Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor va invit la o portie de urzici cu ochiuri..acuma pregatesc..

16+ cu o minune de
poze

Tare as papa si eu o portie-doua...

Elena 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:

16+ cu o minune de
poze

vai nu imi vine sa cred ca papi urziciDuamnii is preferatele mele si aici nu gasesctre sa ma duc neaparat sa controlez boschetii ca nu se poate

18+

Vai Mycya ai un stil de a vorbi de ma faci sa rad cu lacrimi,esti tare tare amuzanta.Multi

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Apropo de amniocenteza,nu stiu daca v-ati uitat aseara la Antena 3 pe la 9.A fost o emisiune in care s-a vorbit despre Sindromul Down.Spuneau ca la bulgari sansele ca un copil sa se nasca cu SD sunt de 22% iar in ROmania de 48%.Apoi a dat un interviu luat unei familii care aveau primul bebe cu SD,iar la a 2a sarcina sotia s-a dus iarasi sa isi faca amnio (dupa ce TT i-a iesit cu rezultate foarte proaste),iar dupa 3 saptamani s-a dus peste ei sa isi ia rezultatele (stiam ca dureaza in jur de max 2 sapt) iar medicul i-a spus "la cromozomul 16 un piciorus este mai lung.Nu stim daca copilul sufera de SD,trebuie doar sa asteptati pana la nastere" Am ramas
,cum e posibil sa iti spuna asa ceva un medic?Cata nesimtire

Us
My Baby Boy

eu m-am uitat la emisiune...este incredibil ce se intampla in Romania in anul 2010

sa va spun cum am primit eu rezultatele de la DT si TT...mi le-a inmanat asistenta spunandu-mi ca rezultatele sunt bune si atat...distinsul meu doctor nici macar nu si-a facut aparitia si cred ca pentru banii pe care i-am dat meritam mai multe informatii
oricum medicul l-am schimbat...dar am si citit eu foarte mult despre sarcina pentru ca daca nu te informezi singur, esti pierdut...prin sistemul medical romanesc

apropo, familiile prezentate in emisiune aveau si o situatie financiara buna...isi permiteau drumuri la Viena pentru amnio
ma gandesc ce se intampla cu cei multi, care nu isi permit sa mearga in Austria....cu cei care nu isi permit aceste teste genetice, pentru ca intr-o tara civilizata acestea ar trebui suportate in totalitate sau macar o parte de sistemul de asigurari

Oana 22+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu nu am mancat niciodata urzici...Azi tb sa ma duc sa caut un restaurant prin Tg Mures care sa aiba asa ceva, desi eu nu am vazut niciodata pe meniurile restaurantelor mancaruri din urzici...poate am noroc. Sunt tare curioasa, mai ales dupa ce a zis Mycya ca e mancarea ei preferata. Cine stie ce am pierdut si eu nu stiam

Paula, 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eu nu am mancat niciodata urzici...Azi tb sa ma duc sa caut un restaurant prin Tg Mures care sa aiba asa ceva, desi eu nu am vazut niciodata pe meniurile restaurantelor mancaruri din urzici...poate am noroc. Sunt tare curioasa, mai ales dupa ce a zis Mycya ca e mancarea ei preferata. Cine stie ce am pierdut si eu nu stiam

Paula, 20+ cu

de ai sti ce ai pierdut pana acum Duamniii,dimineatza la pranz si seara as manca urzici...daca nu gasesc pe aici prin tufe trebuie neaparat sa iau avionu pana acasa ca nu stau eu fara ele
ovi ma bucur ca te fac sa razi

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:

16+ cu o minune de
poze

Mai nu mai fa glume din astea.............ca la mine n-au iesit urzicile in spatele blocului, iar ma vezi pe mine si chinezii de la 3 dupa buruieni pe langa bloc
Anu trecut ne uitam urat unii la altii, ei nu intelegeau ce fac cu urzicile eu a uitam urat la ei ca nu intelegeam ce naiba fac cu radacinile alea

Gat va dau voie sa vorbiti de urzici prin mai....

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Enikeu nu am stat internata, am facut amnio la privat si dupa ce sa terminat perfuzia, adica cam 1/2 ora dupa recoltare am plecat acasa
Iti tin pumni sa ai un rezultat bun la amniocenteza.
Vreau si eu o portie de urzici, o sa ma duc si eu in weekend neaparat sa caut la piata, mi-ai facut pofta

Andrei 11.02.2006 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

gata azi imi iau sotzu din dotare si ma duc la cautat urzicideja ma vad cum le pap.
ca se mai vb de poze si eu am mai facut la burticale-am pus pe picasa.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mycya,da,da...sa stii ca ma amuzi foarte tare,esti extrem de amuzanta si simpatica
Enik sa dea Doamne-Doamne sa fie totul bine si bebe sanatos
Dragaica ce tare .tu ca tu,da si eu abia astept rezultatele de la eco al tau.Sper sa fie asa cum va doriti.
Mie mi-a atras atentia ceva.Pe prima pagina scrie ca Sheritra a avut UM pe 16.10.2009 si DPN-ul e pe 29.06.2010.Culmea e ca eu am avut UM pe 7.10 si DPN-ul meu e pe 21.07.2010.E vorba de o greseala sau va naste ea mai devreme?

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Paula, 20+ cu

Nu stii ce-ai pierdut, ce caviar.....ce pui Kiev....nimmic ....nu tata, urzici, loboda, stir, salata de papadie......asta domnule mancare, as putea trai numai din asa ceva

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

Mergi la inceput