Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(210)
Raspunsuri - Pagina 11
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Pai de ceva vreme zici ca suntem maicute |
daaa...
pai sa stii ca se simtea nevoia de un pic de atm. diferita
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
bb_yasmi spune:
stef....si eu sunt la dieta!!! de o luna!!
eu tin dieta pe calorii...si nu e grea deloc. important e ca si daca mananci ceva nepermis sa te abtii de la altceva. dupa ora 18 mai mananc cate un mar, o ridiche, portocala. uneori , alteori daca am mancat consistent la 18 nu mai mananc nimic. am dat jos 5 kg!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

slimatei spune:
felicitari lavi!... eu am de dat jos cele 5 kile cate trebuia+ cele cinci care le'am pus cat a stat soatza acasa cu noi...![]()
am treaba multa eu de'acum incolo
cum se spune...Doamne ajuta!![]()
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
Vasari spune:
Buna. :)
Cum intru, tot la dieta va gasesc. Succes in continuare!
Eu sunt cateva zile in concediu medical, M e racita de o saptamana, a stat cu tati pana acum.
Intre timp m-am hotarat pentru cursurile de pictura. E musai sa incep... si as vrea sa schimbam si apartamentul cu unul de 3 camere. Sa vedem ce gasim.
Victo, nici la noi nu se termina aerosolii complet. Nu stiu de ce. Dar cea mai mare parte se fac repede, in max 10 min.
Mihaela, succes. Am eu emotii.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
slimatei spune:
| citat din mesajul lui Vasari Buna. :) Cum intru, tot la dieta va gasesc. Succes in continuare! ![]() |

multumim
multa sanatate Mariei si succes sa gasit casuta potrivita !"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
Roxxy80 spune:
Neata!
Matei a fost operat la 1 an si 2 luni pentru un testicul necoborat, deci ale lui sunt mereu unde trebuie. Mamici de baieti, fiti f. atente la acest aspect. daca nu au coborat testiculele pana la 1 an nu mai e nici o sansa sa coboare. Credeti-ma ca am studiat f atent problema.
| citat din mesajul lui eladea2005 Neata! ce s-a intamplat, pe unde umblati fete? haideti la cafea... cum v-ati petrecut weekendul?vin si eu cu o intrebare care ma streseaza, adresata mamicilor cu baietei: cat de des le verificati testicolele? sunt la locul lor permanent? ma refer in orice pozitie, situatie? revin! pup si o saptamana faina! ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Victo spune:
alina, Stefan e racit de 2 sapt si tusea tot nu mai trece. de fapt si eu sunt la fel..
rabdare..Spor la cursurile de pictura.
al meu e citizen aparatul de aerosoli.
ca sa imi mai usurez munca prin gospsodarie, am apelat si eu intr/un final la o tanti sa ma ajute cu curatenia.
de mihaita ce sa va zic..inca e un finut, nu prea ma bate..tine la mamica lui..numa ca eu paranoia, as vrea sa il simt mai bine, ca doar e mare, puiul lu' mama. in schimb cu kilele is fruntasa. ultima data cd imi mergea cantarul aveam _ plus 6,5...
Paula
cu
Mihai 22+ si Stefan (30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
alina, multa sanatate mariei.
victo poate e mai bine sa iei constant in greutate...eu in sapt 21 cand am facut morfofetala aveam exact 2 kg in plus....deci restul de 23 le-am pus in 18 sapt...

happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman eu nu pot sa spun decat de cate ori pe saptamana verific eu testicolele baiatului meu anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Ancuto, tu vorbesti de baiat sau barbat...
scuze, rectific...am citit ce i-ai scris Paulei..deci poti rasufla usurata ca e totul ok...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
24+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
popbianca spune:
buna searaaaa!
mai mamici de baieti...nu ma speriati...e asa de complicat ?...decalotat, testicole....
victo...eu am in plus acum 11 kg...!
acum inchei ziua de lucru si ma duc la micuta mea...nici maine nu merge la gradi ca are muci ...abundenti...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
27+

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)