Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Va intrebam de siecs pt ca eu stau naspa la cap asta, adik sotul este cat de cat multumit(ca na, imi dau silinta) da eu nu prea, nu mai am chef de asa ceva, + ca avand 3 dormitoare are de unde alege si dormim separat....ne intalnim la mijloc, ne iubim (1 max2/sapt) si plecam fiecare in camera lui.....poate daca am ramane impreuna peste noapte m-ar mai tenta ceva, dar asa..

Neata Lavi

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

NE-a dat doctorita debridat, pentru ca in fiecare noapte, de la ora 5 dimi incepe o frichineala si o scanceala, ne doare burtica..nu ne odihnim
cu diversificarea se pare ca incepem la 5 luni jumatate, desi suntem pe LP exclusiv... poate putin suc de mar in luna 4 dar doar ca si completare, nu masa.... cereale se pare ca nu, poate decat dragos (eva pare mai grasa,e mai densa si sa nu o facem sumo)

Gabitzule , zi-mi si mie te rog treaba cu debridatu..si a mea se frichineste cam dupa ora 5 dimineata la greu...se foieste, tranteste piciorusele de saltea , face ca toti aia...nu se poate odihni si pace, pe langa ea si eu stau si chirai de somn...O pun de obicei pe burtica si mai trage un somnic asa mai putin agitat pana pe la ora 7..Oare ar functiona si la noi debridatul???Noi i-am dat cat avea o saptamana./doua de viata debridat, dar atunci nu am observat sa o linisteasca, sau vreo diferenta notabila..
Cum ti-a zis sa le dai debridatul?seara sau cand???

Imi pare rau pt treaba cu alocatia, mama lor de birocrati puturosi si nesimtiti

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Mai am o intrebare
Voi fierbeti apa plata pt biberoane?????? Eu o fierb si o racesc cat sa fie buna de facut lapticul, DAR, a venit la mine o tipa care s-a mirat rau ca fierb apa plata , ce-i drept nu are copii, dar a ras de mine , a zis ca "vreau sa o fac mai plata decat este???", ca intelegea sa o fierb dc era de la robinet, da asta plata.....

Si inca ceva....fetele cu diversificarea.......la supica de legume, puneti apa de la robinet, nu plata, nu?????

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Am ajuns la concluzia ca sunt un caz fericit ca fata mea rare ori se mai trezeste pe la 5 dim , bea 2-3 guri de ceai si adoarme la loc

Laura, Maya se foieste si azvarle picioarele cand ai este prea cald.....ai verificat chestia asta????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Si inca ceva....fetele cu diversificarea.......la supica de legume, puneti apa de la robinet, nu plata, nu?????

Buna intrebare, astept si io raspuns de la feti

..tare faza cu 'intalnitu la mijloc ' ...rau acu sa ai prea multe dormitoare???Da cand stateai la mami, si mai era si buni bolnavioara era chef de chef, hah?

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, fetele Ancutzule Uite, si Diana si Many spun acelasi lucru. Eu cred foarte mult in homeopata asta, a si pipait-o pe Chiara si mi-a zis ca are clar gingia "zimtata" sau nu stiu cum se traduce. Asa ca sa traiasca gelul somnifer. Ii mai dau si o jucarie tinuta la frigider sa o molfaie (pe care in nebunia mea am bagat-o in sterilizator si s-a topit, a trebuit sa ii iau alta). Nu cunosc exact diagnosticul, habar nu am de ce continua sa urle fata, dar incerc tot ce se poate sa o ajut. "preferinte alese" hm? Da, cam asa Betty Multumim de scheme Laura Uite, vezi asta era logica mea. Aseara ma gandeam daca logica mea e logica. Adica, sa ma explic, daca ei incep sa piarda din vitamine la 6 luni, pana atunci teoretic trebuie sa fie invatati cu lingurita si cu ceva mai solidutz decat laptele. Asta a fost motivul pentru care am optat pentru 5 luni si pana la 6 sa merg cu cantitati extrem de mici. Nu stiu daca e logic, in mintea mea cam asa arata diversificarea. Evy Si la Chiara mi-a spus o doctorita acasa ca i se inchide prea repede fontanela si sa ii dau doar 1 picatura de Vigantol, mai ales ca plecam intr-o tara cu mult soare. Pentru ca nu dadeam 2 lei pe parerea ei, nu am bagat-o in seama, atat timp cat pediatra care imi placea nu mi-a spus nimic in sensul asta. Dar la urmatorul control voi intreba totusi. Lyly Imi pare rau. Multa sanatate. Simi Ti-as raspunde la apa plata, dar folosesc stict apa pentru bebei pana la 6 luni. Alta logica de fusta, ma simt mai in siguranta asa.Eu i-am dat ieri la Chiara pentru prima data apa, pentru ca am trecut pe osciloccocinum. A ras apa copila si a urlat, am banuit eu ca a mai vrut pentru ca era dulce. Va pup, sa aveti o zi usoara. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Laura, Maya se foieste si azvarle picioarele cand ai este prea cald.....ai verificat chestia asta????

hmm.. o fi si de la asta, rechinila doarme dezvelita, ca nu tine paturica pe ea nici sa i-o lipesti cu adeziv, in piciorute de obicei are doar o pereche de pantalonasi cu totul, un body tip maieu+bluzita, sau doar body cu mane3ca lunga, temp e de cand am venit acasa de la maternitate in jur de 24-25 grade, la baita se mai ridica la 26-27, dar scade peste seara..De scazut ..nu am cum, am mai spus, nu am repartitoare, acu mai nou tin si usa de la dormitor deschisa( Monis)..tot degeaba,...

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Andre-ule, iar mi-ai atins si tu o curiozitate care o aveam: treaba cu apita data la bebei de sete!
Pediatra mi-a zis ca pan la 6 luni nu are nevoie mandra nici de ceai nici de apa, pe de alta parte e stiut faptul ca lapticul de mama cel de la inceputul suptului are coonsistenta apei si tine de sete., dar mandra mea se trezeste de minim 4-5 ori pe noapte, de cele mai multe ori sa suga putin si pe urma adoarme la loc, deci clar nu ii e foame de rupe tatzi...o9are nu i-o fi sete???
Pot oare sa ii dau putina apita sa ii treaca setea??tinand cont iar de faptul ca la noi in apart. e prea cald....

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Acum ,un cadou MAI INTARZIAT pt toate fetele cu ocazia zilei de 8 martie. Scrieti-va numele cu majuscule si apoi da-ti click. Distractie placuta!!!

http://callhim.virtbox.ru/

PS: am uitat sa pun linck-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Andre-ule, iar mi-ai atins si tu o curiozitate care o aveam: treaba cu apita data la bebei de sete! Pediatra mi-a zis ca pan la 6 luni nu are nevoie mandra nici de ceai nici de apa, pe de alta parte e stiut faptul ca lapticul de mama cel de la inceputul suptului are coonsistenta apei si tine de sete., dar mandra mea se trezeste de minim 4-5 ori pe noapte, de cele mai multe ori sa suga putin si pe urma adoarme la loc, deci clar nu ii e foame de rupe tatzi...o9are nu i-o fi sete???Pot oare sa ii dau putina apita sa ii treaca setea??tinand cont iar de faptul ca la noi in apart. e prea cald....
Puiule, nu stiu sa-ti raspund pentru ca nu alaptez, din cate stiu eu, la LP e chiar indicata apa, dar am evitat-o pana ieri. Cert e ca a ras toata apa care era in biberon. Eu nu cred ca faci rau daca incerci cu 10 ml de apa sa vezi daca ii este sete, dar asteapta un sfat mai avizat decat al meu. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput