Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 20
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matusa77 puiutz -abia acum am putut citi mesajul tau, cu cea mai mare placere putem sta de vorba. saptamana 20 Ducu |
Spune-mi te rog cam ce conditii sunt la maternitatea de la Cernavoda, sunt rezerve, cu cate paturi, daca ai idee cam cat o sa ne coste nasterea la Dl. Dr. Fawaz (tare mi-e ca o sa fac cezariana). Si cam ce crezi ca imi mai poti povesti despre ce e pe acolo, ce ar trebui sa fac. Off, iarta-ma, poate iti cer prea multe informatii. Raspunde-mi doar la ce stii pana acum.
Multumesc mult pentru bunavointa

Elena
17+
puiutz_mic spune:
Maya, draga, cum esti? Ti-ai revenit dupa lunga deplasare? Spuneai intr-o seara ca te simti rau.. Ce vesti ne mai dai? Ce ai primit de 8 Martie?
Elena
17+
maya71 spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Maya, draga, cum esti? Ti-ai revenit dupa lunga deplasare? Spuneai intr-o seara ca te simti rau.. Ce vesti ne mai dai? Ce ai primit de 8 Martie? ![]() Elena 17+ |
...Puiutz, sunt bine... dar zici ca sunt batuta, am febra musculara cu carul (de la atata dans si piscina... ziua 'munca', seara distractie si diminata vai de noi...). Joi seara chiar eram obosita si stresata dar mi/am revenit.
Incerc sa recuperez cu cititul... si... chestia cu scurgerile... cand am ramas insarcinata asta a fost primul semn iar in seara aceasta a aparut ceva asemanator dar... m/as mira sa fie aceeasi cauza ca nu a avut cand asa de repede... dar ma rode mai ales ca sunt destul de atenta cu igiena, am un singur partener... ups, tre sa am o discutie cu el se pare...
De 8 martie ce am primit? Sa nu razi, promiti?! covorase de cauciuc ptr masina... il tot 'roade'cand mergem cu masina mea sa nu murdareasca... asa ca a fost momentul (dar sa stii ca sunt excelente, le/am si 'probat').
Razi?????? Poti sa razi ca si eu am ras. Mi/a dat bani mai demult si nu mi/am luat asa ca a fcut el gestul asta.
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor am o intrebare : de obicei cand nasti natural te asista si medicul sau doar moasele? 20+cu ...[b]IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
In Romania am fost in sala de nasteri cu doctorita mea, cea care mi-a urmarit sarcina si doctorul de garda. Din cand in cand mai venea sa vada situatiunea si seful de sectie care lua fiecare gravida in parte la analizat. In general e chemat de urgenta un doctor daca e vorba ca se apropie expulzia.
In Norvegia am nascut cu 2 moase.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

matusa77 spune:
puiutz eu am fost internata la inceputul sarcinii, am stat intr-o rezerva intradevar rezerva are 2 paturi dar nu stau niciodata 2 gravide in aceiasi rezerva, de regula cel de al doilea pat il foloresc insotitorii rezerva costa 50/noapte are baie proprie, televizor, aer conditionat care cred ca o sa fie necesar in vara cand nastem noi, camera arata binisor bebe are pat in camera cu tine.
saptamana 20
Ducu
matusa77 spune:
cat despre costul cezarienei nu exista un pret fix, doctorul acesta isi face treaba indiferent de cat ii dai, nu e pretentios, nu cere bani niciodata insa eu ma gandeam cam la 300 euro
tu ai dat ceva pana acum doctorului in afara de pretul eco, presupun ca mergi la pro--ta
saptamana 20
Ducu
maya71 spune:
Sper sa va faca sa zambiti... pe mine da.
http://callhim.virtbox.ru/
de noapte buna! Maine o sa am timp mai mult sa stau cu voi.
bamboletta spune:
Mi-au iesit mucenicii ![]()
serviti va rog 
btz_ovi-daca ai medicul tau pe perioada sarcinii nasti cu el(doar daca nu pleaca in concediu sau la vreo specializare) daca nu ai medic nasti cu moasa doar in caz de complicatii vine medicul
Tina-multa sanatate 
am vazut burtika de michelle,creatza,mycya, 

sper ca nu am uitat pe nimeni...scriu din ce imi aduc aminte 
Bamboletta
15+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui matusa77 cat despre costul cezarienei nu exista un pret fix, doctorul acesta isi face treaba indiferent de cat ii dai, nu e pretentios, nu cere bani niciodata insa eu ma gandeam cam la 300 euro tu ai dat ceva pana acum doctorului in afara de pretul eco, presupun ca mergi la pro--ta saptamana 20 Ducu |
Nu i-am dat nimic in afara de costul ecografiei, e adevarat. Da, la Provita merg. E atat de ok Dl. Dr. Fawaz, ca mi-e si rusine sa nu-i dau nimic. Pentru cezariana si eu cred ca e ok 300 euro.
Elena
17+