Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
beluistef spune:
Mycya accept invitatia
...sunt pe drum ...
, si poate imi dai si mie o reteta minune de pizza cu blat facut, ca ale mele se cam intaresc...chiar as vrea o reteta buna sa-i uimesc pe ai mei.
Paula draga, ma bucur ca mai este un picutz pana in mai si intru in prenatal...rapoarte si toate cele vor...dar cand este vorba de asta fac discriminari pe fata...nu vreau sa intelegeti ca vroiam neaparat sa merg, din contra ...insa gestul lui ca director ... pur si simplu te lasa fara cuvinte. Bine a mai fost si la Craciun, cand m-au lasat singura in birou ptr. 2 ore, tot ptr. o iesire din asta, acum macar sunt cu un coleg....
Ovi draga si mie imi place Sibiul, iar la Sibiel inca nu am ajuns, sper sa ajungem prin vara ca ama auzit ca este frumos...in schimb am fost la Ocna la baie, la Curmatura catre Paltinis, unde curge si apa si te poti balaci cat vrei la gratar. Abia astept sa vina caldura sa putem iesi din casa...
Elena,
22+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
arana_ar spune:
la multi ani mamici!sa aveti numai impliniri si bucurii de la delfinasii din burtica
pupici

Raluca
18+
CarmenAlbu spune:
La multi ani Femei, La multi ani Mame!
Enike e bine sa stai peste noapte daca apar complicatii! Mergi la cineva car face foarte des! Nu la un profesor cu nume mare si timp putin, ca ai nevoie de cineva cu practica sa ia bine lichid!
eLENA CE NESIMTIT, EU II ZICEAM CATEVA REGULI GRAMATICALE el, ea, prostul...samd
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
18+ cu 
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Mycya accept invitatia , si poate imi dai si mie o reteta minune de pizza cu blat facut, ca ale mele se cam intaresc...chiar as vrea o reteta buna sa-i uimesc pe ai mei.Paula draga, ma bucur ca mai este un picutz pana in mai si intru in prenatal...rapoarte si toate cele vor...dar cand este vorba de asta fac discriminari pe fata...nu vreau sa intelegeti ca vroiam neaparat sa merg, din contra ...insa gestul lui ca director ... pur si simplu te lasa fara cuvinte. Bine a mai fost si la Craciun, cand m-au lasat singura in birou ptr. 2 ore, tot ptr. o iesire din asta, acum macar sunt cu un coleg.... Ovi draga si mie imi place Sibiul, iar la Sibiel inca nu am ajuns, sper sa ajungem prin vara ca ama auzit ca este frumos...in schimb am fost la Ocna la baie, la Curmatura catre Paltinis, unde curge si apa si te poti balaci cat vrei la gratar. Abia astept sa vina caldura sa putem iesi din casa... *************************************************** Elena, 22+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
tzias da cu cea mai mare placere numai ca eu nu prea fac pizza,sotul face pe vatra si face un aluat anume ca sa nu creasca ca ala de acasa,ca trebuie intinsa cu mana.in orice caz cand vine de la servici am sa il intreb.

18+
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc Eu nici acum nu pot bea 2 l de apa pe zi, mi se face rau instantaneu. Doctora a zis sa beau atat cat pot, pentru ca nici consumul in exces nu e bun, se poate acumula in tesuturi si atunci e mai rau. Sper sa nu ii fac rau lu' bb. Lala, eu am avut o perioada in care nu l-am simtit prea bine pe bebita, dar acum si-a revenit. ![]() 22+ Vine bebe! ![]() |
Si eupatesc la fel cu apa. Ma fortez sa beau cat de cat ca altfel nu am senzatie de sete. Bine, ce-i adevarat ca beau lapte cam doua cani, mananc supa, mai beau fresh de portocale, ceai cateodata, fructe. Eu stiam ca trebuie minimum 2 l de lichide, nu neaparat apa. Odata am exagerat si m-am chinuit de am baut doi litri de apa simi s-au umlfat groaznic picioarele.
Noapte mai simt gatul si gura uscate si mai iau cate-o gura de apa cand ma trezesc la toaleta.
Cris
21+ cu
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui lalala13 btz_ovi canesten are aceasi substanta activa ca si clotimazol, numai ca e produs de alta firma. deci e acealsi lucru. si mie cred ca imi da bataie o candida si ma dau cu canesten unguent numai extern pana ajung la doctorita. mai ales ca scurgerea mea e abundenta si galbuie..si m-ati pus pe ganduri ca la voi spuneti ca e transparenta. si la mine fara absorbante nu rezist..si trebuie si alea schimbate. insa am observat ca depinde si de calitatea absorbantului depinde si confortul meu. fetelor daca de 2 zile nu mai simt bebelul sa ma ingrijorez? apropos voi obositi cand gatiti? ca eu, si daca spal ceva vase simt nevoia sa ma asez dupa ![]() ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 20+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
ai burtica tare cumva? ca asta ar putea fi un motiv...
pentru linistea ta du-te la o ecografie sa vezi daca e totul in regula...
sau bea un suc de portocale mai rece sau ceva care sa il stimuleze si vezi ce se intampla...
dar mai bine mergi la o eco !

Bulina
22+ cu
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui beluistef Hai sa ma descarc un pic de starea naspa in care sunt, ma simt..... Si de 1 martie si astazi directorul a invitat femeile si fetele din biroul meu..sunt multe birouri... la o pizza...buuun suntem in total 7 de gen feminin in acelasi birou, insa se pare ca pe mine tot timpul m-a trecut ca fiind masculin sau poate neutru ![]() , iar dintre "femeile " din birou nici una nu este mamica...ziua mamei... ce parere aveti ...nu-i asa ca este frustrant sa vezi cum te marginalizeaza in chestii din astea pe fata ![]() ![]() ...oricum eu apucasem sa mananc, insa gestul eu zic ca conteaza mai mult...in fine un taranoi in apucaturi...*************************************************** Elena, 22+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
un mitocan !

multi
de la noi!Bulina
22+ cu
Cris2010 spune:
Imi pare rau, Belu
. M-ai lasat cu gura cascata... Si colegele nu se simt prost fata de tine? Esti cumva mai noua, chiar si asa...
Cris
21+ cu 
beluistef spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
tzias da cu cea mai mare placere numai ca eu nu prea fac pizza,sotul face pe vatra si face un aluat anume ca sa nu creasca ca ala de acasa,ca trebuie intinsa cu mana.in orice caz cand vine de la servici am sa il intreb. ![]() ![]() ![]() 18+ |
Chiar te rog ca tare as vrea o reteta de la mama ei sa nimeresc si eu odata blatul ala.mercic

Elena,
22+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui beluistef si poate imi dai si mie o reteta minune de pizza cu blat facut, ca ale mele se cam intaresc...chiar as vrea o reteta buna sa-i uimesc pe ai mei. *************************************************** Elena, 22+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Ulei de masline 1.5 lg
Apa 320 ml
Sare 2 lgte
Faina 640 g
Drojdie 5 g (uscata)
later edit: sarea nu se amesteca cu drojdia niciodata (in masina de paine se pun ingerdientele exact in ordinea asta)
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!