Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Nu stii cat asteptam noi, intreaga familie, nu v-am zis ca fiecare se roaga in secret pentru ceva: 1. Mama se roaga sa fie 2 fete. 2. Tata pentru fata si baiat. 3. Socri se roaga pentru 2 baieti (e vorba de dus numele mai departe, cumnata mea nu are si nici nu vrea copii) 4. Barbatu se roaga pentru o fata. 5. Eu pentru macar un baiat. 6. Bunicii pentru 2 stranepoti sanatosi si sa venim la anu in tara ca sa-i vada, au saracii deja 86 de ani. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 16+ |
daca la voi prababilitatile sunt mai mari

la noi parintii mei sperau fetita (ca au deja un nepot), socrii un baietel...pe noi cica nu ne interesa..dar tati visa in secret la baietel
si urmatorul bebe sa fie fetita...la asta cred ca speram toti
Bulina
22+ cu
nela_didea spune:
Enik iti tin pumnii, vei vedea ca totul va fi bine 
Apropo, poate ma lamuriti si pe mine. Cine trebuie si cine nu trebuie sa faca testul de SD,inca sunt tare nelamurita cu chestia asta.

16+
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 diseara la 8:45 am programare la un alt doctor..si o sa vorbesc cu el.. o sa-l pun in tema si pe sot cu treburile sa intrebe si el ca eu poate de emtii o sa uit .. 16+ cu o minune de ![]() poze |
te asteptam cu vesti bune!

Bulina
22+ cu
btz_ovi spune:
Deveghe felicitari pt cuculet.Pe zi ce trece se mareste clubul baieteilor ![]()
Fetelor am o intrebare : de obicei cand nasti natural te asista si medicul sau doar moasele?
20+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
racusor2010 spune:
deveghe, felicitari pentru baietel!
noroc ca nu mai e obligatorie armata, ca va dati seama ca faceam clubul mamicilor care isi trimit baietii sa invete sa traga cu arma
asa, umblam dupa ei prin discoteci ![]()
Bulina
22+ cu 
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nela_didea Enik iti tin pumnii, vei vedea ca totul va fi bine ![]() Apropo, poate ma lamuriti si pe mine. Cine trebuie si cine nu trebuie sa faca testul de SD,inca sunt tare nelamurita cu chestia asta. ![]() ![]() 16+ |
da, si eu am inceput sa am nelamuriri...eu am facut doar bitest, care a iesit bun, cu risc scazut...si nu am facut si triplu test...si la eco de 21 saptamani totul parea ok si bebe sanatos...
dar ce era cu probabilitatea aia de in RO 48% din copii se pot naste cu SD? asta inseamna aproape jumatate...mie mi se pare imposibil

nu mai inteleg nimic....
Bulina
22+ cu
btz_ovi spune:
citat din mesajul lui racusor2010
da, si eu am inceput sa am nelamuriri...eu am facut doar bitest, care a iesit bun, cu risc scazut...si nu am facut si triplu test...si la eco de 21 saptamani totul parea ok si bebe sanatos... dar ce era cu probabilitatea aia de in RO 48% din copii se pot naste cu SD? asta inseamna aproape jumatate...mie mi se pare imposibil ![]() nu mai inteleg nimic.... Bulina 22+ cu ![]() |
Racusor,daca imi aduc eu aminte bine (desi neuronul meu e brunet undercover
Eu sunt deja ingrijorata:de la inceputul sarcinii ma simt rau,am sperat ca odata cu terminarea trimestrului I vor trece si starile astea,insa in continuare ma simt buimaca,fara vlaga,somnoroasa,iar de la anumite mirosuri ma doare capul.Analizele mele au iesit fantastic de bune,sper sa nu fie nimic grav

20+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
Dragaica spune:
citat din mesajul lui racusor2010
da, si eu am inceput sa am nelamuriri...eu am facut doar bitest, care a iesit bun, cu risc scazut...si nu am facut si triplu test...si la eco de 21 saptamani totul parea ok si bebe sanatos... dar ce era cu probabilitatea aia de in RO 48% din copii se pot naste cu SD? asta inseamna aproape jumatate...mie mi se pare imposibil ![]() nu mai inteleg nimic.... Bulina 22+ cu ![]() |
Si mie mi se pare cam greu de crezut, asta ar insemna sa vedem numai copii cu Down pe strada si nu e asa.
La ce statistici fac astia in Ro.

Cat despre triplu test, mie nu mi-l fac, am sa vorbesc cu doctorul sa vad-l pot face la privat. Regula e urmatoarea, daca dublu test este bun nu se mai face TT, se trece direct la morfologia fetala.
Pe ine nu vroia sa ma vada decat peste 6 saptamani, m-a uitat urat la el si mi-a zis: ok, ok, ca sa te calmezi vino la 4 saptamani.
Cand am vorbit cu o prietena a carei sarcina a fost cu probleme mi-a zis sa nu fiu suparata ca e semn bun ca nu ma cheama des, asta inseana ca totul e ok si nu-si fac griji.
In tara in schimb am cunostinte care merg din 2 in 2 saptamani ddesi sarcina e fara probleme doar pentru ca asa le cheama medicul, noral ca platesc fiecare control.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
16+
racusor2010 spune:
nu cred sa aiba vreo legatura SD cu starile de rau...stai linistita!
dar daca e, zi-i doctorului tau starile pe care le ai...ca sa stai linistita...
Bulina
22+ cu 
Sheritra spune:
Un 8 Martie fermecator gravidutelor!
Noroc ca m-am petrecut de ieri, astazi am contramandat intalneala cu colegele de serviciu pe motiv de cod galben, si am avut dreptate, am dat perdelele la o parte si se vede cum bate vantul in rafale si cum zboara zapada in toate partile, e f frumos dar in afara de caine nimeni nu vrea sa iasa afara!
O astept pe vecina sa termine de copt minciuneii sau cum le spune cu nuca si miere
si sa aduca si la puturosi!
Shery
20
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)