Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(210)
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
Ancuto, tu vorbesti de baiat sau barbat... scuze, rectific...am citit ce i-ai scris Paulei..deci poti rasufla usurata ca e totul ok... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
numai la prostioare te gandesti burtoaso
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
Neata
Anco tu stii f bine ca pana la urma tot 3 faci ....omul cu fusta stie de ce....![]()
va pup si o zi buna
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
bb_yasmi spune:
neata
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi am si eu nevoie de un sfat... in ultima vreme tare greu imi adoarme copila mea.... am pus-o pe seama lipsei de activitati in aer liber, ca nu isi consuma energia destul (desi mergem de 3-4 ori pe saptamana la un loc de joaca unde alearga intr-una si isi consuma energia). si-a facut un program tare aiurea si nu stiu cum sa o fac sa revina la cel de inainte. de fapt e ca inainte mai putin ora de culcare seara si faptul ca adoarme cam greu. uneori dureaza si 30-45 minute de cand isi bea laptele. cam asa e: dimi trezirea la 8-8.30 (mi se pare ok si normal) la pranz ne punem in pat de la 13.30 si adoarme dupa ora 14. inainte adormea imediat. doarme cate 2-3 ore (asa doarme dintotdeauna) seara ne punem in pat pe la 22.30 si adoarme in jur de 23-23.15. as pune-o mai repede in pat la culcare dar tot la ora aia adoarme.... deci ce e de facut???? ank mie nu imi plac de nici o culoare produsele de la TIs, mi se par cele mai slabe din toate cate am incercat..si proaste calitativ....si le-am incercat pt ca am o "draguta" de farmacista (la farmacia de langa mine) care pt orice m-as duce imi recomanda/da produse TIS..asta pana m-am prins ca are si ea comision din asta... ![]() ![]() happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
atata timp cat la noi functioneazaaa sunt super ok pt noi...
Si Raul are program de genul asta deja de cateva luni buni... si ..doar cand il scot la aer sa se joace mai mul;t adoarme cum il pun in apat.. Cresc si ei.. e normal
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui popbianca b ank... mucosilor tai...noi ne tratam cu garassone...[ |
ai mei au mucii limpezi ..aposi.. si garasone se da la cei care se ingalbenesc sau verzi..
Din pacate urla ai mei pana se invinetesc numai sa nu le pun picaturi in nas.. Imi amintesc de copilaria mea.. cand as fi facut orice numai picaturi in nas si ochi nu.. Deci au cu cine semana
Azi noapte oricum au respirat toata noaptea pe nass.. deci a dat roade tratamentul de ieri
.Si tusa lui raul se rupe bineee Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Anco tu stii f bine ca pana la urma tot 3 faci ....omul cu fusta stie de ce.... va pup si o zi buna ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
mai de cand a crescut broscuta mea .. si a inceput sa faca pozne si sa se bata cu frate*su .. nu prea mai vrea inca unul...
.. Deja se simte depasit de situatiee.. Ca nu ne auzim nici gandurile de multe ori Ank
Raul
17.10.2007 si
bb_yasmi spune:
ank eu nu incercam sa te conving pe tine...pur si simplu mi-am spus parerea mea despre produsele TIS. daca la voi functioneaza si sunteti multumiti ma bucur, foarte bine. eu una nu pot compara ca si calitate si eficacitate siropul FLUIDOL cu HUMEX EXPECTORANT , un exemplu.
poop
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Ank83 spune:
Deci mi-am baut cafeaua... si ma apuc de treaba ..inca o zi de casnicareala
... Doamneee ca nu mai trece timpul sa opot merge la lucruuu ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
pussi spune:
buna dimineata,
multa sanatate puiutilor bolnaviori!!!!
vasari ma bucur ca ai luat o decizie pt. tine!
bia mai 2 luni
ce repede trece timpul!
bb si eu mai am faze cu Eni la somn.... ieri de ex. ca nu am stat mult afara ca batea vantul tare.. la pranz a adormit greu, dar seara adorm dupa poveste imediat, adica pe la 21-21:30! La pranz dorm maxim 2 ore!
ankule m-a sunt o tanti dr. de 80 de ani vineri dimineata si mi-a dat un trat. naturist... ma simt ff bine, luni repet urocultura! Asa ca nu m-am mai programat nicaieri! nici eu nu ma simt bine pe Ac
ma ingras... in cele 7 zile cat fac pauza intre CM-uri dau jos cate 2 kg.
iar sunt nedumerita si nu stiu cum e un copil normal:
Ana stie toate culorile.... face diferenta intre mov si roz, La Eni totul e verde si gri, doar albul si portocaliul il spune corect(desi a stiut culorile) E doar o faza? Mai sunt copilasi care nu recunosc culorile?
Ana nu spune poeziile....Eni stie 8 poezi si le zice frumos.... Ana rade si si nu zice nimic, nici cand suntem noi trei... Voi aveti faze din astea?
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank eu nu incercam sa te conving pe tine...pur si simplu mi-am spus parerea mea despre produsele TIS. daca la voi functioneaza si sunteti multumiti ma bucur, foarte bine. eu una nu pot compara ca si calitate si eficacitate siropul FLUIDOL cu HUMEX EXPECTORANT , un exemplu. poop happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
eu nu am foslosit nici unul din cele 2 siropuri... si cel de patlagina l-am luat ca nu aveam remediul homeopat in casa pt tuse cu expect.. si imi era peste mana ieri o farma cu produse homeopate..Avand in vedere ca si mama e racita cobzaaa si nu se poate deplasa..si nu a venit sa stea cu piticii m-am orientat local.
Si mi-au zis cateva mamici de pe timi de el... care cica ar fi foarte multumite de el
Ank
Raul
17.10.2007 si

24+ cu Filip