Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 9
btz_ovi spune:
Belu mi s-a facut sila cand mi-ai spus,e absolut jenant,mizerabil.Dar ce sa le faci?Stii tu vorba aia "nu te pune cu prostul".
Enik vaii,nu imi vine sa cred ca ajungi la amnio.Sper sa dea Domnu sa ai parte de un doctor profesionist la acest test,deoarece este unul destul de dificil.Suntem toate alaturi de tine draga noastra 
.
Apropo de amniocenteza,nu stiu daca v-ati uitat aseara la Antena 3 pe la 9.A fost o emisiune in care s-a vorbit despre Sindromul Down.Spuneau ca la bulgari sansele ca un copil sa se nasca cu SD sunt de 22% iar in ROmania de 48%.Apoi a dat un interviu luat unei familii care aveau primul bebe cu SD,iar la a 2a sarcina sotia s-a dus iarasi sa isi faca amnio (dupa ce TT i-a iesit cu rezultate foarte proaste),iar dupa 3 saptamani s-a dus peste ei sa isi ia rezultatele (stiam ca dureaza in jur de max 2 sapt) iar medicul i-a spus "la cromozomul 16 un piciorus este mai lung.Nu stim daca copilul sufera de SD,trebuie doar sa asteptati pana la nastere" Am ramas
,cum e posibil sa iti spuna asa ceva un medic?Cata nesimtire
20+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Creatza11 mycya e gata pizza? Mai am si eu loc? 17+ |
sigur ca e loc,am loc pentru toate si pizza pentru toate
face sotu zilnic aproape cate 100 asa ca nici nu o sa ne simta prezentza
18+
Mycya spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Belu mi s-a facut sila cand mi-ai spus,e absolut jenant,mizerabil.Dar ce sa le faci?Stii tu vorba aia "nu te pune cu prostul". Enik vaii,nu imi vine sa cred ca ajungi la amnio.Sper sa dea Domnu sa ai parte de un doctor profesionist la acest test,deoarece este unul destul de dificil.Suntem toate alaturi de tine draga noastra ![]() .Apropo de amniocenteza,nu stiu daca v-ati uitat aseara la Antena 3 pe la 9.A fost o emisiune in care s-a vorbit despre Sindromul Down.Spuneau ca la bulgari sansele ca un copil sa se nasca cu SD sunt de 22% iar in ROmania de 48%.Apoi a dat un interviu luat unei familii care aveau primul bebe cu SD,iar la a 2a sarcina sotia s-a dus iarasi sa isi faca amnio (dupa ce TT i-a iesit cu rezultate foarte proaste),iar dupa 3 saptamani s-a dus peste ei sa isi ia rezultatele (stiam ca dureaza in jur de max 2 sapt) iar medicul i-a spus "la cromozomul 16 un piciorus este mai lung.Nu stim daca copilul sufera de SD,trebuie doar sa asteptati pana la nastere" Am ramas 20+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
inseamna lipsa de profesionalism si nepasare.pacat ca exista asemenea medici

18+
beluistef spune:
Am vazut si eu pozicile din picassa...
noile burtici si cele care au mai pus pozici...sper zilele astea sa mai pozez si eu burtica sa vedem ca se pare ca a mai crescut un pic.
Creatza si eu am fire de par alb... din pacate nu doar cateva...ci O SUMEDENIE, la tample si in fata, cum am parul inchis, se vad de numa. Insa m-am hotarat sa nu ma vopsesc ca imi place cu straluceste ...
de firele albe, ca nu m-as vopsi deloc.
Elena,
22+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
enik83 spune:
fetelor va invit la o portie de urzici cu ochiuri..acuma pregatesc..
16+ cu o minune de 
poze
Dragaica spune:
In Martie, va doresc sa primiti atatea flori incat sa va faceti gradina. Atatea felicitari incat sa aveti vorbe bune pentru tot anul… Atata dragoste incat chiar daca ati da inapoi la fiecare, tot v-ar mai ramane… O primavara cu multa bucurie!
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
16+
puiutz_mic spune:
Matusa, vroiam sa te intreb daca stii cum e maternitatea de la Cernavoda? Ce conditii, cum e personalul? Eu am auzit numai de bine, dar vroiam sa stiu de la cineva care a fost recent acolo. Banuiesc ca tu acolo mergi la consultatii la Dr. Fawaz.
Poti sa-mi trimiti un PM (la tine nu e activat din cate am vazut), ca sa nu ocupam spatiul aici.
multumesc! 
Elena
17+
bumblebee spune:
Enik, eu ce sa zic, am tot citit, m-am tot documentat. Chisturile astea de plex coroidian si asociaza cu S Edwards, nu Down, eu una n-am gasit nimic cu Down. Stiu c in orice caz sunt multe semne ecografice care trebuie sa dea de gandit.
Tot ce am gasit au fost niste copii care ulterior s-au dovedit a fi f sanatosi. Asa ca, orice ai hotari sa faci, sunt sigura ca bb e sanatos!
Elena, cuvinte pt seful tau care sa se gaseasca in dictionar nu am... nici macar o intrebare, din politete... Imi pare rau ca ai un astfel de colectiv. Rabdare multa iti doresc!
Alina
18+ cu 
gargarita
Mycya spune:
| citat din mesajul lui enik83 fetelor va invit la o portie de urzici cu ochiuri..acuma pregatesc.. ![]() 16+ cu o minune de ![]() poze |

vai nu imi vine sa cred ca papi urzici

Duamnii is preferatele mele si aici nu gasesc

tre sa ma duc neaparat sa controlez boschetii ca nu se poate

18+