Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(210)
Raspunsuri - Pagina 12
popbianca spune:
de azi in 2 luni voi fi o proaspata mamica de baiet!
daca toate vor decurge conf planului...daca nu...nu...sa nu uitam ca nimic nu e perfect.....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
30+
Ank83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
exact ca la sarcina anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
tu oricum esti abonata la

... esti masochista grupuluiAnk
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Deci ati iesit burticoaselor cand ati auzit de cuc Draga sunt la locul lor dar trebuie sa le verific ca nu cumva sa pateasca ceva ![]() ![]() Si noi am luat aparat de aerosoli si consuma 3 ml de solutie in max 10 minute ,habar nu am daca e bine sau nu. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
cu-cu ,...cu-cu ..
mai la mine si ala mare si la cel mic sunt la locul lorrr..
La cel mic verificat si de chirurg acum jumatate de an
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Si eu am doi mucosi in casa
..
Ziua e ok... doar noaptea se mai trezesc ca nu pot respira
. Am doua nopti de "distractie" la activ 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Vasari spune:
Ank, la noi si in cele mai rele cazuri a mers foarte bine pentru somn masajul cu pulmex. Iar ziua am bagat multa apa de mare si cate 2 pufuri de pivalone. Si aerosolii ne-au ajutat pe noi foarte bine.
Fetelor, mie nu mi se pare ca ati luat mult, dar nu mai stiu cum am evoluat cu kg. Deja am uitat.
Stiu doar ca am avut 25+ la final.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
am venit si eu...
vorbeati de...testicole?!
duamnelor!
...eu ma retrag...sunt mai pudica...
VICTO - la noi se cam termina 3-4 ml in 10 min...cam 3.5 am facut maxim, nu mai mult, dar depinde si de substante!
MIHAELA - DRUM BUN SI SEJUR PLACUT!
BIANCA - FELICITARI!!!!!!!!! SA FIE SANATOS! SI TU!
ANK - SANATATE MULTA SI VOUA; si la noi merge wick si pulmex; aerosolii cu adrenalina pt muciosi fac minuni. sapt viitoare, marti mergem si noi la homeopat.
azi am fost la un orl-ist bun, Alessia e ff bine, i-a facut si audiograma, u se vede in niciun fel ca a fost bolnavioara, Doamne Ajuta!
Ank83 spune:
La mine nu sta nici unul la aerosoli... dar mai mult de ACC, ser fiziologic si efedrinat eu nu le pun acolo..
Acum sunt pe homeopate... Dar tratam il dau eu deocamdata ...nu am reusit sa ajung azi la homeopata... Ar trebui sa functioneze... Cel putin raul deja tuseste mai rar...si nu mai are ochii rosi si inlacrimati
..poate imi trag o competenta homeopatica ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Am cumparat si sirop de patlagina si propolis de la TIS . Imi plac foarte mult produse lorr.. La noi functioneaza de minune... Crema lor de fundulet mai ales nu o dau pe nicio o mustela sau bepaten ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
am si eu nevoie de un sfat...
in ultima vreme tare greu imi adoarme copila mea.... am pus-o pe seama lipsei de activitati in aer liber, ca nu isi consuma energia destul (desi mergem de 3-4 ori pe saptamana la un loc de joaca unde alearga intr-una si isi consuma energia).
si-a facut un program tare aiurea si nu stiu cum sa o fac sa revina la cel de inainte. de fapt e ca inainte mai putin ora de culcare seara si faptul ca adoarme cam greu. uneori dureaza si 30-45 minute de cand isi bea laptele.
cam asa e:
dimi trezirea la 8-8.30 (mi se pare ok si normal)
la pranz ne punem in pat de la 13.30 si adoarme dupa ora 14. inainte adormea imediat. doarme cate 2-3 ore (asa doarme dintotdeauna)
seara ne punem in pat pe la 22.30 si adoarme in jur de 23-23.15. as pune-o mai repede in pat la culcare dar tot la ora aia adoarme....
deci ce e de facut????
ank mie nu imi plac de nici o culoare produsele de la TIs, mi se par cele mai slabe din toate cate am incercat..si proaste calitativ....si le-am incercat pt ca am o "draguta" de farmacista (la farmacia de langa mine) care pt orice m-as duce imi recomanda/da produse TIS..asta pana m-am prins ca are si ea comision din asta...

happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

popbianca spune:
buna dimineataaa!
cred ca o sa-i dau si eu cu pulmex ...ca si azi noapte taare s-a fastacit in patut....asa pe la ora 2...dar i-am facut pe plac cu toate si cam in 20 de min dormea din nou....s-a trezit acum...dar eu eram deja plecata spre servici..aacum se chinie buni sa -i explice ca vin imediat
ank...
mucosilor tai...noi ne tratam cu garassone...
vasari...nici mie nu mi se pare mult pana acum...dar mai sunt 2 luuuni!cu Ana am ajuns de 54 la 71...
merci ellis....ma trec fiori...nu avem patut...nu am comandat chitul pt. celule...trag de timp..dar nu mai prea e...
bb..nu stiu ce sa zic...eu nu i-am gasit leac Anei...depinde in totalitate de dispozitia ei....daca adoarme repede, linistita..sau ma tot striga la 5 min cu diferite cerinte si pretentii, daca numai caraie sau o apuca crizele inainte de culcare....stii cum e...ca noi stam la tv pana adormim sauuu stam de vb cu sotul sauuuu...dar ei saracii ce sa faca ...sa stea in pat sa astepte pe mos ene...clar, se plictisesc si atunci incep cu tot felul de ideii..(pisu ,apa, suzete, lapte)
ma duc si eu sa servesc o 1/2 cafeaaaaa....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
30+

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)