Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

La multi ani dragi mamici! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite!
Va ofer cate un buchetel de lalele rosii si un

Imi pare rau ca am intrat atat de tarziu dar m-am simtit tare rau. Am racit!
Am sunat doctora si am intrat pe tratament...sa speram ca maine va fi mai bine.

Nu am reusit sa citesc nimic....ma apuc si revin!

tina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

nici eu nu prea simt pe bebe...doua zile l-am simtit dar azi,deloc.dar cine stie poate a dormit mai mult azi.burtici va invit la o gogosica,am facut iar ca a poftit sotu,daca doriti servitzi-va din castronel pe picasa

18+

Vai merg de minune dupa salata mea bulgareasca.Ahhh
Nici al meu nu face box,desi la 19 sapt si 5 zile avea 395g(destul de grasunel a zis medicul),simt mangaieri usoare

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:

nici eu nu prea simt pe bebe...doua zile l-am simtit dar azi,deloc.dar cine stie poate a dormit mai mult azi.burtici va invit la o gogosica,am facut iar ca a poftit sotu,daca doriti servitzi-va din castronel pe picasa

18+

Mycya arata fantastic gogosile!!!!

Nu te ingrijora pentru bebe! Pana la 20s nu il vei simti zilnic. Si am citit ca 90% din timp bebe doarme in burtica, asa ca doar in 10% ramasi il putem simti.

Elena 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Fetele, v-as servi si eu cu ceva bun, dar nu prea am mare lucru...acum am primit de la sotul meu o cutie de bomboane Poiana asortate. Va servesc si pe voi cu drag!

Elena 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Tina, insanatosire grabnica! Ce tratament ai?
Eu cand am intrebat dr. ce medicamente sa iau cand ma doare gatul sau cand sunt racita mi-a zis sa nu iau nimic.. si m-am tratat numai cu ceaiuri cu miere si lamaie si multe citrice (vit C)

Mycya arata fantastic gogoselele!
Pe mine insa nu ma tenteaza, am mucenici facuti de mama (si noi am primit pachet )

Apropos de ascultat muzica eu am un playlist pe youtube cu muzica clasica (eu numai asta ascult), daca doriti voi trimite link-ul pe mailul comun.

Am pus si eu pozici facute in seara asta pe picasa.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:

18+

Vai merg de minune dupa salata mea bulgareasca.Ahhh
Nici al meu nu face box,desi la 19 sapt si 5 zile avea 395g(destul de grasunel a zis medicul),simt mangaieri usoare

Us
My Baby Boy

al meu zici ca face box in burtica sper sa ii fie bine acolo ...si sa faca de placere asa

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Si eu vreau gogosele

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
Mycya arata fantastic gogoselele!
Pe mine insa nu ma tenteaza, am mucenici facuti de mama (si noi am primit pachet )

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+

as fi preferat si eu sa pap mucenicidar nu am.dar o sa fac sigur si eu cand va fi pe stil vechi cei 40 de mucenici.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ai mei sunt gelosi , il tineam pe unu din baietii amicilor mei in brate si-l mangaiam cand am simtit ca un ghiont in partea stanga, ceva gen: Hei.....ai deja 2

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Ai mei sunt gelosi , il tineam pe unu din baietii amicilor mei in brate si-l mangaiam cand am simtit ca un ghiont in partea stanga, ceva gen: Hei.....ai deja 2

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

De mici isi arata personalitatea

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput