Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(210)
Raspunsuri - Pagina 7
ellis spune:
Buna seara.
BIANCA - s-ar putea sa nu fie vorba de relatia cu copii, ci doar faptul ca protesteaza ca o lasati; pana acum nu a relationat cu copiii? ati mai avut momente in care sa se retraga...speriata, cum zici tu? aha..am citi ce ai scris ulterior, ar fi cam rau sa nu se acomodeze cu copiii...in primul rand educatoarea trebuie sa stie sa o implice si sa ii apropie; si eu zic sa nu renuntati acum.La aerosoli, sedinta nu se masoara in timp, ci in substanta...adica in functie de cantitate, tre sa se termine medicatia...paa in 10 minute. ultima data am facut pt tusea productiva ventolin si flixotide, la jumatate de ora unul dupa altul.vezi ce rec dr.
ANCO - a mea zice "nu tipa,mami, nu tipa!"
...'ma'nerveaza, mami!'; aseara scapase o jucarie pe jos si suparata a scos perla "mama ma-tii"...pe asta o aude la ta-su in masina...o ignor poate uita...
E bine A, inca e cu branula, pana duminica inclusiv, o cam chinuie ca i se sparg venele si trebuie sa schimbam branula, astazi i-a ps-o din nou, sper din suflet sa reziste vena pana la ultima doza...
Ank83 spune:
Ellis un pupiccc maree Alesiei
.Am o prietena care a avut si ea fetita cu branula si mi-a placut cum o pacalea cand ii dadea medicatia."Hai sa ii dam apa la fluturas.."
...si era cea mica foarte incantata
.
Si nu iti fa probleme ca perla lui Raul e "In puii mei "
... asta auzita de la mamica lui cea cu gura larga 
Incerc si eu sa ignorr... dar nah... azi a spart un pahar... si s-a uitat la mine si mi-a zis"Mami...in puii meii "

Lavi felicitari pt viit nepotel sau nepotica 
Ancooo tare Maria... Bine ca nu ti-a tras si o palma... Iti permiti cam multee 

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
slimatei spune:
neatza
????![]()
apropo de perle... eu nu va mai zic...![]()
![]()
adevarul ca primele chestii care le invata copilasii sunt astea...."perlele"..mai,mai,mai...
un we placut fetelor si picilor si multa,multa sanatate!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
pussi spune:
bianca multa sanatate Anei! si eu sunt de parere s-o duci, dar pana la o limita pe care tu o stabilesti...se poate ca o luna sa fie prea mult! poate ar indicat sa stea bunica cu ea cateva ore...nu tu... si daca nici asa nu merge nu o mai du ca o sa-ti faca repulsie totala! Dupa mine educatoarea nu stiu sa comunice si s-o integreze!
ellis pupici Alesiei!
bb felicitari pt. nepotel/nepotica!
stefania voi ce mai faceti?
Ana mi-a cazut ieri de doua ori de pe bratul canapelei.. are cucui! Ieri am facut prima plimbare cu tranvaiul
Ank83 spune:
banuiesc ca au fost superr incantate tustele de tramvai??? sau ..ma insel??
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi anca,e superrr maria!! eu am visat azi noapte numai teste de sarcina cu 2 liniuta.... si azi dimi primesc vestea ca voi mai avea un nepotel sau nepotica!!!! ![]() sunt asa de bucuroasa!!!!![]() ![]() happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe....si eu care credeam ca...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
helau!![]()
adela, bianca...sanatate multa puiutelor...sa scapati cu bine...
anca, Mariuca ta e fata desteapta, mai...
si tu controleaza-ti nervii, nu-i arunca pe fata!
(zise ea...haha...teoria teorie ...
)
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
hello
noi suntem de 2 sapt pe acasa cu cate o raceala, si eu si Stefan..cu tuse, laringita, basca o conjuctivita..
bianca, dar cum ramane Ana la gradi? vesela sau cu urlete si plansete? eu zic, din experienta noastra, sa mergi cu ea dimineata, cat timp va avea nevoie sa se adapteze. cate o ora, doua..pana cunosate copiii, o cunosc si ceilalti..numa bine ii spui educatoarei obiceiurile Anei. Nu renunta asa usor
hm..cu imbolnavirile..da, trebuie sa iti iei ap.de aerosoli. n-o lasa cu raguseala netratata, e periculoasa! multe episoade de tuse se trateaza de la inceput cu aerosoli. siropurile is cam apa de ploaie, iar antibioitcele ..se cam abuzeaza la noi. trebuie sa gsesti si un dr care sa fie pro aerosoli.
eu spre ex sapt trecuta am chemat acasa un medic ca stefna tusea deja de vreo 3 zile ff des si zi si noapte si desi i/am zis ca am aparat de aerosolim, a zis ca nu e cazul..ca sa ii dau prospan..si dc nu trece antibiotic. normal ca n/a trecut cu prospan si dupa 2 zile am inceput aerosolii, am facut cam mult timp..6 zile deja, dar acum e aproape vindecat.
va pup.
ps. eu am luat o minunata de conjucntivita de la fi/miu..aseara a inceput sa se manifeste. eu zic ac e ok dc fac trat pe care l/a facut si el, nu?
Paula
cu
Mihai 22+ si Stefan (30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
helloo
multumim de felicitari!!! de abia astept sa treaca cele 8 luni si sa avem un bb mic in preajma noastra!!! 

andreea., nici o sansa....eu acum am alti gargauni in cap.....mai vreau sa mai dau inca vreo 5 kg jos (sper sa am ambitie in continuare) , ma prega de concediu...
, vreau sa fac scoala de soferi...apoi dupa ce o sa imi satisfac toate dorintele (ce m-ar impiedica un bb sa le fac
) am sa incep sa ma gandesc si la bb2. oricum sigur v a fi dupa ce face iasmi vreo 4 ani. timp am....
la cei 26 de ani...![]()
![]()
paula, multa sanatate.
adela, un
mareee pt A.
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Ank83 spune:
Mai eu nu stiu ce am dar menstruatia mea e dereglataaa rauuu
..Tot la 35-40 zile a venit... si acum a venit la o sapt jumatate..Neaparat trebuie sa merg la gineco sapt viitoare
.
De cand am lasat AC ...asta de vreo 5 luni tot aiurea e 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici