Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(210)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

bianca multa sanatate anei. iasmina mea de ex, nu sta nici in ruptul capului sa ii fac aerosoli. noroc ca nu am dat banii pe un aparat si l-am incercat al unei prietene.

Yasmi, ai incercat pufurile cu babyspacer ? Alea sunt mai concentrate si copilul trebuie sa inspire de max 7 ori...adica dureaza cam 7 secunde si nu 10-15 minute cat la aerosoli.
E pacat ca nu perseverati cu aerosolii. Si Diana a acceptat greu si inca mai face mofturi ..dar de ex.aerosolii ii fac noaptea iar ziua ii fac pufuri.
Nu cred ca sunt singura fanatica pro-aerosoli/pufuri.
Vad ca tot mai multe mamici care au testat sunt mai convinse de eficienta lor.
Eu sunt foarte multumita si pentru ca, daca nu s-ar fi inventat aerosolii, cu siguranta Diana ar fi primit prednison si hemossucinat la fiecare viroza. Dar asa, scapam de multe belele.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 27+

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

softurela nu am incercat pt ca noi nu am prea avut nevoie. o singura data mi-a fost racita taree. in rest simple raceli.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

bb...deci si la tine homeopatia a functionat?!
victo....tare Stefan....!Ana are fixatie cu spalatul mainilor si al vaselor, asstfel incat schimbam body si 4 ori pe zi...
softurela...zic ca nu ne trebuia acum pt. ca prednison ii mai dau decat acum seara si gata....si prospanul il bea cu placere si la noi e fff eficient.....dar daca ar fi fost vb de un tratament mai lung mai complex l-as fi luat acum sigursi ar fi trebuit sa se invete cu el!dar cum zice si bb, daca il iau si nu sta sa faca/!....si de baby spacer nu am auzit...dar ma interesez
merci bb!
o seara placuta va doresc....eu am plecat la un chefffff!(dar la un local ,nu club...asta e fff bine)

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 27+

Mergi la inceput

am ajuns si eu de la alergat...pardon "joghing"

bia, de data asta se pare ca a functionat....nu sunt eu mare "consumatoare" de homeopate dar astea mi-au fost prescrise de dr endocrinolog si am mare incredere in el.
bia, distractie placuta....peste o saptamana o sa ies si eu...vine mami meu!!

gata am achitat biletele de vacanta!!! yupiiiii in 9 iulie decolam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANK ...nici eu nu sunt ok de la AC, la fel ca tine, plus ca devin irascibila, am dureri de cap...

BIANCA - multa sanatate Anei si forta tie sa treci peste crizele de plans ale ei...se va potoli; insa invat-o sa se apropie de copii...in treaba asta e f imp si educatoarea;

PAULA - tobrex este cu antibiotic; insa este ok, ca pui in ochi; iar conjunctivita se ia, mai ales ca ai imunitatea scazuta pe fondul sarcinii;

SOFTURELA - sunt de acord...poate mai stiti cat am tot ezitat sa ii dau prednison...n-am avut incotro, incercasem de toate...suntem pro-aerosoli categoric...daca sunt dati/administrati corect se vede din prima zi eficienta;

BIANCA - eu am luat aparat de aerosoli cu 150 ron, ne facem treaba cu el si nu e investitie...nu ne deranjeaza ca nu e super silentios; treaba cu 'nu sta' nu e chiar asa, adica nu sta prima data, i se explica, noi am lipit impreuna abtipilduri pe nebulizator, acum isi tine singura masca fara probleme; distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Am pierdut un ditai mesajul si de obicei nu as mai avea rabdare sa mai scriu inca o data, insa de data asta fac un efort (maine plecam in Turcia si inca n-am facut nici un bagaj).

Sar peste diverse politeturi si povesti despre Sophia si las doar esentialul.

Bianca, Ana ta e nefercita la gradinita. Iti doresti cu adevarat ca ea sa se resemneze cu nefericirea ? Tin minte de cand era mai mica cum povesteai ca parintii tai sunt foarte implicati in viata ei, ramanea la ei noaptea cu drag, acum nu mai sunt o alternativa? Inteleg ca va veni bebelusul si te gandesti ca ti-ar fi mai usor cu un singur copil acasa, dar te gandesti cat de greu iti va fi si cateva ore cu o Ana nefercita si razvratita? Mai ales ca va interveni gelozia alimentata in plus de faptul ca bebelusul ramane acasa cu mami iar ea pleaca undeva unde e nefericita.

Faptul ca nu plange nonstop la gradinita nu spune nimic, e inca la varsta cand nu e capabila sa judece decizile adultiolor dar din ce povestesti ea sta acolo in stand-by asteptand sa treaca timpul sa se intarca acasa la ea. Nu s-a integrat, nu se bucura de copii, de jucarii, nu povesteste cu placere ce a facut acolo.

Nu ai putea gasi o solutie de compromis, sa mearga in ritmul ei, cate o ora pe zi sau doar o zi din 3 si in rest sa stea cu bunicii? Asa ar avea timp sa mai cunoasca copii si sa se obisnuiasca cu mediul, in loc sa se simta pedepsita plin ducerea la gradinita. Eu inteleg ca acei parinti care nu au alta alternativa sunt sfatuiti sa minimalizeze durerea copilului, sa o accepte ca o perioada inevitabila de acomodare, dar daca ai o alternativa de ce sa nu o folosesti?

Si nu mai intreba pediatrii despre psihologia copilului. N-au habar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

mihuta....cata dreptate ai si tu !....noi oricum acum stam la parinti, deci nu asta e chestia...iti dai seama ca nu imi doresc un copil nefericit si razvratit...o vad cum e acum si e tare nasol....sufera toata familia alaturi de ea...(eu, cu plusul meu hormoni sunt praffff...)...dar am hot totusi sa ma o las vreo saptamana( prima zi a fost in 2 martie si a mers pana in 10 martie,acum o voi duce probabil numai de marti).....si daca nu vor aparea modificari notabile de comportament clar nu o voi mai duce in forma asta ...m-am gandit si eu sa nu o duc in fiecare zi...dar toate parerile au fost contra(desi nu m-au convins )....mai asteptam putin...cred ca timpul petrecut pana acum la gradi e prea scurt incat sa pot pune concluzii definitive....'om vedea cum va decurge si saptamana asta...daca nu si nu bineinteles ca ne vom intalni cu un psiholog si vom mai discuta ce e de facut....chiar pediatra are pe cine deoarece am inteles de la ea ca trimite parintii cu copii cand se complica situatiile...deci nu e "din aia" atotstiutoare ....
ma duc si eu sa servesc pranzuuuul!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bianca, la noi asa a fost cu gradinita, am fost cu el dimineata, intai o ora, apoi 2..apoi l/am lasat juma de ora..o ora..nici vorba sa doarma de la inceput acolo. iar cd copilul te paraseste vesel si alearga in brate la educatoare, atunci esti sigura ca ii place acolo.
va doresc mult succes!
noi facem bagajele impreuna seara. il las sa isi aleaga pijamaua pt gradi. si/a dus de acasa niste jucarioare mici de plus cu care sa doarma acolo.

Paula cu Mihai 22+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

buna dimi

mihuta, iti tin pumnii!!! sa aveti un drum bun si sa vii cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ANK - mergi la ginecolog; dar de ce ai lasat ac? mai faci un bebe?
am vazut raspunsul, dar acum daca tot scrisesem, las asa, ca sa mi-o iau pe coaja...

daca ai cautato ai primito
Nu ma simt bine de regula de la AC .. Asa e org meu.. pe la a 4-a luna deja incep sa mi se umfle degetele .. sa ma simt balonata.. sa mananc mai mult decat trebuie

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

exact ca la sarcina

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput