Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 19
puiutz_mic spune:
Michelle arati fantastic! Nu cred ca trebuie sa te ingrijoreze marimea burticii. Stiu unele gravidute care nici la 9 luni nu pareau a fi insarcinate. Vezi ce iti spune medicul cand mergi la eco pe 25 martie. Din cate stiu e Buna Vestire in ziua aceea, nu? Sa fie si pentru tine la fel! 
Elena
17+
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Legat de absorbante:eu folosesc absorbante zilnice de la Discreet,aromate,insa sincer nu observ sa imi faca rau. Tina (sper ca tu ai vorbit despre ) canesten ovule pentru candida.Cat te-au costat? Si eu m-am pricopsit cu o candida,mi-a recomandat dr CLORTIMAZOL ovule si unguient,au costat in jur de 13 lei amandoua,iar canesten 3 ovule costau cam 130 lei. ![]() Dar sa va zic cu aceasta candida a mea.In nov pe la sfarsit aveam usturimi in timpul urinarii si dureri in timpul actului sexual.Am fost la un ginecoloc (fiind batran am crezut ca are experienta fara de unul tanar) iar acest medic dupa o un consult foarte amanuntit si prelevat probe de secretie si urina,mi-a spus ca am cervicita,care a aparut din cauza lipsei de igiena.Mi-am zis "what the fuck?",doar ma spalam seara de seara la exterior cu ceai de musetel (m-a invatat mama de mica ca este foarte bun).Bineinteles ca idiotul mi-a dat o sumedenie de antibiotice.Si cand i-am spus dr sapt trecuta despre boala,mi-a spus ca este o lipsa de profesionalism din partea lui,in primul rand pentru ca nu era cervicita ci candida,eram insarcinata si nu mi-a spus (aveam 5 sapt) si pe deasupra mi-a dat si antibiotice de 4 feluri.Crunt.Totusi bebica meu e puternic si sanatos Dragaica spuneai ceva de utrogestan,si am mai citit pe la altcineva si progesteron.Pentru ce se iau?Eu mi's mai blonduta asa Va pup si o zi frumoasa tare 20+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
Am luat Canesten Gyn3 (substanta activa Clotrimazol) si contine 3 ovule. M-a costat 34 lei/cutia/3 ovule.
Le-am luat, mi-am sunat doctora sa o intreb daca repet analiza si mi-a spus ca nu mai este nevoie.
tina
19+
ooana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Otiliav
Culmea este ca trendul unor tarilor civilizate este sa nu permita aceste teste din banii publici. Eu am mai povestit ca nu am putut face un Dublu Test complet in Norvegia pentru ca sunt sub 38 de ani. Cu rugaminti am obtinut o masurare a pliului nucal, medicul de familie s-a mirat ca am reusit sa am acea programare la ginecolog acreditat. Mai mult de atat nu pot face in Norvegia, sunt blocata in sistem pentru ca nu-s decat laboratoare de stat si n-am acces. Adica nici pe banii mei nu pot face nimic. La Elisa am venit in Ro pentru TT complet. Pentru amniocenteza la fel ar trebui sa merg in alta tara sa o fac. Pe foaia primita nu e scrisa si interpretarea rezultatelor? Poate de aceea nu a venit doctorul. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ ![]() |
ba da scrie...si cum ziceam rezultatele au fost foarte bune...dar la cabinet privat, unde platesc de fiecare data cred ca meritam si eu 5 min de explicatii din timpul medicului
deveghe spune:
Dragi burtici, va multumesc. Sa fiti sanatoase si voioase si sa aveti sarcini blande in continuare si copii sanatosi si destepti! Sa aveti parte doar de vesti bune!
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) &
17+ cu 
maya71 spune:
| citat din mesajul lui Iulia_N La multi ani gagici cu burtici!! am si eu o intrebare: p la 5 dim mi a fost sete si bineinteles ca de lene nu m am trezit sa beau apa. intr un final...cand nu mai ma lua somnu, m am ridicat si am baut dar pe la 8 mi a aparaut un mare herpes...acum vr o ora...inca unu...credeti ca ar trebui sa mi fac griji? oare poate fi de la altceva?? as putea sa mi pun plasturi d aia pt herpes sau sa mi dau cu altceva? mi e teama sa nu pateasca bebelina ceva...eu mai putin contez... astept parerile voastre! 15+![]() |
Seara buna delfinute!
Iulia, ai rezolvat cu herpesul? Eu am fost 'profesionista' la asa ceva. Herpesul este un virus care 'sta' in stomac si cum nu/ti convine ceva - hop si el. Se mai poate face si pe sistem nervos, din cauza stresului, sete, alimente... variate motive. Eu iau Zovirax (dar este adus din Israel) este fff eficient, si ma ung cu aciclovil... trece de pe o zi pe alta, De cand am luat Zovirax imi apare din ce in ce mai rar. Si aloe vera (planta tre sa aiba mai mult de 3 ani) este eficienta, gelul de la frunza.
Mycya spune:
Bamboletta sa nu uiti sa ne spui cum ti-au iesit mucenicii
numai la ei ma gandesc
si bineinteles la urzicile enikai
18+
bumblebee spune:
Denisa, esti tare
, mititeii impart garsoniera ![]()

Dragaica, da-ti seama ca mai incolo nici n-o sa te lase sa te uiti la alti bbi.
Michelle
, burtica frumoasa ai! Eu chiar nu cred in burtica prea mare sau prea mica.
Mycya, super pozicile cu ursuletul, si gogoselele. Ne bagi in boale cu ideile culinare!
Eu mai bag vreo 2 stiri si
. 

Alina
18+ cu 
gargarita
Mycya spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Mycya, super pozicile cu ursuletul, si gogoselele. Ne bagi in boale cu ideile culinare! ![]() Alina 18+ cu ![]() gargarita |
sar'mana pentru aprecieri

.ideea cu gogoselele de pe bucataras am luat-o nu stiu cine a pus linkul aici si cum nu am putut sa ma abtin am fugit sa trag cu ochiul,si de atunci ba poftesc eu dupa ele ba ele dupa mine si tot asa
18+
matusa77 spune:
puiutz -abia acum am putut citi mesajul tau, cu cea mai mare placere putem sta de vorba.
saptamana 20
Ducu