Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
adrianaBuc spune:
Eu nici acum nu pot bea 2 l de apa pe zi, mi se face rau instantaneu. Doctora a zis sa beau atat cat pot, pentru ca nici consumul in exces nu e bun, se poate acumula in tesuturi si atunci e mai rau. Sper sa nu ii fac rau lu' bb.
Lala, eu am avut o perioada in care nu l-am simtit prea bine pe bebita, dar acum si-a revenit. 
22+
Vine bebe! 
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 hehe...si mie mi sete dimineata de ceva foarrrtteee recee.. de zici ca noaptea m-am petrecut.. fetelor care ati facut amnio..voi ati fost internate? ca mie doctorita mi-a zis ca va trebui sa raman peste noapte la spital.. 16+ cu o minune de ![]() |
Adica faci amnio? Ca nu ne-ai mai povestit ce-a zis medicul.
Alina
18+ cu 
gargarita
beluistef spune:
Hai sa ma descarc un pic de starea naspa in care sunt, ma simt.....
Si de 1 martie si astazi directorul a invitat femeile si fetele din biroul meu..sunt multe birouri... la o pizza...buuun suntem in total 7 de gen feminin in acelasi birou, insa se pare ca pe mine tot timpul m-a trecut ca fiind masculin sau poate neutru 
, iar dintre "femeile " din birou nici una nu este mamica...ziua mamei... ce parere aveti ...nu-i asa ca este frustrant sa vezi cum te marginalizeaza in chestii din astea pe fata 

...oricum eu apucasem sa mananc, insa gestul eu zic ca conteaza mai mult...in fine un taranoi in apucaturi...
Elena,
22+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Mycya spune:
| citat din mesajul lui beluistef Hai sa ma descarc un pic de starea naspa in care sunt, ma simt..... Si de 1 martie si astazi directorul a invitat femeile si fetele din biroul meu..sunt multe birouri... la o pizza...buuun suntem in total 7 de gen feminin in acelasi birou, insa se pare ca pe mine tot timpul m-a trecut ca fiind masculin sau poate neutru ![]() , iar dintre "femeile " din birou nici una nu este mamica...ziua mamei... ce parere aveti ...nu-i asa ca este frustrant sa vezi cum te marginalizeaza in chestii din astea pe fata ![]() ![]() ...oricum eu apucasem sa mananc, insa gestul eu zic ca conteaza mai mult...in fine un taranoi in apucaturi...*************************************************** Elena, 22+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
oricum o sa fie cea mai rea pizza care a mancat-o in viata lui
pt ca a indraznit sa te enerveze.vb aia ce pretentii poti avea de la unu
18+
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui Mycya beluistefte invit eu la o pizza facuta de sotzu meu ![]() 18+ |
Da da ,vin si eu
de pofta,insa ma duc la frigider dupa un iaurt,nu pot papa nimic,ma simt foarte rau si obosita.Beluistef te nvidiez ca stai in Sibiu.Pt mine a fost dragoste la prima vedere si cred ca in inima mea o sa ramana mereu orasul dupa care voi tânji

20+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
paula_m spune:
| citat din mesajul lui beluistef Hai sa ma descarc un pic de starea naspa in care sunt, ma simt..... Si de 1 martie si astazi directorul a invitat femeile si fetele din biroul meu..sunt multe birouri... la o pizza...buuun suntem in total 7 de gen feminin in acelasi birou, insa se pare ca pe mine tot timpul m-a trecut ca fiind masculin sau poate neutru ![]() , iar dintre "femeile " din birou nici una nu este mamica...ziua mamei... ce parere aveti ...nu-i asa ca este frustrant sa vezi cum te marginalizeaza in chestii din astea pe fata ![]() ![]() ...oricum eu apucasem sa mananc, insa gestul eu zic ca conteaza mai mult...in fine un taranoi in apucaturi...*************************************************** Elena, 22+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Vrei sa zici ca pe tine nu te-a invitat?Dar cum se poate asa ceva?Chestia asta intrece orice limita...Sunt unii care nu spun nici un La Multi Ani, sau nu aduc o floare , dar inca de astfel de discriminari nu am auzit...pt unele da, iar pt altele ba...Mai ai un pic si dupa aceea nu mai tb sa-i suporti o lunga perioada de timp.

Paula,
20+ cu
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Da da ,vin si eu de pofta,insa ma duc la frigider dupa un iaurt,nu pot papa nimic,ma simt foarte rau si obosita.Beluistef te nvidiez ca stai in Sibiu.Pt mine a fost dragoste la prima vedere si cred ca in inima mea o sa ramana mereu orasul dupa care voi tânji ![]() 20+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
va invit pe toate
sotu e bun si o sa faca pt toate si cu de toate ce va place
,numa eu nu vreau,am sotu de meserie vad pizza zilnic dar nu am mai mancat de 2 luni
18+
enik83 spune:
am intrat sa va citesc si m-a luat valul..nu am apucat sa va povestesc ce am facut sambata..![]()
culmea a fost ca dupa doua zile de bocit sambata dimineata m-am trezit asa de linistita..nu-mi venea sa cred.. am ajuns la cabinet..mi-a vazut analizele doctorita..mi-a zis ca trebuie sa-mi recomande sa-mi fac amnio ca asa se face..insa nici o clienta de-a ei care si-a facut nu a avut rezultat cu SD.. ASA CA MAI PE OCOLITE NE-A ZIS CA NU-I CAZUL.. dar cand am facut eco..a vazut iar puncticelul si atunci ne-a zis ca totusi pt linistea noastra ar fi mai bine sa o facem..
azi sper sa ajungem si la un alt doctor sa vedem ce zice si el..si in functie de ce ne zice..ne hotaram.. am inteles ca se face la spital si trebuie sa stai peste noapte acolo.. sa vedem.. oricum nu mai mi asa de frica..asa m-am linistit.. cred ca DD m-a ajutat mult..
16+ cu o minune de 
poze
[url=http://lilypie.com]
[/url]bebita[/url]
Mycya spune:
| citat din mesajul lui enik83 am intrat sa va citesc si m-a luat valul..nu am apucat sa va povestesc ce am facut sambata.. culmea a fost ca dupa doua zile de bocit sambata dimineata m-am trezit asa de linistita..nu-mi venea sa cred.. am ajuns la cabinet..mi-a vazut analizele doctorita..mi-a zis ca trebuie sa-mi recomande sa-mi fac amnio ca asa se face..insa nici o clienta de-a ei care si-a facut nu a avut rezultat cu SD.. ASA CA MAI PE OCOLITE NE-A ZIS CA NU-I CAZUL.. dar cand am facut eco..a vazut iar puncticelul si atunci ne-a zis ca totusi pt linistea noastra ar fi mai bine sa o facem.. azi sper sa ajungem si la un alt doctor sa vedem ce zice si el..si in functie de ce ne zice..ne hotaram.. am inteles ca se face la spital si trebuie sa stai peste noapte acolo.. sa vedem.. oricum nu mai mi asa de frica..asa m-am linistit.. cred ca DD m-a ajutat mult.. 16+ cu o minune de ![]() poze [url=http://lilypie.com] [/url]bebita[/url] |
Doamne Doamne e mare si ne ajuta pe toate,doar ca trebuie sa avem incredere in el.

ma bucur asa mult ca te-ai linistit
18+