Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 15
racusor2010 spune:
Draga, si eu cand aveam probleme mergeam la fiecare 2 saptamani
acum dupa eco de 21 saptamani ca a iesit ok si pentru ca nu mai am nici dureri nici contractii, mi-a zis sa ne vedem peste o luna si urmatoarea eco morfologica la 32 saptamani...
deci inseamna ca e de bine :)
Bulina
22+ cu 
Mycya spune:
btz_ovinu cred ca e de ce sa iti faci griji,este normal,organismul are acum un rol foarte important si iti papa toata energia.
18+
Cris2010 spune:
Buna din nou, burtici!
Deveghe, felicitari pt 
. Voi fetele o sa fiti in minoritate de-acum
.
Nici eu n-am facut TT la recomandarea medicului. DT a fost bun si eco la fel. Miercuri am morfo-fetala. Am mari emotii, mai ales ca ultima eco a fost pe 29 ian si n-am mai fost la nici un alt control. Sper sa vin cu vesti bune, miercuri.
Cris
21+ cu 
Dragaica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui btz_ovi
Racusor,daca imi aduc eu aminte bine (desi neuronul meu e brunet undercover Eu sunt deja ingrijorata:de la inceputul sarcinii ma simt rau,am sperat ca odata cu terminarea trimestrului I vor trece si starile astea,insa in continuare ma simt buimaca,fara vlaga,somnoroasa,iar de la anumite mirosuri ma doare capul.Analizele mele au iesit fantastic de bune,sper sa nu fie nimic grav ![]() 20+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
Fiecare sarcina e unica, poate asa reactioneaza organismul tau la sarcina.
Pentru verisoara mea sarcina a fost un cosmar, 9 luni de varsaturi, greturi zi si noapte, nu lua in greutate, a slabit cumplit, i s-a patat fata, ce mai arata oribil si uite ca a iesit o frumusete de fata.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
16+
btz_ovi spune:
Am zile si zile.Bine ca nici inainte nu eram o mare sportiva,tot asa puturoasa si somnoroasa eram,dar acum e jale cu mine.Sotul spune ca bebe e suparat cand pleaca el la Iasi si de asta face mofturi ![]()
Da,nici eu nu cred acele statistici,sunt inselatoare.
20+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Un 8 Martie fermecator gravidutelor! Noroc ca m-am petrecut de ieri, astazi am contramandat intalneala cu colegele de serviciu pe motiv de cod galben, si am avut dreptate, am dat perdelele la o parte si se vede cum bate vantul in rafale si cum zboara zapada in toate partile, e f frumos dar in afara de caine nimeni nu vrea sa iasa afara! O astept pe vecina sa termine de copt minciuneii sau cum le spune cu nuca si miere si sa aduca si la puturosi!Shery 20 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
cat am ras sherita de una sg

am ras de minciuneii tai
.sa ai pofta cand iti aduce sa te gandesti si la noi cele care nu au
18+
bamboletta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 bamboletta, magazinul din hala s-a mutat pe Arcu! Eu de acolo mi-am luat blugi. E pe colt la un bloc, inainte de Billa (cum cobori dinspre Pta Unirii spre Billa, pe partea stanga la intersectia anterioara inaintea celei cu Billa) Eu mi-aml uat colanti/ ciorapi cu 2 numere mai mari ca sa nu ma stranga si ii tin ridicati peste coaste ************************* Mihaela, [size=2] www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+ [ /size=2] |
mersi...a o sa dau o fuga si pe acolo cand am timp

vai eu mi-am luat colantii doar o marime mai mare

Bamboletta
15+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
crissy77 spune:
Apropo de ce-si doresc bunicii
(Otilia,
cica o sa se vada cine a fost mai cuminte...)
Soacra deja se adreseaza cu "... sa creasca papusica... surioara... etc". Tata ma intreaba daca joaca fotbal
, sotul vrea fata ca deh, vede la asta mare ca fetele ii iubesc mai mult pe tati si-i place, fiica-mea vrea surioara, sa nu care cumva sa vin cu fratior acasa
. Restul neamurilor nu si-au exprimat doleantele ![]()
beluistef,
niste idioti de sefi si colegi, nah
pt ei.
Am citit tot dar am uitat la fel![]()
enik, bafta cu amnio, eu am o colega care a facut si a fost ok.
Tampoane zilnice: eu mi-am cumparat o cutie mica, parfumate, inainte de Craciun (habar nu aveam ca-s
ca tot atunci mi-am facut provizia pe 6 luni de absorbante
, inca mai am. Nu le pot folosi ca imi vine sa
din cauza mirosului.
Cristina
15 s
&
Elise-Stefania
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Nu stii cat asteptam noi, intreaga familie, nu v-am zis ca fiecare se roaga in secret pentru ceva: 1. Mama se roaga sa fie 2 fete. 2. Tata pentru fata si baiat. 3. Socri se roaga pentru 2 baieti (e vorba de dus numele mai departe, cumnata mea nu are si nici nu vrea copii) 4. Barbatu se roaga pentru o fata. 5. Eu pentru macar un baiat. 6. Bunicii pentru 2 stranepoti sanatosi si sa venim la anu in tara ca sa-i vada, au saracii deja 86 de ani. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 16+ |
Mai, tot bunicii cei mai intelepti....
Larisa
20+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
bamboletta spune:

www.youtube.com/watch?v=TDZras1U2y8" target="_blank">Mama

A fost frumos emotionant la serbare
asa mici si scumpi...cum spuneau poezii...cantecele...au facut si felicitari pt mama
...cand am timp pun poze....acum sunt ocupata fac "mucenici-sfintisori" ma aluatul la crescut dupa ma apuc de impletit![]()
sa fiti iubite 
Bamboletta
15+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)