, oricum, sa ii dau sa se joace singura. Va trece si asta, dar ma gandeam la momentul cand va trebui sa merg la munca si sa o las...va fi cumplit de greu.

Am citit pe diagonala si am vazut ceva care m-a socat: pana la 9 luni pica parul? Pai mie imi pica in ritm infernal, nu stiu daca mai am de 2 luni! Inainte imi dadeam cu tot felul de uratenii prin par, dar acum mi-e sa nu afecteze lapticul, mirosul meu etc. Ce imi facea binisor era o solutie de la gerovital cu ulei de ricin si o crema de la vivanatura cu petrol, ambele f f rau mirositoare, deci nu se pune pb sa folosesc acum. Of!

A_driana, inca nu au venit rusii , si, da, si la noi mai trosnesc oasele...articulatiile, nu stiu ce.

Of, iar au aparut ideile cu deranjurile... Parerea mea este ca nu e timp de forumit, fetele care nu sunt active mereu (eu, de ex )intra cand pot si, mai ale, raspund cand au cea de spus si, la mom acela, nu s-a raspuns de catre altcineva. Oricum, mii de multumiri fetelor care aduc informatii!
Pt Lavi un mare buchet de flori sa ii treaca supararea si sa fie asa cum este de obicei, caci ce ne-am face fara cafeluta!?

Eu, de ex, nu am apucat sa vad pozele de pe conturile noi, nici nu am apucat sa le deschid! Nu e timp!

Despre diversificare! Sunt stresata! Dar vreau sa ii urmez sfatul Dianei si sa o iau ca pe o joaca, nimic impus, rigid etc.
Eu nu voi incepe cu sucuri acide, e clar, eu am gastrita si simt in creier tot ce este portocala, mar... Ma gandesc ca nici ei nu o sa ii faca bine in timp. Ar fi faina de orez, dar aia nu ingrasa, nu constipa? Suficient sunt eu cat China, puiuta sper sa semene cu tati, inalta si slabanoaga! Deci...ceata, mai sap caci mai e ceva timp.

Propunere de subiect de discutii, daca tot a venit vorba(pana sa postez eu, vad ca s-a discutat): primii dintisori! A mea urla seara si isi molfaie pumnii! Nu ii e foame caci urla si la san, iar lapte este. Baleste abundent si ma gandesc ca apar dintii! Inca nu are febra.
Din cate am citit, parca nu avem un prim dintisor, nu?!

RamoC, multi pupici curajosului Dominic si insanatosire grabnica!

Ma speriati cu vaccinul de 4 luni! cate zile au tinut reactiile? La noi au tinut vreo 4 zile la cel de 2 luni! Avem in plan o plecare mai lunga dupa vaccin la o saptamana, sper sa isi revina puiul!

Pup fetele si fulgusorii!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

cap 37

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Neatza!

si de la mine!

gabitza, ma bucur pentru progresele facute de mucosi!

acum am vazut, ufff ce bine ca a ta ma trezeste

apropos de mucosi, au trecut si la noi de vreo 2 zile

floricik te asteptam cu detalii de la botez

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput