Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Iulia din nefericire se pare ca Lia a pierdut sarcina...destul de avansata .. 17+, nu stim insa detalii. Am mai intrat la aspirante unde scria mai des, dar nici acolo nu a scris mai mult ca la noi. Nu cred ca mai are taria sa povesteasca. Speram ca dupa ce va trece o perioada sa intre si sa ne zica macar cum se simte, daca este bine.

Eu ma pregatesc sa plec...asa ca pe maine burtici...si profitati cat
puteti de ziua noastra

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Mycya,da,da...sa stii ca ma amuzi foarte tare,esti extrem de amuzanta si simpatica
Enik sa dea Doamne-Doamne sa fie totul bine si bebe sanatos
Dragaica ce tare .tu ca tu,da si eu abia astept rezultatele de la eco al tau.Sper sa fie asa cum va doriti.
Mie mi-a atras atentia ceva.Pe prima pagina scrie ca Sheritra a avut UM pe 16.10.2009 si DPN-ul e pe 29.06.2010.Culmea e ca eu am avut UM pe 7.10 si DPN-ul meu e pe 21.07.2010.E vorba de o greseala sau va naste ea mai devreme?

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Ea are FIV si acolo DPN se calculeaza diferit, in functie de data punctiei sau cam asa ceva... te lamuresc fetele cu Fiv.

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

E mai greu cu fiv-ul, se calculeaza de la data punctiei, tresa vezi si data ultimei menstruatii in functie de protocol,

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa treci prin asa.Multe dintre noi au parte de experiente dureroase,traumatizante,care raman acolo o viata intreaga.Din pacate nu putem estima evenimentele,insa aceste lucruri se intampla la orice pas,oricui si cine nu trece prin asa ceva nu stie cum este.Eu am un caz in familie,sora care a fost nevoita sa faca avort la 6 saptamani si de 5 ani de chinuie cu un bebe.
Lia..suntem alaturi de tine

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor eu sunt azi baby-siter pentru gemenii amicilor nostri, 2 baieti de aproape 9 anisori.
Ii sorb din priviri, vreau si eu 2 baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Enik sunt 2 teste care se fac din amnio , testul fisch care analizeaza decat o parte din cromozoni printre care si sindrom Down iar a 2 cariotipul si care analizeaza toti cromozomi, eu le-am facut pe amandoua ca ne-a zis ca s-ar putea sa nu poata fi prelucrata din fisch, eu tot risc de sindrom Down am avut
La testul fisch iti da rezultatul intr-o saptamana iar cariotipul 3 saptamani, nu mai stiu cat a fost fiecare, stiu decat ca amandoua analizele au fost ~1600 ron si ~600 ron recoltarea am facut la Medlife,parca ~ 600 ron era Fisch
Iti cere cam mult daca il face in spital

In spital daca ma duceam ma costa analizele ~1400 ron si duceam eu analiza la laborator si probabil ceva spaga la dr trebuia sa dau

Andrei 11.02.2006 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Acum am inteles,am vazut si la Carla.Nu stiam sincer cum se calculeaza.Chiar i-am sugerat si surorii mele asa ceva,spunea ca este o metoda mult mai nedureroasa fata de inseminarea artificiala.Momentan mai are o speranta cu un tratament de aloe vera.Acum ce o fi o fi

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:

Dragaica ce tare .tu ca tu,da si eu abia astept rezultatele de la eco al tau.Sper sa fie asa cum va doriti.

Us
My Baby Boy

Nu stii cat asteptam noi, intreaga familie, nu v-am zis ca fiecare se roaga in secret pentru ceva:
1. Mama se roaga sa fie 2 fete.
2. Tata pentru fata si baiat.
3. Socri se roaga pentru 2 baieti (e vorba de dus numele mai departe, cumnata mea nu are si nici nu vrea copii)
4. Barbatu se roaga pentru o fata.
5. Eu pentru macar un baiat.
6. Bunicii pentru 2 stranepoti sanatosi si sa venim la anu in tara ca sa-i vada, au saracii deja 86 de ani.

Hai ca mai e putin si vedem cine a fost cuminte si i se indeplineste dorinta.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Enik sunt 2 teste care se fac din amnio , testul fisch care analizeaza decat o parte din cromozoni printre care si sindrom Down iar a 2 cariotipul si care analizeaza toti cromozomi, eu le-am facut pe amandoua ca ne-a zis ca s-ar putea sa nu poata fi prelucrata din fisch, eu tot risc de sindrom Down am avut
La testul fisch iti da rezultatul intr-o saptamana iar cariotipul 3 saptamani, nu mai stiu cat a fost fiecare, stiu decat ca amandoua analizele au fost ~1600 ron si ~600 ron recoltarea am facut la Medlife,parca ~ 600 ron era Fisch
Iti cere cam mult daca il face in spital

In spital daca ma duceam ma costa analizele ~1400 ron si duceam eu analiza la laborator si probabil ceva spaga la dr trebuia sa dau

Andrei 11.02.2006 si 23+

atunci ar trebui sa sun la laboratoare sa vad care mai fac si cat ii pretul.. sincer eu as face testul rapid..care ii oricum scump..pt al 2-lea..nu prea avem bani..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

multumesc fetelor pentru sfaturi si raspunsuri.

racusor nu e tare, e moale..am baut si suc de portocale rece..am ppat si nitica cioco..si nik..nu vrea..joi o sa ajung la doctor..sper sa fie in regula cum spunea adriana ca mai are si momente..

enik iti tin pumnii. mai bine sa stai o noapte in spital pentru siguranat voastra!

----------------------------------------------
my somebody....

20+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
Apropo de amniocenteza,nu stiu daca v-ati uitat aseara la Antena 3 pe la 9.A fost o emisiune in care s-a vorbit despre Sindromul Down.Spuneau ca la bulgari sansele ca un copil sa se nasca cu SD sunt de 22% iar in ROmania de 48%.Apoi a dat un interviu luat unei familii care aveau primul bebe cu SD,iar la a 2a sarcina sotia s-a dus iarasi sa isi faca amnio (dupa ce TT i-a iesit cu rezultate foarte proaste),iar dupa 3 saptamani s-a dus peste ei sa isi ia rezultatele (stiam ca dureaza in jur de max 2 sapt) iar medicul i-a spus "la cromozomul 16 un piciorus este mai lung.Nu stim daca copilul sufera de SD,trebuie doar sa asteptati pana la nastere" Am ramas
,cum e posibil sa iti spuna asa ceva un medic?Cata nesimtire

Us
My Baby Boy

eu m-am uitat la emisiune...este incredibil ce se intampla in Romania in anul 2010

sa va spun cum am primit eu rezultatele de la DT si TT...mi le-a inmanat asistenta spunandu-mi ca rezultatele sunt bune si atat...distinsul meu doctor nici macar nu si-a facut aparitia si cred ca pentru banii pe care i-am dat meritam mai multe informatii
oricum medicul l-am schimbat...dar am si citit eu foarte mult despre sarcina pentru ca daca nu te informezi singur, esti pierdut...prin sistemul medical romanesc

apropo, familiile prezentate in emisiune aveau si o situatie financiara buna...isi permiteau drumuri la Viena pentru amnio
ma gandesc ce se intampla cu cei multi, care nu isi permit sa mearga in Austria....cu cei care nu isi permit aceste teste genetice, pentru ca intr-o tara civilizata acestea ar trebui suportate in totalitate sau macar o parte de sistemul de asigurari

Oana 22+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Culmea este ca trendul unor tarilor civilizate este sa nu permita aceste teste din banii publici. Eu am mai povestit ca nu am putut face un Dublu Test complet in Norvegia pentru ca sunt sub 38 de ani. Cu rugaminti am obtinut o masurare a pliului nucal, medicul de familie s-a mirat ca am reusit sa am acea programare la ginecolog acreditat. Mai mult de atat nu pot face in Norvegia, sunt blocata in sistem pentru ca nu-s decat laboratoare de stat si n-am acces. Adica nici pe banii mei nu pot face nimic.
La Elisa am venit in Ro pentru TT complet. Pentru amniocenteza la fel ar trebui sa merg in alta tara sa o fac.

Pe foaia primita nu e scrisa si interpretarea rezultatelor? Poate de aceea nu a venit doctorul.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput