Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Enik sunt 2 teste care se fac din amnio , testul fisch care analizeaza decat o parte din cromozoni printre care si sindrom Down iar a 2 cariotipul si care analizeaza toti cromozomi, eu le-am facut pe amandoua ca ne-a zis ca s-ar putea sa nu poata fi prelucrata din fisch, eu tot risc de sindrom Down am avut
La testul fisch iti da rezultatul intr-o saptamana iar cariotipul 3 saptamani, nu mai stiu cat a fost fiecare, stiu decat ca amandoua analizele au fost ~1600 ron si ~600 ron recoltarea am facut la Medlife,parca ~ 600 ron era Fisch
Iti cere cam mult daca il face in spital

In spital daca ma duceam ma costa analizele ~1400 ron si duceam eu analiza la laborator si probabil ceva spaga la dr trebuia sa dau

Andrei 11.02.2006 si 23+

atunci ar trebui sa sun la laboratoare sa vad care mai fac si cat ii pretul.. sincer eu as face testul rapid..care ii oricum scump..pt al 2-lea..nu prea avem bani..

16+ cu o minune de
poze

Enik, iti repet ce au spus si fetele mai devreme: alege cu mare atentie dr. care iti va face amniocenteza, pentru ca este o interventie riscanta. Nu vreau sa te sperii, dar trebuie sa tii cont de acest lucru. Nu te sfii sa pui toate intrebarile medicului care iti va face amnio (in fond dai bani grei pentru aceasta interventie), sa stii exact in ce va consta ca sa stii la ce sa te astepti.

noi suntem cu toatele alaturi de tine si te asteptam cu vesti bune!

Elena 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

multumesc fetelor pentru sfaturi si raspunsuri.

racusor nu e tare, e moale..am baut si suc de portocale rece..am ppat si nitica cioco..si nik..nu vrea..joi o sa ajung la doctor..sper sa fie in regula cum spunea adriana ca mai are si momente..

enik iti tin pumnii. mai bine sa stai o noapte in spital pentru siguranat voastra!

----------------------------------------------
my somebody....

20+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

problema nu-i ca trebuie sa stau la spital o noapte...ca trece repede.. buba ii alta..eu nu am asigurare mediala..sa nu ma puna sa platesc spitalizarea sau ceva..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

multumesc fetelor pentru sfaturi si raspunsuri.

racusor nu e tare, e moale..am baut si suc de portocale rece..am ppat si nitica cioco..si nik..nu vrea..joi o sa ajung la doctor..sper sa fie in regula cum spunea adriana ca mai are si momente..

enik iti tin pumnii. mai bine sa stai o noapte in spital pentru siguranat voastra!

----------------------------------------------
my somebody....

20+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

problema nu-i ca trebuie sa stau la spital o noapte...ca trece repede.. buba ii alta..eu nu am asigurare mediala..sa nu ma puna sa platesc spitalizarea sau ceva..

16+ cu o minune de
poze

Intereseaza-te daca te poti interna cu asigurarea sotului

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

diseara la 8:45 am programare la un alt doctor..si o sa vorbesc cu el.. o sa-l pun in tema si pe sot cu treburile sa intrebe si el ca eu poate de emtii o sa uit ..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

Ziua buna burtici! Sa aveti o primavara minunata fara cod galben si cu multa lumina si pofta de viata!

Va raspund tuturor pentru liste: Cu mare placere si cu drag! Anytime!

eladea, mi-am salvat si eu listele puse de tine. Multumesc. Interesanta mustacioara lui Eric, cu acelasi aer misterios si gentil din fiecare poza.

Am fost la ecografie azi si, dupa cum se vede la semnatura, este , spre dezamagirea Ilincai care isi dorea o surioara. Insa a consolat-o, deocamdata, ideea ca ea va fi printesa familieie pe veci. In rest, masuratorile sunt foarte bune, pustiu' era jucaus si cooperant, l-am vazut un pic si pe 4D si mi s-a parut ca seamana cu Petru. Am comparat ecografiile la aceeasi varsta si masuratorile sunt aproape la fel, inclusiv profilul. Asa ca m-am distrat azi si acum ma pun pe cautat nume.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

De veghe, felicitari pentru baietel.
Enik, fa listuta sa fii sigura ca nu uiti sa intrebi nimic.

Paula, 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Deveghe, felicitari pentru baietel. Cei mici ai nostri vor avea numai de castigat cu fratiori de acelasi sex si diferenta asa mica de varsta. Fetele mari vor face sigur pe sefele.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

deveghe, felicitari pentru printz. Mama! ce de baieti se vor naste in iulie-august

22+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

deveghefelicitari pentru baietzel
eu am venit de la urzicisi nu am gasit nimic ca era zapada in tufele aleatre sa astept sa se topeasca,,pana atunci raman cu pofta

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

La multi ani si din partea mea si scuze pentru intarziere.
Deveghe, doamne ce fericita tre sa fii. Ma bucur tare mult pentru tine, sa dea DD sa fie intr-un ceas bun. Joi e randul meu, poate aflu si eu sexul, ca nu mai am rabdare.
va pup pe toate cu delfinasi cu tot si va doresc o primavara insorita si plina numai de vesti bune.

16+

Mergi la inceput