Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(210)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

ce s-a intamplat, pe unde umblati fete?

haideti la cafea...la o barfa mica... desi vremea nu ne prea surade... cum v-ati petrecut weekendul?

vin si eu cu o intrebare care ma streseaza, adresata mamicilor cu baietei: cat de des le verificati testicolele? sunt la locul lor permanent? ma refer in orice pozitie, situatie?

revin! pup si o saptamana faina!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu nu pot sa spun decat de cate ori pe saptamana verific eu testicolele baiatului meu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha..si/s la locul lor, Anco?

mai fetelor, eu nu pricep cum e cu aparatele astea de aerosoli. al meu are un stil de a functiona, ca nu consuma medicamentul pus decat ffffffffff greu. in 10 minute cat fac, nu consuma 4 ml de substanta.
o fi defect? ca acu stau sa ma gandesc ca poate de aia nu se vindeca copilul meu, ca nu ii dau cat medicament trebuie.

Paula cu Mihai 22+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineataaa!
eladea...eu iau o cafea....Ana de la 4la 6 a avut manevre ...in sensul in care avea nasul infundat si nu putea dormi...nu a plans dar ma striga tot la 5 min...ca nah' se plictisea in pat...in final am reusit si sa aspiram si sa punem picaturi ...abia acum s-a trezit!
victo....stiu ce zici tu...!cum ar trebui sa fie....Ana nu vrea nimic de acas sa-si duca cu ea...refuza categoric....m-am gandit sa-i duc eu una alta si sa i le dea in cursul zilei daca nu reuseste sa se joace cu jucarelele d-acolo!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza...
am venit si eu la o cafelutza..ca tot nu am reusit sa fac nimic in diminetaa asta decat sa stau pe net[XX(]
cateodata merita sa le mai las in mama lor de treburi ..ca sa ma mai destind si eu un pic,cica..

pussi multumim de intrebare
suntem bine.. crestem, pozne, eu cu monotonia zilei(curat, papica, jucat,etc) ..mai nou dieta si gimnastica (ca nu se mai putea

duminica ne'am facut un obicei si iesim un pic la plimbare prin parcuri cu stefi la copilasi, la o pizza, cateodata si la cinema...lucruri normale..nimic extravagant

in rest multumim ca suntem sanatosi si avem pacea sufleteasca(deocamdata, cat o mai tine)
..de planuri nu va mai zic..ca's date peste cap... ca nu vreau sa ma mai plang

victo nustiu ce sa zic apropo de aerosol...(nustiu acum ce marca ai tu..oare depinde si de asta?
noi spre explu avem unul care nu e de marca cine stie ce... si parca tot asa am impresia ca nu mai reuseste sa termine medicamentul din el...dar poate depinde si de medicament.. am obs..ca uneori se termina mai repede..si alteori imi vine sa plang langa el..n-am facut caz pana acum..caci oricum ne tineam ocupate cu altele intre timp..si oricum consideram ca e normal sa mearga greu pana nebulizeaza medicamentul... habar n-am ...m-am amestecat si eu in vb

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Deci ati iesit burticoaselor cand ati auzit de cuc
Draga sunt la locul lor dar trebuie sa le verific ca nu cumva sa pateasca ceva
Si noi am luat aparat de aerosoli si consuma 3 ml de solutie in max 10 minute ,habar nu am daca e bine sau nu.

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

eu am avut o pofta nebuna azi de ciorbica de salata verde cu kaizer si smantana.... si asta am facut! pt pranz..
pt cina (ora 18): salata de varza murata cu gratar de piept de pui.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

hai ca m-ati facut sa rad in dimineatza asta
era imposibil sa nu comentez si eu un pic
anco esti belea

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

Pai de ceva vreme zici ca suntem maicute

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

ntz,ntz, ntz lavi.. ca doar spusei ca's la dieta..mai,mai..cum imi dai tu planurile peste cap...

deci nik dupa ora sase?
cat reusesti sa o tii asa?serios..
eu incep asa...dar pan' la urma ma vrajeste al meu sot cu diferite mancaruri pofticioase ca ma fac sa uit
.. eu is hranace.. si mi-e absolut uneori imposibil sa ma abtin

papa buuun

Mergi la inceput