Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
Cris2010 spune:
Enik, sa dea DD sa fie bine. Ai incredere in el. Suntem si noi alaturi de tine
.
Cris
21+ cu 
beluistef spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Imi pare rau, Belu . M-ai lasat cu gura cascata... Si colegele nu se simt prost fata de tine? Esti cumva mai noua, chiar si asa...Cris 21+ cu ![]() |
Tocmai de aia spuneam mai sus ca gestul conta...ca nu as merge cu ei la masa... sunt niste nesuferite cu nasul pe sus ca ele au functie mai mare ca a mea...deh

si cand este ceva vorbesc destul de urat. Si noca vechime...sunt de 2 ani la ei in departament, mai nou este directorul asta ca a venit dupa ce m-am angajat eu. Dar te pui cu x.000 euro ai lor...te rog frumos 
Elena,
22+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
beluistef spune:
Michelle o sa incerc si reteta asta, multumesc. Sper sa nu se mai intareasca.Si nu pun la suflet chiar deloc, ma dezgusta astfel de persoane, in special si dupa faza de la Craciun cu primele ...
Enik bafta la doctor si daca se ajunge la amnio, mult succes.
Elena,
22+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beluistef![]()
Tocmai de aia spuneam mai sus ca gestul conta...ca nu as merge cu ei la masa... sunt niste nesuferite cu nasul pe sus ca ele au functie mai mare ca a mea...deh ![]() si cand este ceva vorbesc destul de urat. Si noca vechime...sunt de 2 ani la ei in departament, mai nou este directorul asta ca a venit dupa ce m-am angajat eu. Dar te pui cu x.000 euro ai lor...te rog frumos ![]() *************************************************** Elena, 22+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
uite de asta la noi in tara e cum e...pentru ca pana si o pers care de fapt nu are o functie importata face discriminari si chiar daca ar fi importanta nu trebuie sa existe asa ceva,pana vor intelege persoanele alea ca suntem egali cu totii vor trece zeci de ani,poate si mai mult
18+
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui beluistef Ovi draga si mie imi place Sibiul, iar la Sibiel inca nu am ajuns, sper sa ajungem prin vara ca ama auzit ca este frumos...in schimb am fost la Ocna la baie, la Curmatura catre Paltinis, unde curge si apa si te poti balaci cat vrei la gratar. Abia astept sa vina caldura sa putem iesi din casa... *************************************************** Elena, 22+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Vaiii,nu mai zi
.Mi-am propus ca atunci cand iau permisul si imi fac "rodajul " pentru un pic de experienta,trag o fuga cu sotul pe la Sibiu,Sibiel,Brasov,Cluj sa ii arat si lui tara noastra minunata,iar pe bebe sa il scot la aer curat
20+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
ooana spune:
| citat din mesajul lui beluistef Hai sa ma descarc un pic de starea naspa in care sunt, ma simt..... Si de 1 martie si astazi directorul a invitat femeile si fetele din biroul meu..sunt multe birouri... la o pizza...buuun suntem in total 7 de gen feminin in acelasi birou, insa se pare ca pe mine tot timpul m-a trecut ca fiind masculin sau poate neutru ![]() , iar dintre "femeile " din birou nici una nu este mamica...ziua mamei... ce parere aveti ...nu-i asa ca este frustrant sa vezi cum te marginalizeaza in chestii din astea pe fata ![]() ![]() ...oricum eu apucasem sa mananc, insa gestul eu zic ca conteaza mai mult...in fine un taranoi in apucaturi...*************************************************** Elena, 22+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
incearca sa te gandesti ca il mai vezi doar cateva saptamani
...si nu merita sa te superi tu
pentru un asemenea "mitocan"
puiutz_mic spune:
LA MULTI ANI MAMICI, FETITE SI DELFINASE
O primavara insorita, cu multe bucurii si vesti bune si multe impliniri

Cris si Oana, eu am perna Dormeo Memory, dar am vazut pe site la Dormeo ca au o oferta la Dormeo Memosan (arata la fel cu a mea). Eu dorm mult mai confortabil!
Enik, iti doresc sa iei cea mai buna decizie si daca e sa faci amnio, sa fie cu rezultat foarte bun!!!
Belu, nu mai pune la suflet necazul! Imi dau seama ca e dificil sa lucrezi intr-o echipa in care simti ca nu prea contezi, dar DD are grija de toti si de toate! Poate ca sunt invidioase pe tine, iar seful o fi vreun misogin. Iti doresc un 8 Martie minunat cu sotul si cu fetitele tale!
la toate fetele si sa aveti o saptamana cu vesti frumoase!
Elena
17+
Creatza11 spune:
La multi ani, mamicilor!!! Sa aveti o pimavara frumoasa, sa aveti delfinasi sanatosi, iar voi sa ramaneti mereu asa!!!
ovi, si eu iau utrogestan, este progesteron, sub forma de ovule. Se ia cred, numai in primul trimestru de sarcina sa ajute sarcina sa se impanteze bine in uter si sa ajute placenta la inceput. Oricum ar trebui probabil facute analize, sa vedem daca intr-adevar corpul nostru are un deficit de progesteron, si apoi se va lua sau nu supliment. Dar, la noi, in Romania, majoritatea medicilor il prescriu gravidelor....probabil nu-ti face nici rau daca il iei si nu ai neaparat nevoie de el.
mycya e gata pizza? Mai am si eu loc?
beluistef este intr-adevar un PORC sefu tau, dar si asa , ignora totul caci nu merita ....oricum scapi de el in curand 
enik ma bucur ca esti mai linistita, asa si trebuie. Eu zic ca sa faci totusi amniocenteza, poate doar asa vei putea inlatura orice gand necurat, care, fara sa vrei, tot iti vine in minte. Iar in ceea ce priveste seara petrecuta in spital, este, asa cum spunea si Carmen, mult mai indicat, sa poti beneficia de ingrijire speciala daca apar complicatii, oricum o sa treaca repede, ai sa vezi....
17+
Creatza11 spune:
puiutz mersi, dar parca nu m-as ma face blonda.....Sincer, daca nu mi-ar fi aparut cateva fire albe de la stresul cu sarcinile, nu m-as mai vopsi deloc, asmerge o perioada pe naturalete.![]()
17+