Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Mycya,da,da...sa stii ca ma amuzi foarte tare,esti extrem de amuzanta si simpatica
Enik sa dea Doamne-Doamne sa fie totul bine si bebe sanatos
Dragaica ce tare .tu ca tu,da si eu abia astept rezultatele de la eco al tau.Sper sa fie asa cum va doriti.
Mie mi-a atras atentia ceva.Pe prima pagina scrie ca Sheritra a avut UM pe 16.10.2009 si DPN-ul e pe 29.06.2010.Culmea e ca eu am avut UM pe 7.10 si DPN-ul meu e pe 21.07.2010.E vorba de o greseala sau va naste ea mai devreme?

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Ea are FIV si acolo DPN se calculeaza diferit, in functie de data punctiei sau cam asa ceva... te lamuresc fetele cu Fiv.

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

fetelor...ma tin sa va intreb de ceva vreme...ce s a intamplat cu Lia?
am citit la un moment dat pe forum ca a pierdut sarcina? oare am inteles gresit?? sper ca da

va pup

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eu nu am mancat niciodata urzici...Azi tb sa ma duc sa caut un restaurant prin Tg Mures care sa aiba asa ceva, desi eu nu am vazut niciodata pe meniurile restaurantelor mancaruri din urzici...poate am noroc. Sunt tare curioasa, mai ales dupa ce a zis Mycya ca e mancarea ei preferata. Cine stie ce am pierdut si eu nu stiam

Paula, 20+ cu

Nu stii ce-ai pierdut, ce caviar.....ce pui Kiev....nimmic ....nu tata, urzici, loboda, stir, salata de papadie......asta domnule mancare, as putea trai numai din asa ceva

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

si eu la fel,mai ales urzici si bors de loboda,au au,ca fac inundatie aici

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor va invit la o portie de urzici cu ochiuri..acuma pregatesc..

16+ cu o minune de
poze

Tare as papa si eu o portie-doua...

Elena 17+

eu tare as manca o oala ce o portie douaeu is mai nesatula

18+

Mergi la inceput

gata a venit sotu...am plecat dupa urzici,tinetimi pumnii sa gasesc

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulia_N

am citit la un moment dat pe forum ca a pierdut sarcina? oare am inteles gresit?? sper ca da

va pup

15+

Din pacate cred ca da, din mesajul ei asa am inteles. Nu stim detalii, ce s-a intamplat, probabil nu are puterea sa ne povesteasca inca...

Elena 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Enik, eu ce sa zic, am tot citit, m-am tot documentat. Chisturile astea de plex coroidian si asociaza cu S Edwards, nu Down, eu una n-am gasit nimic cu Down. Stiu c in orice caz sunt multe semne ecografice care trebuie sa dea de gandit.
Tot ce am gasit au fost niste copii care ulterior s-au dovedit a fi f sanatosi. Asa ca, orice ai hotari sa faci, sunt sigura ca bb e sanatos!

Elena, cuvinte pt seful tau care sa se gaseasca in dictionar nu am... nici macar o intrebare, din politete... Imi pare rau ca ai un astfel de colectiv. Rabdare multa iti doresc!

Alina 18+ cu
gargarita

bebelusul meu are calcifiere la inima..nu chist de plex coroidian.. iar asta am inteles ca ar putea sa dea un mic semnal de alarma..pt ca din cate stiu cei cu SD au probleme cu inima..dar speram ca este ok..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Dragaica ce tare .tu ca tu,da si eu abia astept rezultatele de la eco al tau.Sper sa fie asa cum va doriti.

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Nu stii cat asteptam noi, intreaga familie, nu v-am zis ca fiecare se roaga in secret pentru ceva:
1. Mama se roaga sa fie 2 fete.
2. Tata pentru fata si baiat.
3. Socri se roaga pentru 2 baieti (e vorba de dus numele mai departe, cumnata mea nu are si nici nu vrea copii)
4. Barbatu se roaga pentru o fata.
5. Eu pentru macar un baiat.
6. Bunicii pentru 2 stranepoti sanatosi si sa venim la anu in tara ca sa-i vada, au saracii deja 86 de ani.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

tanti tu cat ai platit pt amnio? pt ca noua ne- zis doctorita ca sunt 2 variante: test rapid in care se det daca are sau nu SD si un test mai amanuntit..primul costa 900 ron al 2-lea 1600 ron.

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui Iulia_N

va pup

15+

Din pacate cred ca da, din mesajul ei

asa am inteles. Nu stim detalii, ce s-a intamplat, probabil nu are puterea sa ne povesteasca inca...

Elena 17+

Doamne Fereste! nu ma pot gandi la asa ceva...
nu am reusit sa gasesc mesajul ei, doar vazusem discutii si am crezut ca a zis si cauza.

15+

Mergi la inceput