Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Oana, felicitari pt vestile bune!
Adriana bafta multa la eco sa se vada rusinica! La ce dr mergi?
Enik, felicitari pt puta, sa creasca mare si voinica!
Beluistef, un pastramagiu, coate-goale, scarta-scarta pe hartie, in loc sa-ti pupe talpile ca mai vii la munca! Io zic sa0l dai in judecata pe motiv de discriminare seuxuala si zgarciobaneala!
BTZ nu-i greseala, s-a calculat la mine data embriotransferului, sarcina gemelara, si a dat nasetrea la 37 sapt. Tu esti "normala", nasti dupa 40 sapt.
Pe sora ta sfatuieste-o sa intre pe subiectul FIV de la Asteptand un ingeras, sa se documenteze ce si cum, intra in leg cu alte fete, mai schimba inf, experiente... Personal la noi tratamentul naturist a fost apa de ploaie, sau nici atat. Bafta multa!
Enik sotu nu are carte de munca? E buna si a lui pt tine la spitalizare, altfel platesti.

Shery 20 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica da am facut TT,si totul e ok,risc mic,rez sunt in maghiara dar le-am dus la dr ,le-a interpretat si a zis ca e in regula.
Am gasit si hartia:

trisomia 21: 1/949
trisomia 18: 1/50000
SD-AFP (cred,ca nu inteleg maghiara): 1/10000

AFP: 1.06
HCG: 1.63
SP1: 1.15
PAPP-A: 1.95
Astea ultimele nu stiu ce inseamna.

Michelle, da mi-au trecut temerile ca nu misca pt ca, chiar de vineri seara i-am simtit,iar noaptea pot sa spun ca am avut parte de un mic meci intre ei,probabil pt teritoriu,ca totusi nu-i comod sa stea 2 intr-o garsoniera
De atunci ii simt asa din cand in cand nu constant si nu foarte tare,azi parca nici nu i-am simtit deloc.
Oricum l-am stresat pe dr cu intrebarile,si mi-a spus ca pana la 20 de sapt sa nu ma agit nici daca nu-i simt,ca oricum sunt 2,sunt mai mici si e normal asa...

Denisa
18+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

deveghe, felicitari pentru cuc! Sa ne anunti si ce nume alegi!

carla, ne bucuram ca totul este bine! deci ingrijorarea ca nu i-ai simtit miscand a trecut?

enik sa auzim numai de bine! asteptam vesti!

Apropos de simtit bebeii, incepand cu ce saptamana ar trebui sa ii simtim zilnic?
Nu as vrea sa ma ingrijorez, dar incep saptamana 20 si abia se vede burta, ca sa nu mai zic ca nici eu nu am simtit miscand de 2 saptamani. Am mai simtit ceva activitate, dar nu lovituri clare si nu stiu cum sa interpretez totul
Nu am mai fost la eco de pe 15 febr. si urmatoarea eco e pe 22 martie (cand vin din concediu)...

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+

i know the feeling ..eu am intrat in sapt 21 si nu simt bebelul puternic..si nici asa azi e a 3-a zi de cand nu am mai simtit nimic..off

----------------------------------------------
my somebody....

20+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Deveghe sa va bucurati de cuculetz!

Carla, sper ca te-ai linistit dupa ce i-ai vazut pe cei doi dragalasi topaind! Ce a zis medicul, e vreo problema ca nu i-ai simtit inca miscand? Eu cred ca nu, daca ei sunt bine dezvoltati si activi cred ca e ok. O sa vina si vremea sa ii simti. Felicitari pentru vestile bune!

Abia astept si eu sa se faca miercuri, sa merg la eco! A trecut o luna de cand nu l-am mai vazut pe bebitza! Sper din toata inima ca e bine si ca o sa ne arate si noua ce este...

Aveam poze noi cu burtica facute aseara, dar dragul meu sot a sters din greseala tot ce era pe aparat! Asa ca trebuie sa ma pozez din nou...cu burtica de 17s.

Elena 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

M-am uitat din nou la burticile voastre si a mea e cea mai apropiata de dimensiunea burticii lui bumblebee.
O sa fac in seara asta niste poze la 19 saptamani fix.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+

Mergi la inceput

Carla scuze, intre timp, pana am terminat eu de scris mesajul meu, tu deja ai postat ca i-ai simtit miscand

Ma bucur din suflet pentru tine! Si tu sa te bucuri zilnic de ei!

Elena 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

Citat:

deveghe, felicitari pentru cuc! Sa ne anunti si ce nume alegi!

carla, ne bucuram ca totul este bine! deci ingrijorarea ca nu i-ai simtit miscand a trecut?

enik sa auzim numai de bine! asteptam vesti!

Apropos de simtit bebeii, incepand cu ce saptamana ar trebui sa ii simtim zilnic?
Nu as vrea sa ma ingrijorez, dar incep saptamana 20 si abia se vede burta, ca sa nu mai zic ca nici eu nu am simtit miscand de 2 saptamani. Am mai simtit ceva activitate, dar nu lovituri clare si nu stiu cum sa interpretez totul
Nu am mai fost la eco de pe 15 febr. si urmatoarea eco e pe 22 martie (cand vin din concediu)...

i know the feeling ..eu am intrat in sapt 21 si nu simt bebelul puternic..si nici asa azi e a 3-a zi de cand nu am mai simtit nimic..off

----------------------------------------------
my somebody....

20+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

eu zic sa mergi la eco daca nu ai rabdare pana joi...sau suna doctorul! pentru linistea ta!

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Citat:

Michelle, rezisti eroic! mai mult de o luna nu as suporta cred, sa nu vad pe bebitza.

Elena 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Oana, felicitari pt vestile bune!
Adriana bafta multa la eco sa se vada rusinica! La ce dr mergi?
Enik, felicitari pt puta, sa creasca mare si voinica!
Beluistef, un pastramagiu, coate-goale, scarta-scarta pe hartie, in loc sa-ti pupe talpile ca mai vii la munca! Io zic sa0l dai in judecata pe motiv de discriminare seuxuala si zgarciobaneala!
BTZ nu-i greseala, s-a calculat la mine data embriotransferului, sarcina gemelara, si a dat nasetrea la 37 sapt. Tu esti "normala", nasti dupa 40 sapt.
Pe sora ta sfatuieste-o sa intre pe subiectul FIV de la Asteptand un ingeras, sa se documenteze ce si cum, intra in leg cu alte fete, mai schimba inf, experiente... Personal la noi tratamentul naturist a fost apa de ploaie, sau nici atat. Bafta multa!

Shery 20 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Da da,apoi mi-au explicat fetele despre ce e vorba.Mea culpa,nu stiam ca se calculeaza diferit.
I-am propus si ei,insa vor sa isi mai faca inca o data analize,stiu ca dansa are anticorpi antispermici,sau cel putin asa i-a iesit la rezultatele facute la CMU

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

nici eu nu prea simt pe bebe...doua zile l-am simtit dar azi,deloc.dar cine stie poate a dormit mai mult azi.burtici va invit la o gogosica,am facut iar ca a poftit sotu,daca doriti servitzi-va din castronel pe picasa

18+

Mergi la inceput